reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karolus - dziekuje :*** ale wiem, ze jeszcze poczekam.. caly czas czuje ze sie zbliza krokami ale...

ja mam z dwoma, kupilam wlasnie jak mi stala temp w miejscu 36.6
i tak sobie mysle jak teraz widac roznice przeciez 36.6 pokazuje od 36.56 do 36.64 :szok: :tak:;-)
to ta temp bedzie latac w sumie gora dol a na wykresie ---------- ;-)

mi ten z dwoma sluzy dobrze:tak:

Missiiss:-(

reklama
Tili- co najwyżej rower babci wezmę heheh. Zależało bo mały kocha dzieci i lubi z nimi przebywać i ja chciałam zobaczyć jak się odnajdzie w większej grupie. Ale nic jak nie dziś to kiedyś tam wybierzemy się do przedszkola. Dziś są dni otwarte w przedszkolu gdzie mieszkam obecnie. Jednak rozważam opcję by małego zapisać do placówki w miejscowości gdzie mieszkać będziemy (mamy jakieś 300 m do szkoły). Najwyżej będę go dowozić, chyba że, zmienię zdanie i puszczę go od stycznia albo...przedszkole nie weźmie Jaśka od września ze względu na wiek.
Karola- ja to się nie znam na tych termometrach hehe. Ale cieszę się bardzo, że cykl w końcu się unormował!!!
Akuku- czekamy na wieści od lekarza!
Mississ- przykro mi...

Krowko - mysle, ze dla Jasia taka przejazdzka bylaby super!!

moj T. czasem odbiera Olivcie ze szkoly na rowerze i wracaja razem a ona siedzi na ramie :) ubaw po pachy

a ja znowu 2h nic nie robienia, od 15 do 17 (udowadniam, ze moge skrocic godziny pracy) - caly miesiac tak bedzie
2h na siedzenie i rozmyslanie :/
nienawidze tego...ehhh....
takie bezsensu, nic nie robie a wszystko co zarobie musze zaplacic podwojnie za dzieciaki ....
no ale coz, zycie
mam nadzieje, ze szybko mi skroca godziny a pozniej - macierzynski :P
taki niecny plan ha! ha! (zasmiala sie zlowieszczym glosem)
nie no.. zartuje..
gdzie to ostatnio slyszalam
nie kasaj reki ktora cie karmi..

ogladaliscie wczoraj X factor?
jak Wojewodzki powiedzial
spiewasz i wygladasz jak 'pingwin na kwasie'?
:D:D:D

ejjjjj nooooo wezcie!!!!
godzine siedze i zadnego posta????
odswiezam strony co 3 minuty hehe :D:D:D

w ogole to czuje sie tak jakby mnie mialo zaraz rozsadzic
ogromne napiecie w podbrzuszu i mdlosci..buuu
a test owu caly czas negatywny
i sluz nie taki jaki byl w poprzednich cyklach
wtedy sie lalo a teraz tak skromnie
chlip chlip

Ostatnia edycja:
Tili to chyba w filmie 'nigdy w zyciu' (kąsa reke)

Die super fotki ślicznie wygladaliscie

Mississ przykro.mi że masz taka sytuację z mężem napewno ci ciężko.musisz przemyśleć co i jak mam nadz że będzie dobrze

Kasoku w końcu wrocilas tak myślałam że cię pochłonąl remoncik super że wyniki.lepsze dostaniesz pregnyl zaraz będziesz w ciazy biegac :)

Karola termometr z 2 miejscami po przecinku jest dokladniejszy, one.nie są drogie ja mój kupiłam za 3 czy 4 euro na ebay i dziwnym zbiegiem okolicznosci w tym 1 cyklu z nim juz zaszlam hihi

Wiecie co miałam przegiecie w nocy ból brzucha mnie obudzil 2 nospy ledwie pomogły zasnelam potem jakoś o 6 rano na 2 h, i dalej mnie trzymalo taki sciskajacy ból w dole brzucha przychodzi i odchodzi, polecialam do szpitala tak mnie bolało przestraszylam się, usg mi zrobiła i z dzieckiem ok, ale badania ginekologicznego nie zrobila więc się martwie czy to nie coś w środku, narazie leżę nic nie robię wcinam nospe zobaczę jak będzie jutro tak źle to lecę do ginka ehh, czy któras z was tak miała w którejkolwiek ciąży w 17 tyg taki ból, czy to może byc rozciaganie wszystkiego ?! Tylko mnie dziwil ten ból bo jakby skurczowy przychodzi i odchodzi... :/

chyba zaufam intuicji
a ta mi mowi - zaszalej dzisiaj z mezem:-p;-)

Miciurko - hmmm ja sobie takiego bolu nie przypominam:no:
lez, odpoczywac
skoro z maluszkiem ok (potwierdzone przez lekarke) to nic sie nie martw
po prostu relaksuj sie :*

wlasnie, czujesz juz ruchy ?:D

cześć śluziki moje kochane... :-( mój krzysiek myśli że mu dziecko ukradne i zyjade za granice i mnie nie będzie mógł znaleźć - se wymyślił porywaczke. tak właśnie czytasz to pewnie to się sam postukaj po łbie!!!!

ojej:eek: wy musicie powaaaaaaznie porozmawiac:sorry:

dziewczyny nie wiem czemu ale po prostu wewnetrznie czuje, ze dzisiaj powinnam sie kochac
dziwne uczucie
sluzu sie pojawilo mega duzo i szyjka otwarta na maksa, nisko
a test negatywny:eek::eek::eek:
czemu?

Tili- no to działaj a nie pytaj czemu negatyw!:-D No dziś rowerem to raczej bym nie ujechała, spadło ponad 20 cm śniegu. A tak to z młodym jeżdzimy:-)
Mississ- :-(:-(:-(. Trzymam kciuki za... wszystko!
Miciurka- leż i odpoczywaj. Twardnieje, spina Ci się brzuch?
Akuku- i co u lekarza?
Kasoku -nadal zapracowana? Co za remoncik robiliście?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry