reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowko a u Ciebie to teraz czekamy na @ tak? i bedzie dzialanie??????:tak::-)

Karola - no wlasnie! moje cykle tez sie dopiero teraz unormowaly..
widzisz.. wczesniej moze plamien nie mialam ale brak owulacji i dlugie do 50 dni..
a nawet do 70:szok:
samo to ze jest tak fajnie - to mnie cieszy!
takze wiem co czujesz:tak:

reklama
tili
a Tobie sie tak unormowało po castagnusie ?? nie pamiętam już czy brałaś... ja już miesiąc biore i troche... dzisiaj mam 58 dc ehh ciekawe czy mnie coś pomoże ten castagnus chociażby żebym miała @ co miesiąc a nie co 3-4 miesiące...

krowka
to już bliżej niż dalej :-)

a tilli mialam pytać to w sumie jak będe mogła gdzieś pokój wynająć to też tak 60 £ plus jakieś rachunki jeszcze czy to całość jest ?? mam nadzieje że coś dla siebie znajde szybciochem i prace też max tydzien i na coś się załapie... boje sie tego żebym w ogóle coś znalazła

Missiiss - ja castagnusa nie biore:no:
bralam pol miesiaca i przestalam, odstawilam chyba w styczniu:dry:

u mnie takie opoznienia byly tez spowodowane dluga kuracja antybiotykowa,,
zaczelo sie w kwietniu w zeszlym roku,
zaczelam miec jedna infekcje po drugiej (od spiralki)
po czym doszlam do ostrego zapalenia i tyle ile antybiotykow sie nabralam to nigdy w zyciu nie bralam:wściekła/y:
w ogole to ja nie moge uzywac antykoncepcji hehe
hormonow absolutnie
spirali nie moge
po 3 dziecku to tylko wazektomia zostaje:-p ale maz juz sie zgodzil:-D

no ale wracajac
no i odkad nie biore zadnych lekarstw tylko witamine b6 i wiesiolek (ale malutka dawka)
jakos tak sie zaczelo regulowac

zeby nie klamac w zeszlym roku miala uwaga 5 razy okres:szok: na 12 miesiecy
nie mialam okresu od maja do sierpnia:eek:

a co do pokoju to to jest od 60-100f tygodniowo i zalezy , czasem wasz wszystko wliczone a czesem musisz jeszcze doplacac za wode, prad i gaz np.20f tygodniowo..
nie wiem.. dawno nie wynajmowalam...

tilli
a ja byłam pewna że ty całą kuracje castagnusa zrobiłaś. ja mam odkat pamiętam takie cykle... po 60-70 dni, w sumie nie wkurzało mnie to jak sięnie starałam o dziecko później zaczęło mnie to wnerwiać jak planowaliśmy właśnie rodzine. porażka mierzyć tempke tak długo, zwariować ogólnie szło. też właśnie tak okres mialam 5-6 razy w roku. teraz się ciesze bo owu już była i na wyjazd nie będe miała @ bo pewnie przylezie za tydzień .
A co do antykoncepcji to u mnie odpadają wszelakie tabsy bo miałam cholestaze w ciaży, teraz tez nie czuje że moja wątroba w pełni zdrowa jest i musze co jakiś czas ptóby wątrobowe robic. a co do spiralki czy jakiś krązków chyba nigdy bym się nie odważyła. z resztą na sam fakt że mam raz na ruski rok owulacje to mi tam mega antykoncepcji nie potrzeba ;) a mój m chciał wazektomie zrobić po jaśku ale mu na to nie pozwoliłam :P

znalazłam pokój dla pary z dzieckiem :-p wiem że to nie czas jeszcze ale tak z ciekawości :) nawet ogłoszenia po polsku są, dechy, tyle stron ile znalazłam polskich poświęconych polakom za granicą.

Ostatnia edycja:
hehe, tego jest od groooooooma
w polskich sklepach masz wiele ogloszen dlatego nawet sie nie zabieram za szukanie bo na bank sie cos znajdzie;-)

lece spac, zmeczona jestem
i caly czas boli:-(

do juterka :*

a no to fajnie nie będe musiała się martwić :)
trzymaj się i dobrej nocy ;-)

buziaki wszystkim i słodkich snów też ide spać bo jutro kolejny dzien z moim urwisem ;-)

Hejka dziewczyny... brak weny weny do pisania ,mialam ostatnio kiepskie dni... wlasnie jestem po okresie , i to bedzie pierwszy moj cykl z luteinka....

Tilusiu dzieki ze o mnie pamietasz. :-) Myslalam ze zwariuje , co mi tak hormony buzowały przy okresie... Ale teraz juz jest dobrze ::):) Jutro ide na rozmowe o prace moze wreszcie sie uda cos :)

Czy ktoras z was miala kiedys operowany brzuch ? albo CC? Bo ja mialam usuwana ciaże pozamaciczna i od samego poczatku przewaznie po okresie mam bolesnosc brzucha w okolicy wlasnie tej blizny i zastanawiam sie czy to pecherz? Czy moze jest to zwiazane z kurczeniem sie macicy i rozszerzaniem? Czy z tą blizna cos nie tak?

reklama
Hej ja juz w polsce. Dobrze ze sprqwdzilam bilety bo o 10 kapnelam sie ze bilet na autobus mamy na 11 szok normalnie bo bysmy nie zdazyly...hahahaha

Ide spac dobranoc.
Ps nic nie czytalam sorki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry