reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej.

Dr powiedziala mi, ze :
Zebym mogla byc zapisana do kliniki nieplodnosci musze starac sie uwaga uwaga .... 3 lata o dziecko bez sukcesu, najlepiej nie miec dzieci I miec 35 lat zeby zrobic inne badania niz progesteron wczesniej niz po 3 latach... Wiec mam keep trying I tyle. Pewnie jak juz bede sie starac 3 lata to mnie zapisza... A I powiedziala ze plamienie w 7 cyklu to byla implantacja bo mialam ladny progesteron I ze mam teraz przysc w 7 dniu po.owu I ze mam mirzyc tempke.
A takie plamienia chwilowe sa w normie tymbardziej ze mam dosc regularnw cykle tzn. Nie mam powyzej 45 dni.
Mam nie myslec (ale mierzyc tempke ) I sie seksic...a to dziwne bo myslalam ze w ciaze zachodzi sie od jedzenia cukierkow... Ku.rwa to wiem czemu mi sie nie udaje.

bylam u znajomych wypilam 2 drinki I mnie rozwalilo...heh

Dobranoc.

reklama
Krowka- ja tam się nie znam ale chyba nie twardnieje brzuch ale będę obserwować ogólnie rośnie juz więc dla mnie jest inny juz w dotyku niż byl kurde nie znam się na tym

Akuku to ci pozostaje się dowiedzieć jakich badań potrzebujesz i zrobić prywatnie, nawet teraz jak będziesz w pl to w piątek rano moglabys zrobić a nawet jeśli wyniki ci ktoś odbierZe to nic a w pl taniej

Die perle- mam pytanko jak tam rynek pracy u Ciebie?? I czy jest praca dla osób z angielskim perfekt a niemieckim hm podstawowym/ średnim .ciężko mi określić na jakim poziomie z tym jestem kiedyś umialam nawet nieźle teraz się zangliczylam ;), myślę o wyjeździe może za rok czy półtora max jeśli się uda chcę dojechać do mamy

Mississ kurde niech ten twój mąż juz takich glupot nie wymyśla za dużo filmów...;)

Tili - nie czuje jeszcze nic, bulgotanie ustało i narazie cisza ale gin powiedział że poczuje późno -niestety

Ostatnia edycja:
Hej,jest wczesnie rano,mnie obudzil potworny bol krtani super ubóstwiam byc chora, siedze u rodzicow, biore matyske i dzisiaj do domu,wiec zalatania cd.
die super zdjecia,
krowko ogólnie malowanie, tapetowanie i zakladanie oświetlenia schodowego,niby nic,a syf byl olbrzymi,
miissiissku wspolczuje relacji z niedojrzalym facetem, powinien teraz cię wspierać a nie wymyślać idiotyzmy,ale tak to juz bywa z niektórymi niestety,
akuku czyli pozostaja ci starania dalej, hmm,dlugo tam macie okres staran-trzy lata.

Kasoku zarabiscie dlugo :-( :-(
Ja tez chora I mnie zaraz cos trafi :-(
Ahh wszystko mnie wkurza.

Ja nie mam jak zribic tych badan, bo jestesmy w czwartek w nocy w piatek o 13 jest slub a.rano fryzjer jeszcze, trzeba sie wyszykowac dojechac itd. W sobote zamkniete wszystko a w niedziele lecimy do domu.
Kurse ale zobacze moze jakies laboratorium w sobote otwarte to chociaz hormony porobie...kurde :-( :-(

Cześc dziołchy!

Akuku...hmm 3 lata..wiesz jak ja bylam u lekarki na pierwszej wizycie powiedzila mi w pani wieku (30) i z uwagi ze ma pani jedno dziecko martwic sie bedsziemy po 2 latach bezskutecznych staran..takze nie tylko w englandii takie podejscie jest...nie wiem ale wydaje mi sie ze wiekszosc badan mozesz zrobic na wlasna reke w laboratorium nie potrzebujesz od razu skierowania do kliniki bezplodnosci!

Mississ...coraz bardziej nie lubie Twojego męza- Pan to czyta?bo ja chcialm powiedziec że - kiepski z pana facet, brak panu jaj niestety ;/ troche to żałosne i słabe...

Miciurka powiem Ci szczerze, że nie umiem odpowiedziec na Twoje pytanie bo to zalezy od kwalifikacji- są zawody gdzie brak dobrej znajomości niemeickiego nie ejst zadnym problemem- ale zazwyczaj są to wysoko wykwalifikowani specjaliści, niemcy niestety nie są angliko lubni a i przecietny niemiec włada prefkt angilskim więc nie ma duzego zapotrzebowania na aglikojęzycznych ludzi. Ciężko mi powiedziec naprawde- to wsyztko zalezy i od regionu, i od tego jakiej pracy szukasz- ale w niemczech praca jest- trzeba tylko chciec- a jesli znasz podstawy, rok na kursach i będiesz mówić! Co do bóli...nie miałamw poprzedniej ciązy- ale jesli lekarz powiedzil ze jest ok to jest ok- a Ty lez wypoczywaj i starj sie obserwowoac cialo- jesli cos cie zaniepokoi od razu do lekarza! lepiej chuchac na zimne- w ciązy nie ma słowa przewrazliwony! trzymam kciuki za Was:)

Tilucha
- no to jak tam bylo???? :D <3 ile razy:P????

czesc
wczoraj do 23 darlismy koty i to takie ze strach było słuchac... ale w sumie sie dogadalismy... chyba. Były łzy i krzyk i wszystko, ale ulżyło chyb nam obojgu że sobie wszystko wygarnęliśmy i powiedzieliśmy o co mamy żal... Mam nadzieje że to co teraz było będzie przełomowe i tak jak u Ciebie Tilli zmieni się już tylko na dobre. Chyba zrozumiałam kilka rzeczy i mój m też.

Dzisiaj i jutro mam wolne, miałam dzisiaj jaśka mojego zaszczepić ale smarka więc go będe kurowała przez te dwa dni moze się uda. musze go zaszczepić przed wyjazdem swoim. Jeszcze dzisiaj musze zaliczyć bank, urząd i fotografa ciekawe jak jaśkowi zdjecie zrobi - abstrakcja jakaś no ale może mają u nas jakieś sposoby na dzieci małe.

tilli
dzięki zaraz przeczytam, a co do szyjki w trakcie owu też gdzieś czytałam ze ma być wysoko ale ja nie badam szyjki wiec nie wiem jak u mnie było... z resztą u mnie to łatwo było zapomnieć jak owu ra na 3 miesiące;-)

reklama
witam dziewczynki-śluziki :P:)
AKUKU wiec nic wam nie pozostaje jak tylko sie seksić trzymam kciukasy wrzuć na luzz mierz temp i cieszcie sie seksikiem ;-)

to ja dzisiaj od 4.30 nie śpie chyba z nerwów spac nie moge przekładałam sie z boku na bok ehh stresa mam bo to pierwszy raz ale mam nadzieje ze wszystko tam ok. u mojej fasolki ode zwę sie jak wrócę

Milusiego dzionka zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry