reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die w moim miescie sa przychodnie I szputal w szpitalu jak nie jest to emergency to mnie nie przyjma... Jesli chce badania hormonow to robi to gp a ona robi jak ma podstawy, zreszta dla nich jak zobaczyli ze progesteron w normie to jest ok...

Misiis dobrze ze sie dogadaliscie :-)

Limonka powodzenia, trzymam kciuki.

reklama
hej, niech ktos bedzie pozniej bo znowu bede sama

wtedy poodpowiadam, teraz na szybcika z telwfonu
mam pozytywny test owu:) ciesze sie jak dziecko choc wiem ze to jeszcze nic nieznavzy ale po tylu dlugich cyklach, dwa normalne pod rzad to dla mnie jak prezent sqiateczny :)

oczwiscie za pierwszym razem mial byc usmieszek ale glupio sie z twl.pisze ... hehe

Limonko powodzenia!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Tili ciesze sie ze owulacja przychodzi w pore:) Bo to oznacza ze Twoj organizm zaczyna prawidlowo funkcjonowac :* i znow cykl bedzie krotszy...
a jak skonczylo sie z tą Twoja choroba? wszystkie te dolegliwosci przeszły?

teraz juz z komputera :P mam przerwe :)
(nie wiem czemu cholerne komputery w pracy uniemozliwiaja mi uzywanie minek :/)

Limonko
- jeszcze raz, czekamy na sprawozdanie!!!! :D:D
na pewno wszystko bedzie dobrze :*

Die - no wlasnie wczoraj dalismy czadu :P wiec chyba sie wstrzymam do jutra rano :D... no chyba, ze bede miec ochote ogromna wieczorem to nie bede instynktu zaburzac :P

Smerfiku - jak na razie, odpukac, bole nie nawrocily...
tabletek nie biore juz od miesiaca wiec ciesze sie niezmiernie
ten cykl jest caly czysty!
zadnych lekow, zadnych antybiotykow - tylko witaminki :D

Akuku
- no to pozostaje tylko pozostanie z nami i dalej sekszenie sie z przyjemnoscia :)

a ja siedze dzisiaj z usmiechem od ucha do ucha a reszta patrzy na mnie jak na warioatke
no bo kto sie cieszy z tego ze pracuje>>>??? LOL
i za oknem szaro buro i nijako
no tylko stuknieta Tiluchna :D

U nas tez pogoda kiepska:( snieg szaro buro i ponuro..pomalowalms e paznokcie na wsiekly pomaranczowy zeby sobie ozywic krajobraz:P i jak nimi macham po klawiaturze to mi milo migoczą..mam dzis kurs wieczorem..a tak mi sie ejchac nie chce w te ciemna noc:( bleeeeeeeeeeeeeeeeee:( ble :(((((((((((((((((((((((( robie dzis nalesniki na obiad bo nic innego mi sie robic nie chce!
ja zjem nalesniki z cytryna i cukrem- są zajebiaszcze Groszkowi napewno posmakuja:P choc ostanio Groch mial ochote na parówki cielęce..poszlam zamowilam do sklepu polskiego tydzien na nie czekalam...przyszly zjadlam..a Grich je wyrzygal:P

nalesniki z cytryna?? jak robisz??? :)
skrapiasz sokiem czy mieszasz ze skorka?
ciekawe

a ja juz o, na stanowisku sobie siedze, jeszcze 1h 45 min przede mna
a naszla mnei taka chcica, ze oh (zawstydzona minka)
a jeszcze maz dzisiaj robi nadgodziny
ajajajaj

buuuu... znowu nikogo

Ostatnia edycja:
Tili- mordo ty moja kochna. Jestem, jestem. Czytam na bieżąco ale weny na pisanie brak. Zresztą u mnie nic nowego. Miałam w piątek odebrać wyniki pod kontem przeciwciał antyfosfolipidowych ale babeczka zadzwoniła z labo że gdzieś moją krew wywieźli i musze przyjechać jeszcze raz ( nosz kur....na). I jade w piątek jeszcze raz. Stram sie nie nastawiać , nie myśleć, wrzucić na luz ale :-) no udało mi sie nie robić testów, ciążowych też nie mam i mam zamiar kupić ewentualnie bliżej terminu @ a może i nawet po. Biorę witaminki i mierzę tempusie ( co niektóre widziały :-D) no i używam małża :)
Jak pewnie zauważyłaś obie mamy dzisiaj 16dc :) Możemy sie umówić na testowanko razem :-D Proponuje 25 marca ;-)

Za Was wszystkie cały czas trzymam kciuki :*

Edit: I właśnie dla Was trzasnęłam swój 2 tysięczny POST na BB :):-D:-):-D

Emilko!! :D:D:D:D:D
nie mam zielonego pojecia co to te przeciwciala ale przykro mi, ze musisz jechac ponownie na pobieranie krwi grrrrr

dzielna jestes z nierobieniem testow :)

no... mamy obie 16dc :D:D zaczelysmy rowno w tym samym dniu cykl LOL :)

ale u mnie jeszcze owu nie bylo wiec 25.03 bedzie stanowczo za wczesnie
ja bym chciala zatestowac w Wielkanoc 31.03.2013

reklama
tilli
gratki że owu za drzwiami ;-)

emalko
ja miałam podwyższone przeciwciała antyfosfolipidowe mam ogólnie zespół antyfosfolipidowy- czyli za gęstą krew. wiem że niektóre kobitki biorą acard na rozrzedzenie , ja po okresie przed ciążą z jaśkiem brałam clexane 0,4 codziennie po jednym zastrzyku w brzuch i pomogło i w poczęciu i wutrzymaniu ciąży :tak: czytałam że przy tym zespolem dochodzi do poronien najczesciej albo do wczesnych porodów ponieważ przez gęstą krew fasolka nie jest w stanie się dobrze zagnieździć i później może być problem z łożyskiem, najczesciej nie da się w czasie ciąży tego wyłapać nawet. Po ciaży z Antosiem zrobiłam badania na własną ręke za blisko 800 zł pytałam gina jakie zrobić to mi mówił ze mozna te i tamte to zrobiłam wszystkie i wiem na czym stoje.... jedynie to progesteronu nie badałam wtedy hehe :) takze kciuki trzymam za wyniki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry