• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
No ja niestety jestem szczęsliwą posiadaczką epilepsji wrodzonej- leki krtore bire bardzo szkodzą rozwojowi płodu- niestety ich niebranie jeszcze bardziej..ciąza dla mnie to tez ogromne obciazenie...porod tez...no ale! jedno zdrowe cudne dziecie powilam - powije i drugie!

ojej...
ale bardzo dobrze myslisz:) i wiem, ze na prawde tak myslisz
bo inaczej nie zdecydowalabys sie na kolejne dziecko:tak:

tak na prawde czy zdrowe czy nie.. to loteria zycia

Karola pewnie ze bedziemy pocieszac... Ja zasnelam jak zabitac dzieci biegaja w te I jazat dzwonil moj telefon akurat wazny I nie slyszalam a.przy uchu.mialam..... Masakra
Chyba za 3 godz spalam...
Tilli ja gdzies czyt. Ze powyzej 15 to norma.

No nie wiem zobaczymy...
Jak sie nie rozkreci @ to zrobie ten test.

Dziekuje.dziewczyny za pocieszenie .. Naprawde dziekuje.

Die ale ja chyba bardziej przezyje.rozstanie z forum hahaha :-P
Zreszta pewnie do owu wytrzymam a dalej ? Watpie nie umiem nie myslec a chcialabym.

Ja poprosze o doglebne badania... Moze sie zgodzi. Ale jak badala mi ten progesteron to powiedziala ze sprawdzi co jeszcze w tym dniu cyklu mozna zrobic ...przeczytala I mowie ze te badania.powyzej 35 roku zycia :/:/ wiec ja sobie mjsze poczekac 11lat??

Agatko - powinnas isc do kliniki family planning - tam robic wszystkie badania
hmmm no to ja nie wiem jak z tymi normami :)

ahhh nie pamietam juz kiedy mi sie udalo przespac sie w ciagu dnia...

ja juz chce owulacje!!! LOL

a dzisiaj mi sie sluz zmienil i juz nie ejst taki fajny
boje sie ze zamieni sie w typowy kremowy i szyjka sie zamknie co by oznaczalo kolejny dlugi cykl...

Tilli jak sa spermiki to I sluz sie zmienia spokojnie :-)

Tilli ja obiad przespalam co u mnie normalne nie jest :-P

Plamienia ustaly...a ja szczerze wolalabym by.@ przyszla I wtedy wiedzialalabym co I jak a tak? To wmawiam sobie a moze jednak:/:/ a potem @ przylezie I znowu bede przezywac.
Kurde ja nie wiem czy tutaj taka klinika jest... Pojde spytam.

reklama
Czy ktoras z was zna sie na normach progesteronu ?

każde laboratorium ma swoje normy,jakie ma to gdzie badałaś?

Tilli jak sa spermiki to I sluz sie zmienia spokojnie :-)

Tilli ja obiad przespalam co u mnie normalne nie jest :-P

Plamienia ustaly...a ja szczerze wolalabym by.@ przyszla I wtedy wiedzialalabym co I jak a tak? To wmawiam sobie a moze jednak:/:/ a potem @ przylezie I znowu bede przezywac.
Kurde ja nie wiem czy tutaj taka klinika jest... Pojde spytam.

a nie miałas krwi ? bo brązowe plamienie to nic,ja mam tak przy otwieraniu się szyjki i pojawieniem śluzu płodnego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry