reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej, ale ja mam dzisiaj bezglos i krtan napieprza, ze hej, jestem juz w domu, wpieprzam luteine na wywolanie okresu i sie zastanawiam kiedy przyjdzie???\
missiissku dobrze, ze byla awantura i,ze atmosfera juz czysciejsza,
witaj emalia fajnie, ze sie odezwalas,
limonko mialas dryndnac do mnie co i jak dzisiaj i co????kakao!!!!

u nas tez pogoda paskudna i jakos nie mam weny do pisania, w sumie nic sie nie dzieje, czekam na @ i na zastrzyk w doope.

reklama
kasoku
ja też się ciesze :) jakoś inaczej ale atmosfera naprawde się oczysciła. Dużo też zrozumiałam... bo nie byłam bez winy. Ja to za nerwowa jestem... ale nie umiem sobie z tym poradzić.

ide dzidziocha mojego myć i zaglądne później jeszcze do was :)

Missiiss - fajnie, ze rozmowa pomogla :):tak:
czasem na prawde warto przedstawic oczekiwania.. ale obu stron :tak:

a my dzisiaj robimy romantyczny wieczor, wlasnie maz poszedl po winko, plus wspolna kapiel, swieczki...mmmm

Kasolku ty sie nie wkurzaj na mnie wiem wiem miałam zadzwonić ale mam takie napady snu że wyłączam telefony bo u mnie sie nie da normalnie przespac :(:( buziakkk na przeprosinyy

Dziś pierwsze badankoo superrr w szmerach tam usłyszałam serduszko juz kurczeee aż mi serduszoo zabiło :zawstydzona/y::tak::tak: wszystko okii 7 TYDZ. nio i mója fasolinka ma 6mm i wszystko w porząsiu u niej lezy sobie i sie gnieździ ;):tak::tak::tak::tak:
no i pierwsza focia fasolki :tak:
termin porodu 29.10.2013

Ostatnia edycja:
Tili- mi się wydaję ,że owulka u ciebie już jest więc spoko luzik. A z terminem jeszcze się dogadamy. Ja na bieżąco śledze twój wykresik, bo ma na wierzchu w zakładkach :)

Missi- no to był jedyny pomysł mojego gina ( na nfz) żeby jeszcze to sprawdzić. Wszystko inne jest ok. Sama jestem ciekawa co wyjdzie.
Kasoczku- zdróweczka kochana
Limoneczko- rośnijcie zdrowo :) zazdroszcze Ci bardzo słuchania serduszka.

ale gorąco się na forum zrobiło od serduszkowań i namiętności i romantyzmu hehe :-) działajcie działajcie... może za jakis rok i ja do was dołącze... ehh kurcze tak bym chciała a tu lipa... no ale cóż sama wybrałam. Ale wam mocno kibicuje :)

Hej

Tili milego wieczorku :-)

Wiecie co mnie wkurza ze lekarz mi powiedziala ze jak w 7 dpo mialam plamienie to to byla implantacja bo progesteron mialam ladny I ze moge tak miec co miesiac wiec mam.robic testy nie wczesniej jak tydz. Po spodziewanej @ zeby sie nie rozczarowac tak jak teraz... Czyli co mam sobie tak czekac? Poltorej roku jeszcze minimum ??
Przeciez ja juz ledwo daje rade psychicznie, moze jej powiem ze mi na psycha siada ?
Ahh zreszta co ich tu interesuje ??

Chora jestem gardlo mnie boli... Kurna ostatnio czesto choruje a pojutrze lece... Fajnie jeszcze z czerwonym kulfonem na slub.polece...

Dobranoc

ojej:eek: wy musicie powaaaaaaznie porozmawiac:sorry:

dziewczyny nie wiem czemu ale po prostu wewnetrznie czuje, ze dzisiaj powinnam sie kochac
dziwne uczucie
sluzu sie pojawilo mega duzo i szyjka otwarta na maksa, nisko
a test negatywny:eek::eek::eek:
czemu?

napiszę Ci coś ciekawego,czasami testy mogą wychodzić negatywne jeśli owulacja jest przy niskim poziomie LH,albo możesz przegapić bo skok będzie na krótko :-) jeśli masz kogoś tam w uszku kto podpowiadaj to się słuchaj :-)

Dzień dobry :-)
Co tu tak cicho? :D
U mnie jakiś skoczek. Być może już po owu :) Więc zaczynamy kolejne odliczanie. Już sama nie wiem które 10 czy 11 :-(

U nas śniegu po kolana. Ja chce wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
emalko poczekaj kochana na wyniki gin poradzi od razu co jest przyczytną tego wszystkiego. Nie smutaj się tylko zobaczysz ze będzie ok wszystko :tak:trzymam kciuki za wyniki żeby rozjaniły sytuacje.

mój jaśko smarka, a mial wczoraj byc na szczepieniu. dzisiaj zarejestrowałam go do doktorki i juz przez telefon mmi mowila ale wie pani ze dziecko trzeba zaszczepic?? to mowilam ze jak chory to raczej nie chyba ... jak byl zdrowy to dokroka byla na urlopie wiec co sie mnie czepiaja i wzdychaja do telefonu... podejrzewam ze mi da opieke na jaska zeby sie do konca tygodnia wykurowal i w pn szczepienie. wiec moj szef nie bedzie zadowolony ale moze poprostu urlop sobie wykorzystam jaki mam .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry