• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No ona do mnie ze dwojke.dzieci mam mloda jestem to nie powinno byc problemu... Ale jest... Ja nie pdrzyszlam sie pytac czy moge zaczac starania czy sa przeciwwskazania, tylko prosic o pomoc :-(

Dziewczyny a czemu mi tempka nie spadla??

Chyba powinnaś przebadać hormony,zauważyłaś że raz miałaś fazę lutealną 12 dni
potem 11 dni w 12 dniu plamienie,13 nic a 14 okres
teraz 12 dzień,faza lutealna powinna być stała

reklama
Akuku dziewczyny maja racje- wez sie za badania- powiedz ze chcesz je wykonac i basta- jak ta lekarka ma z tym problem idz do innej i juz!

Nie bede Cie pocieszac- bo wiadomo ze to nie pomaga tak jak mowienie ze bedzie dobrze, zeby wyluzowac i bla bla bla- najlepiej by bylo oczywiscie skorzytac z takiej rady- tylko no kurde czy to sie tak da zrobic????
Wroc do aktywnego zycia- tak mis ie podobalo jak pisalas ze plywaliscie, na scianke sie wspinaliscie, - tryskalas wtedy energia i pozytywnym humorem- zylas!- a teraz znowu dajesz sie zapedzic w kozi rog- miedzy pomiarem a pomirem..okresem a owulacja, owulacja, a ew. zagniezdzeniem...zagniezdzeniam a terminem @....sama widzisz jak to wyglda- c.h.u.j.o.w.o....
a co do plamienia.....ja jeszcze bym tak na straty tego Twojego cyklu nie spisywala....poczekamy zobaczymy!

Akuku dziewczyny maja racje- wez sie za badania- powiedz ze chcesz je wykonac i basta- jak ta lekarka ma z tym problem idz do innej i juz!

Nie bede Cie pocieszac- bo wiadomo ze to nie pomaga tak jak mowienie ze bedzie dobrze, zeby wyluzowac i bla bla bla- najlepiej by bylo oczywiscie skorzytac z takiej rady- tylko no kurde czy to sie tak da zrobic????
Wroc do aktywnego zycia- tak mis ie podobalo jak pisalas ze plywaliscie, na scianke sie wspinaliscie, - tryskalas wtedy energia i pozytywnym humorem- zylas!- a teraz znowu dajesz sie zapedzic w kozi rog- miedzy pomiarem a pomirem..okresem a owulacja, owulacja, a ew. zagniezdzeniem...zagniezdzeniam a terminem @....sama widzisz jak to wyglda- c.h.u.j.o.w.o....
a co do plamienia.....ja jeszcze bym tak na straty tego Twojego cyklu nie spisywala....poczekamy zobaczymy!

nie podkręcaj jej już,bo mogło to być nawet zachwianie progesteronu...czekać trzeba
dzisiaj mamy 7, 9 lub 10 może robić test i zobaczy co wyjdzie

progesteron mialam badany w 22 dc, dzwonilam o wyniki i mam 37,8- normal...
podobno plamiennie to jeszce nie miesiaczka wiec to nadal faza lutealna...
nie wiem zobaczymy...

die oj wiesz ze chcialabym by te plamienie nie byloz wiastunem @...
malo tego baaardzo malo kaby mleczny sluz ale taki lekko brazowy...juz podpaske zalozylam na wszelki wypadek ale czysto...

nie chce sie nakrecac ze a moze te plamienie to tylko takie resztki oczyszczanie po implantacji itd... po co ?

die no widzisz zapal minal bardzo szybko, jak tylko pllodne dni przyszly i potem odliczanie ;/;/

dziekuje za slowa wsparcia kazdej z was :)

Karola niech chociaz Tobie i Kasoku sie uda :) bede miala z czego sie cieszyc :)
choc wiem z ekazda ciaza mnie doluje, ale z drugiej strony buduje ze i mi sie kiedys uda :)

W zeszlym cyklu tez plamilam.w.12 dniu w 13 nic I w 14 @ wiec teraz bedzie podobnie.

No nic musze czekac. A faza lutealna sie wydluzyla przy wiesiolku bo wczesniej mialam 12 dniowa.

Zimno mi

Akuku no nic innego nie zostaje jak czekanie teraz....a od nastepnego cyklu- moze zrob sobie przerwe od mierzenia tempki! moze nawet od forum? swięta idą- skup sie na przygotowaniach....moze sie uda choc na miesiac odsapnac- bo ja widze jak Ty sie miotasz bidulko miedzy tymi testami, codzienna temperatura, plamieniami, i subiektywnymi symptomami- a to Cie tylko doluje w ostatecznosci- postaraj sie odciac na jeden miesiac! uda sie zobaczysz jak nie teraz to za niedlugo- ale nie pozowol sie tak zapetlic w te strania....nie mozesz stracic calej radosci zycia przez to - masz jeszcze 2 dzieci, meza...mame:P no i co najwazniejsze Ty JESTES TAM W EPICENTRUM!!!!! TY JESTES NAJWAZNIEJSZA! nie daj sie zowulacjonizowac, zesluzowac, ztemperaturyzowac i zwykresowac!!!! Agus slyszysz???!!! telepie Toba! potrząsam!!! i tule:*

Hejka. U mnie po staremu. Dzisiaj byłam u gina i wszystko super, czysto idealnie. Żadnych anomali ani przeciwwskazań. Dostałam skierowanie na badania .

Akuku-
kochana taki wysoki progesteron ma się raczej w ciąży. Ja miałam 21,4 w 22dc i też była ciąża. Trzymam kciuki.'
Karola- za Ciebie też kochana cały czas trzymam.
Wierze ,że wam się uda.
Buziaki dla wszystkich Was.
Tili- :* za pamięć

reklama
Hejo Hejo Hejo:-D

okej Tiluchna zabiera sie za nadrabianie zaleglosci :P

Akuku
- co do wagi - faktycznie radzilabym zbadac tarczyce - ten zlosliwy narzad potrafi niezle namieszac w zyciu kobiet :baffled::wściekła/y:
i jesli chodzi o wage i o zajscie w ciaze

Missiiss - a ja cie pociesze, ze bo ja w UK schudlam 10 kg :-D na studiach sie nie miescilam w takie rzeczy co teraz :-p

i zgadzam sie z Die :tak: ja tez chuda nie jestem ale lubie siebie taka jaka jestem teraz, maz mnie uwielbia, sex jest cudowny, wchodze w kazdy ciuch jaki mi sie podoba, a przede wszystkim jestem kobieta... anie dziewczynka

Akuku... nie wiem co powiedziec :-(
plamienie jeszcze nie okres ale nie bede na sile pocieszac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry