reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emilko :) nie licz :*
i byl skok :D no to odliczamy

u mnie cisza ale wierze w jutro ;-)
dzisiaj spory bol podbrzusza

Missiiss - u nas przy katarze szczepiaja...:confused:
zdrowka :*

ahhh jaki ja mam bajzel w domu:dry:
no ale coz, do pracy trzeba isc

doslalam wczoraj list ze Piotrula dostal sie zo zerowki w Olivci szkole! super! na rozszerzone godziny!! od 8 -18
oczywiscie bedzie chodzil od 8.45 do 17.15 (no chyba ze te cholerne godziny mi zmienia :sorry2:)
wiec fiuuu beda oboje w jednej placowce i nie musze sie bac o zadne ferie czy o benzyne (bo teraz Piotrek chodzi do prywatnego na drugim koncu miasta :baffled:)

reklama
Witam się z rana!!!

Limona gratulacje kochana!!!!

Mississ- jeszcze raz zdrówka dla Jaśka!

Akuku
- nie wime co Ci poradzić:( ja bym jednak szukala lekarza lub labortorium zeby porobić wyniki- albo zmien lekarza i powiedz ze sie staracie 4 lata:P

Tili ekstra ze będziesz miała Robaki w jednym pudełku- i się będą lepiej czuły razem i to zaoszczędzi czas i piniążki super!!!! a tak jak Anabelka mówila- warto słuchac co tam chochlik w uchu podpowiada!!! test może być zawodny...zresztą na dobry sex zawsze jest dobry czas....zazdraszczam wspolnej kapieli:) ja ostanio odkryłam ze musze zrezygnować w nasiadówek w wannie bo po takiej kapieli mam te lekkie brązowe upławy- wie cteraz już tylko prysznicować się będę... co do nalesnikow- zwykle nalesniki- pokropilam je cytryną posłodzilam cukrem i zwinelam w rulonik- w zasadzie to wymysł Groszka...on ma ostatnio decydujące słowo w sprawie mojego menu...np. wczoraj na kolacje zarządał chcleb z pomidorem i cebula oraz jednoczesnie jogurt bananowy....

Emalko- cieszę się że sie odezwałaś! trzymam kciukaski za Ciebie:*

Die tu tak nie mozna wszystko jest w systemie...oni maja zapisane co mowilam I cala histotie od kilku lat wiec.zmiana lekarza nic nie da.

Tilli super.od.kiedy Piotrula.zaczyna ??
Ale juz do szkoly?? Przeciez on w wieku.Victorka :-)
Moj Viki jeszcze caly rok ten do konca I do sierpnia nastepnego przedszkole.

Emalko gratuluje skok ladny czekamy na efekty :-)

Nie mam czasu pisac ide zawiesc dzieci do przedszkola papa

ale ciiiszzaaaa, musialam znalezc topic na 2 stronie :)

Limonko - jejku nie wiem czy juz pogratulowalam ale ciesze sie bardzo, ze wszystko ok i maluszek rosnie!!

Akuku - to jest pre-school czyli zerowka przedszkolna, tyle ze juz w szkole, szkole zaczyna we wrzesniu 2014 :)

a ja mialam przez 2h taki bol plecow i prawego jajnika, ze zwijalam sie tutaj przed monitorem :( teraz juz jest ulga i chce mi sie spac :D
ale jeszcze 4 godziny w pracy
ahhh
jak jutro wzrosnie temp to zaczynam odliczanie z Emilia :D

a wogole co mnie mega zastanowilo dzisiaj to to, ze po wczorajszych przytulankach jak zassalo to nic nie wylecialo! ani wczoraj ani dzisiaj
nigdy jeszcze tak nei mialam...
i dzisiaj juz szyjka prawie zamknieta hehe
jestem zdumiona funkcjonowaniem kobiecego organizmu :D

aaa i w ogole to Kamilka sie nie odzywa
Kamilko co u Ciebie i brzuszka????

Ostatnia edycja:
Ale tu przeciągiii

Akuku i karotka
uciekły na inne wątki. Ciężaróweczki nasze mało co się odzywają i staraczki jakoś tak się ociągają.

A co do ciężaróweczek to przecież jest jeszcze Mamolinka i Pandora. Ciekawe co u nich:-)

Tili-
jak Ty dzidzi w tym miesiącu nie będziesz miała w brzuszku to ja już nic nie wiem...
kasoku -wynik emka bardzo dobre, teraz zastrzyczek w dupkę i heja:-)
Limonka- cudownie, ze wszystko dobrze z fasolką!

A ja dziś normalnie nie mam cierpliwości, nie poznaję siebie i Jaśko to odczuwa:-(. Nie lubie siebie takiej..

Hej dziewczyny troche minie zanim was nadrobie od czwartku nie mialam neta !! Ale u nas ok objawow brak cyce rosna a dzis nie moglam obiadu dogotowac bo mi roslo w gardle:/

witam :)

czytam Was regularnie ale za bardzo nic nie piszę bo u mnie nudy, @ powoli się kończy i teraz czekam na owu :tak:

Tili super, że Piotrula dostał się do zerówki, razem im raźniej będzie no i ta oszczędność kasy na dojazdy też ważna.

Limonka wstawiałaś jakieś zdjęcie fasolki? bo przez chwilę myślałam, że wstawiłaś ale nic nie widziałam...

Kamila to super, że wszystko u Ciebie i fasolki ok!

Akuku gdzie nam uciekłaś?

Krówka powiem Ci, że ja też mam dziś nerwa, boli mnie głowa i wkurza mnie to jeszcze bardziej, aż oberwało się mojemu mężowi za to, że zapytał się czy ma wyrzucić do śmieci moje stare rozmówki polsko-angielskie. :zawstydzona/y:

reklama
ahh dziewczyny uciekaja :(
mniej kciukow zacisnietych za pozostale staraczki
buuu

Krowko - oj jak ja dobrze znam ten brak cierpliwosci
jeszcze pare cykli do tylu rzucalam wszystkim o sciane i wybuchalam bez powodu... mam nadzieje, ze przejdzie szybciutko bo szkoda zycia na nerwy :*

Karola
- to samo:) ale maz zrozumie ;)
no to czekamy razem z Toba na Twoja owu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry