• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Czesc dziewczynki:)

Tilucha- jestemw ciązy i nie moge patrzec bez emocji na takie obrazki- kuwa popłakalam sie jak patrzylam na to Wasze zdjecie:P hormony buzuja- ale ono jest takie cudneeeeeeeeeeeee!!!

Mississ- podpisuje sie rekami i nogami pod tym co napisala Tili- zaden rodzic nie chce aby dziecko wychowywalo sie bez ojca, w nieplenej rodzinie....tyle tylko ze tutaj nie chodzi o to czy pełna czy nie pełna- chodzi o to czy szczęsliwa...Jasio może jeszcze nie wpłeni świadomie wie co ejst przyczyną Twoich łez i smutku...ale bardzo szybko się zorientuje....brak stabilnosci, zaufania, strach i smutek- to nie jest to czym powinno otaczać się dziecko. Rozwód jest między dorosłymi- rodzicem sie zostaje na zawsze! ( teoretycznie)

Ja miłam ślub cywilny z uwagi na to że jestem ateistką- mój mąż katolikiem, a jak wiecie obecnie moje dziecie idzie do 1 komunii św.- bo chce- a ja nie wróg. Uznalam jedynie ze jesli pojde do slubu koscielnego to będzie to swojego rodzaju szopka i kpienie z religii oraz obraza uczuc osob wierzących- wiec ceremonia koscielna w moim przypadku bylaby zwyczajnie "udawana" i "na pokaz" a to zupelnie nie wmoim stylu. slub mielsimy tez niewielki na 60 osob jkos :) ale byl piekny i sama go przygotowałm- praktycznie wszytko- od zaprojektowania stroju po bukiet, zaproszenia robilismy sami, torta piekl moj maz, dekoracje sali no i wszytko robilam wlasnymi recyma! bo lubie :)
no jakbyście chcialy zobaczy zdjecia z naszego zimowego slubu to zapraszam na bloga mojej fotografki :) a co tam pochwale sie :) HISTORIA MIŁOSNA czyli fotografia ślubna: Malwina + Mateusz | zimowy ślub

Hejo laseczki!

Die- piękny ślub, piękne wesele, piękna Para Młoda i Cudowna Miłosć!!!
Tili -normalnie masz niezły synchron temperaturowy:-D Zdjęcie cudne!
Mississ- hmm twój M..hmm brak słów normalnie... Zobaczysz, wyjedziesz, odżyjesz i sie wszystko poukłada na lepsze!:-)
Akuku- to kiedy do pracy? Udanego ślubu brata! :-)

wiecie, że u mnie za oknem jest kupa śniegu! Chyba przez całą zimę nie nasypało aż tyl. powtórzę się JA CHCĘ WIOSNE! dzis i jutro są drzwi otwarte w przedszkolu i nie jest nam dane dotrzeć na miejsce buu. Wózkiem nie dojadę, Jaśko nie da rady przejść na nóżkach taki kawał a ja nie dam rady go nieść. A samochodu brak do dyspozycji buuuuuuu.

miłego dnia laski!

Tak w skrocie
Die sliczny slub widac ze fajna babka z Ciebie :-) duzo coepla od ciebie bije na kilometr :-)

Missiiss porozmawiajcie szczerze, czasem ludzie sobie dopowiadaja cos czego nie ma.
Pamietaj ze Ty tez masz prawo.do szcziescia a szczesliwa mama to szczesliwe dziecko. Duzo lidzi sie rozstaje.
Zycze ci kochana teraz duzo spokoju I szczescia I zebyscie sobie wszystko wyjasnili I albo w lewo albo w prawo.
Powiedz mu wszystko co I jak I jak nie ma zamiaru nic zmieniac to nie ma sensu ciagnac nic na sile.
Trzymam kciuki.

Tilli fajnie na dniach owu bedziesz miala :-)

Kasoku oby sprzatnie szybko poszlo po remoncie... Ja pamietam moj remont taki balagan byl o nawet jak pomylam podlogi I kurze to za kilka minut znowu bylo siwo.

Ja rano.dostalam @ na calego ...a wczoraj wieczorek ok. 19 jak sie podcoeralam mialam rozowy sluz I teraz sie zastanawiam czy @ dostalam wczoraj czy dzisiaj.

Tak mnie boli ze nacpana tramalem chodze :-( ale nie wyrabialam..ostatnio taki bol mialam przed ciazami.

A castangus mial pomoc... Nie wiem czy go brac czy przerwac.

Dzis na 14.40 ide do lekarza...

Do pracy wracam we wtorek za tydzien.
Spadl nam sniegbi szkoda ze mnie tak boli bo na sanki.l byk dzieci wziela... Moze przejdzie to pojdziemy

Mykam po Victorka do przedszkola
Milego dnia

die zdjęcia są G E N I A L N E !!! ale fajna babka z Ciebie, zgadzam się z Akuku takie ciepełko od Ciebie bije, no i mąż też niczego sobie :-p aaa i ten teledysk ze ślubi i wesela- zarabisty i ta piosenka "Without You", te słowa... wow... robi wrażenie... już ją sobie ściągnęłam i słucham na okrągło :tak:

dokładnie w takim stylu mieliśmy nasze wesele, rodzinnie, na luzie, imprezkę mieliśmy w domku myśliwskim, dekorację robiła moja mama, nawet sama szyła obrusy i lawendowe pokrowce na krzesła, sala była ozdiobiona żywą lawendą, koszami z żywą mietą, białe margaretki i suszone polne kwiaty. Moim zdaniem było genialnie i takiego wystoju nie powstydziła by się najlepsza firma dekoratorska.

ale paskudna zima się zrobiła, ogólnie lubię zimę ale pod warunkiem, że jestem na stoku i mam zapiętą deskę, po zejściu ze stoku za zimą już nie przepadam... byłam odśnieżyć chodnik i się nieźle zmachałam... no ale dobrze mi to zrobi bo ciągle siedzę w domu na tym zakichanym L4.

akuku daj potem znać co powiedział lekarz. Buziaki!

Die rzucilam tylko szybko okiem bo nie zabardzo moge w pracy ale juz widze ze zdjecia sa mistrzowskie!!! pieknie, cudownie to wygladalo!!

ja swojego slubu nie traktowalam wyjatkowo
nie wiem.. oboje z mezem uwazalismy to raczej za taka kropke nad i :tak:
cala uroczystoscia zajela sie mama
a ja w sumie juz o 1 w nocy chcialam do domu wracac do mojej coreczki ktora miala 3 miesiace i po raz pierwszy zostala z obca osoba ...
i caly czas myslalam co u niej :-D
narodziny Olivci byly dla mnie najwazniejszym dniem w zyciu a slub to taki dodatek;-)

Akuku - widze, ze przyszla @ ciesze sie przeogromnie!!

Krowko
- a zalezalo Ci bardzo na dniach otwartych w przedszkolu??
moze taksowka? u nas tez zimno i snieg
ble, juz mam dosyc zimy:wściekła/y:

tili czekam z niecierpliwością na skok temperatury u Ciebie!!

jak myślicie, warto kupić termometr z dwoma miejscami po przecinku czy wystarczy taki z jednym? Mam już w domu dwa termometry ale oby dwa z jednym miejscem po przecinku... Tak sobie myślałam w poprzednim cyklu, jak mi ta tempka tak stała w miejscu, że jak się nie uda to w następnym cyklu kupuję inny termometr, dokładniejszy. Mój M. twierdzi, że szkoda kasy, że termometr to termometr i takim jak mam też można mierzyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry