reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tili- ale szczęśliwa:-D
Akuku- spokojnego lotu i ślicznej imprezy!
kamilka- współczuję wymiotów...ale z drugiej strony to mówią, że jak mdłości i coś więcej męczy znaczy że wszystko jest w jak najlepszym porządku!

A u nas pojawiło się słoneczko, choć zimno to jakoś lepszy humor od razu. Właśnie przyszedł prezent urodzinowy- mata perkusyjna razy dwa. Dwa, bo Michał mój chrześniak w sobotę kończy 2 lata. A, że chłopaki wykazują zainteresowanie muzyczne to będą bebnić z tatusiami (tatusiowie też nawiedzeni na punkcie muzycznym).

miłego dnia laski!!!

reklama
Hej hej hejo!!!!

Akukus- milej zabawy i nie meczącego lotu!!!!!!

Boze przeczytalam wszytko i juz nic nie pamietam...

Krówko- cudny ten Twoj Jasio i sto lat dla niego!!!! by Wasza miłości trwala- taka piękna:) mamo:)
Missis- z ciulaków sie usmiałam no boskie!! Trzymam kciuki za Wasz wyjazd do uk- dacie rade- poczatki sa ciezkie ale ostecznie kto nie ryzykuje ten nic w zyciu nie ma!!!
Tili oczywsita oczywistosc ze trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!i odliczamy teraz do testowanka!!
Limonko- niedźwiadku:P ja w sumie w dzien nie mam ochoty na sapnie ogolnie czuje sie normalnie...ale lubie sobie tak pod kocykim pozamulac na kanpce w salonie- ale to moze przez pogode bardziej:P smacznego kalafiora ja wczoraj zrobilam kotlety z kalfiora nadziewane serem zółtym- opitolilam 3! a do tego opieknae ziemniaczki na sposob meksykanski:P
Emalciu czuje sie całkiem dobrze- bez wiekszych symptomów - mdłosci już ustąpiły, tylko sie od wczoraj lekki bol gardziola przypałetal..czasami mam takie bardzo krotkotrwale momenty gdzie tak lekko ćmi brzunio jakby na miesiaczke- ale to trwa chwilunie doslownie - i prawdopodbnie jest to wynik rosnącej macicy :P a wizyte mam dopiero za 3 tygodnie- 5.04- badanie prenatalne- i być może poznam juz płeć Groszka :)
Krówko co do pływania w wodzie:P-wannie- ja od małego kąpałm sie w duzej wannie z Młodą razem- ona takie bobo jeszcze byla i na poczatku lezala w wodzie na mnie i cala byla szczesliwa a potem bardzo szybko sama nawet plywala w wannie taka malutka w glebokiej jak na basenie:P
Karola a co u Ciebie??

krokwa
o kurcze fajne cudo :) tzn co ? że się skacze po tym i sa różne dzwięki ?? sama takie coś bym jaśkowi mojemu sprawiła :)

chociaż powiem wam że ostatnio staram się nic jaśkowi nie kupować bo jak myśle o przeprowadzce jak wszystko wyjdzie to w aucie tego nie przewieziemy ;-) bo planuje z rodzinką autem do uk jechać.

akuku
to spokojnej podróży i pochwal się kolorem ;-) ja to chyba umre jak będe leciała samolotem....

tilli
dzisiaj będzie wszystkich w pracy zarażać dobrym humorem. już widze jak wchodzi do firmy a nad nią roztaczać się będzie aura jasnego światła :-D to jak kiedy testowanie ?? 25 tego ?:-)

die u mnie nic ciekawego, nudy, od wczoraj nie odzywam się z M. posprzeczaliśmy się i aktualnie mamy ciche dni... nikt się do nikogo nie odzywa no chyba, że już trzeba to wtedy służbowym tonem... wkurzające to jest ale on czasami potrafi focha strzelić o byle g....

Karo to lipa...fochów nie lubie- powiedzialam kiedys mojemu M ze jezli choc raz strzeli focha to mu urwe jaja przy samej kuście- faceci focha nie strzelaja to babska rzecz i jak on chce fochy strzelac to bedzie jak baba bez jaj:P
Ja czasem strzele focha- ale zawsze mówie wtedy doigrałeś się FOCH FOR EVER na 5 minut:P bo ja nawet jak się nafurcze to za 5 minut juz zapominam..i u mnie ciche dni no nie maja racji bytu- bo zawsze sie zapomne...a potem sie EM tylko ze mnie śmieje- ze mialas sie nie odzywać do konca zycia a ledwo 2 minuty minely:P
No ale minie i to:) Dogadacie sie:) a jak sie czujesz bo ja dzis sobie wlasnie myslam i przypomnialam o tym bliskim spotkaniu z jeleniem ktry mielsici niedawno- juz wszytko dobrze??

no i już po fochu, M. posiedział sobie trochę w garażui chyba foch się zamroził bo jak wrócił do domu to już było ok.

co do jelenia to właśnie wypełniam wszystkie papiery potrzebne do odszkodowania. Mnóstwo tego, nawet kazali narysować jak wyglądało zdarzenie... Auto jakoś narysowałam i nawet mi ładny jeleń wyszedł... :-D

coś mnie głowa za często boli, będę musiała powiedzieć o tym temu neurochirurgowi (wizytę mam 23.03).

Kamilko:-D pawie to dobra rzecz w ciazy;-)
jejku ja teraz nienawidze zapachu fajek a co dopiero jakbym byla w ciazy :/

Akuku
- udanej zabawy!!!

Krowko - super prezent!!! na pewno chlopcy beda przezadowoleni

Missiiss - sa firmy ktore robia przeprowadzki z Pl do Uk i z UK do Pl za 150f caly van

a co do testowanka to zobaczymy, mysle ze 26.03 powinien byc ok :D
to bedzie 13dpo

dziewczyny caly dzien mnie dzisiaj boli podbrzusze, myslicie ze to jeszcze pozostalosc po owulacji?

Karola - hehehe padlam :D a pokaz zdjecie tego jelenia ?:D

Die - moje fochy to tez 5- minutowki :D

Hejo ale sie dzis duzo dzieje:) rano poszlam na spacer potem do sklepow obeszlam tez sklepy dzieciowowozkowe:D boszzz jestem w raju;) ale cena wozka mnie zabila bo ten co bym chciala kosztuje 899euro zalamka!! Musze kupic w pl... Niedawno tez bylismy ogladac auto Audi combi dla mnie boskie i nie drogie ale kurde trzeba dolozyc 7 tysiakow to jest niedobrze bo kredytu nie chce bo to 100 euro/ mc sie przyda.... A teraz maz tel dostal w sprawie calkiem dobrej pracy:)
cos czuje ze on z wrazenia dzis piwko walnie a ja bede sobie mogla tylko powachac;)
Ale powiem Wam ze z Adamem uzywalam tylko kulki a wszelkie perfumy dezodoranty i balsamy poszly w odstawke:/ a teraz strasznie lubie zapachy perfum itd tylko nie fajek i zapachu miesa:(

Tili to teraz kciukash za ciebie:) a potem znow trojca?? Akuku anabelka i karola czy zapomnialam o kims?

reklama
hej dziewczynki, od jakiegos czasu marny ze mnie kompan, dola mam na maxa i nawet nie wiem dlaczego, moze przesilenie????unikam ludzi, robie co do mnie nalezy i jakos trwam, dzisiaj bylam w aptece wykupic ten pregnyl, ktory mam dostac w doope, ale w zadnej hurtowni go nie ma, wiec sie rozplakalam babkom, jedna byla w szostym m-cu i powiedziala mi,ze starala sie 1,5 roku i,ze mnie rozumie i poszla podzwonila i zalatwila mi 6 ampulek na jutro, uffffffffff, poza tym to snuje sie po domu, moj m non stop na dyzurach, pewnie nie moze mnie zniesc i woli siedziec w pracy :(
karola jak masz zlalany oczodol to ma prawom cie czesto glowa bolec, ale oczywiscie powiedz neurologowii o tym, buziakuje was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry