• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku często ma znaczenie co jesz a nie ile i jak funkcjonuje Twój metabolizm,tarczyce fakt powinnaś przebadać każdy parametr,bo jeść zdrowo nie oznacza zero tłuszczu,wszystko na parze,mało przypraw,unikanie słodyczy itd...to jest dobre na tłuściochów z wagą powyżej 150kg hehe
Ale nadwagi to chyba nie masz co,mozemy się uzupełnić bo ja mam niedowagę
Jeśli chodzi o począcie to przebadaj jeszcze cholesterol

krowkabordo ja odpuściłam,czekam spokojnie,dzisiaj idę do ginekologa zapisać się na jakiś dzień bo muszę spełnić zalecenie gastrologa no i ten ogon mnie boli hehe

reklama
Krowko latte wypilam, bule zjadlam I nie pomoglo :-( :-(
Nie wiem juz nic :-(
Jesli chodzi o badania to ja mialam w 22dc progesteron badany I zaraz zadzwonie spytac co wyszlo... A tak to narazie zadnych badan chyba robic nie chca :-( mowila ze jestem mloda I nie trzeba ... Zobaczymy co powie, niech sie @ rozkreci I zobaczymy...

durna baba co ma wiek do problemó zdrowotnych,dobrze że mi nikt nie powiedział że mam dzieciakał małego to problemów z trzustką raczej nie będzie miał bo bym chyba pier...

Wlasnie zauwazylam brazowe plamienia wiec test sie nie myslil :-( tempka jutro spadnie... W doope z tymi starankami... Ehh
Do mamy sie nie odzywam I wszystko do bani dzisiaj :-(

Jedyne co mnie dzis cieszy to to ze moj synus Victorek wszedl dzis do przedszkola I jak zobaczyl Emily to zlapal ja za raczke I tylko dal buziaka... Nie bo wyrywania marudzenia tylko pieknie zostal jjestem baardzo dumna.

Dziewczyny ja mam dosyc tych staran serio :-( plakac mi sie chce... W doope z ta temperatura... Jiz nawet nie pokazuje zblizajacej sie @ :-( :-(

naprawdę wyluzuj,a najlepiej przestań mierzyć tą temperaturę i sugeruj się śluzem bo pozytywne testy masz w tracie śluzu płodnego więc to dobry wyznacznik

No nieststy ... Tak mi powiedziala...
W zeszlym cyklu mialam plamienia ale rozowe a teraz brazowe... Cos sie psuje we mnie I tyle.... nidy wczesniej nie mialam.plamien przed @ teraz sie zaczelo...
Chyba faktycznke musze przestac chciec, ale jak ??

akuku zrób wszystkie badania od A do Z by mieć pewność, że nie ma żadnych problemów natury medycznej a jak wszystko wyjdzie ok to wychdzodiz na to, że to może jakaś blokada psychiczna, może za bardzo chcesz, za dużo o tym myślisz, cykle masz regularne, owu też masz więc może to właśnie kwestia nastawienia. Ja wiem, że to tak łatwo mówić bo sama sobie już kilka razy powtarzałam, przestać tak myśleć o tym ty głupia babo, no i jakoś mi to nie pomagałao, tylko, że u mnie to ewidentnie były problemy po odstawieniu tabsów anty.

pomyśl nad tym gruntownym przebadaniem siebie i swojej drugiej połowki bo wiek to akurat ma tutaj g ó w n i a n e znaczenie i ręce mi opadają jak słyszę opinie takich pseudolekarzy...

No ona do mnie ze dwojke.dzieci mam mloda jestem to nie powinno byc problemu... Ale jest... Ja nie pdrzyszlam sie pytac czy moge zaczac starania czy sa przeciwwskazania, tylko prosic o pomoc :-(

Dziewczyny a czemu mi tempka nie spadla??

kurcze, nie jestem specjalistką od mierzenia tempki, może nie zawsze spada przed @... I dunno...

akuku kto wie czy jutro Ty mnie nie będziesz pocieszać...

bo tak jest,spada nawet w dniu okresu lub nawet w trakcie trwania...bynajmniej ja tak miewałam,w grudniu miałam nawet skok,potem spadła mi trochę temperatura i dostałam okres i znowu skoczyła trochę i już do końca krwawienia spadła do podstawowej...różnie bywa,bo przecież nie jesteśmy robotami i nie mamy zaprogramowanego stałego poziomu hormonów że tego i tego dnia spada,potem wzrasta,głupi stres może uniemożliwiać zajście w ciąże.Są przypadki że po odpuszczeniu zachodziły,o jednej było w gazecie,że 7 lat się starała a gdy zaprzestali starań zaszła.

A jak już się ktoś wkręci to powstaje problem,bo w każdym objawie będzie widoczny objaw ciąży,ja nawet ostatnio miałam ból piersi jak podczas 2 ciąż w jakich byłam i co nic,w ciąży nie byłam,wcześniej na ból nie zwracałam uwagi a możliwe że od urodzenia Kuby miałam takie bóle piersi przed okresem.Teraz nico,ale chociaż szyjka zesztywniała,śluz mleczny jakąś tam fazę mam ale to cykl jednofazowy

Ostatnia edycja:
reklama
akuku- moze ty faktycznie potrzebujesz progesteronu na II faze cyklu i na podtrzymanie ewentualnej ciazy ?! mialas chyba isc badac progesteron dzis lub jutro ?glowa do gory kochana - doczekasz dzidzi jeszcze okresu nie masz!

wiecie co nie namawiam ale testowanko jutro nie bylo by chyba zle ;) a powtorze jeszcze raz ze widzialam wykres w ktorym laska byla w ciazy a tempka jej spadla prawie do samej tej grubej dolnej krechy a tescik pozytywny - siknijcie i sie okaze- 3 mam kciukaski! ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry