reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hejka laski! No w końcu lepsze humory, no:-)

karola- ja miałam 28 lat jak urodziłam jaśka:tak:
Limonko- cudowna fasolka!
Akuku- koniecznie zrób foto by nam się pokazać!
Smerfik- szybko miną te 3 miesiące, u mnie już końcówka:-) Powodzenia na rozmowie!
Tili- boli nadla brzuchol?
Mississ- widzę, że jesteś pozytywnie nastawiona. Bardzo dobrze!!!

Jaśko znów si smarka i kasłać zaczyna. Dwa dni spokoju. Normalnie jestem zła:-(. Jutro urodzinki, w niedzielę mieliśmy jechać do kuzyna Michała na imprezkę. Oby sie nie rozchorował..
Słoneczko świeci i niech już tak zostanie!

Gdzie Edyta??????

SMERFIKU
bo tym naszym lekarzą to się nic nie chce. najchętniej to bym mojemu nagadała no ale co mi to da... jak on jedyny wmojej miejscowości. ale i tak chyba przed wyjazdem pójde do niego jak @ nie dostane. ale dałabym sobie głowe uciąć że miałamowulke po tym śluzie płodnym i teraz mega nieppłodnym a tu o taka niespodzianka nie fajna.... będziesz brała tak jak lekarz mówił czy będziesz się wbijała na te wizyty żeby sprawdzac czy owu jest ??

akuku
krowka ma racje ja tez chce zobaczyć jak wyglądasz !! :tak:

karola
no mój jaśko to agnet na całej lini, on mówi że będzie wysoki taki do "****" :-D albo ptaszki czy samolot lecą na jebie. Ale "ciulaki" jako cukierki wygrywają wszystko hehe :)

krowka
mój jaśko też zasmarkany i kaszlący zaraz inhalacje mu będe robiła. musze podgarnąć w domu bo narazie w łóżku siedze a jaśko biega i kombinuje, a to noge wklada w szczebelki od kszesła i woła ratunku bo boli i nie może wyciągnąć albo mi daje wszystkie maści żeby go smarować albo wymyśla jeszcze inne głupoty :) ach te dzieciaki :)

mississ sama nie wiem.... zobaczymy jak bedzie tempka wskazywala jesli mi pokaze ze owulacja do tego 17 dc wystapi to chyba nie pojde ,ale jesli nie to chyba bede sprawdzac to , bo nie chce zeby mi sie w cyklu cos pozmienialo;/

A Twój Jasiu jet prze slodki :) hahaha...

krowko oj czas leci ... pamietam jak mowilas ze TY masz 3 miesiace jeszcze a tu już :P:P Trzymam kciuki.... A ja na rozmowe nie pojechalam ponieważ moj ukochany mezulek mi mowi gdzie tak daleko bedzie dojezdzac ;( i przeliczylismy za i przeciw , i musze szukac czegos blizej ;(

Smerfik- a Ty zrezygnowałaś ze swojej poprzedniej pracy? Kciuki za dalsze (bliższe) oczywiście owocne poszukiwanie pracy!
Mississ- zdrówka dla Jaśka, ja swojego też będę inhalować. Na szczęście nie ma większych sprzeciwów przed tym.

krowka
dla twojego też zdrówka!! mój też lubi się inhalować, już dzwoniłam do lekarki i tylko wiczorkiem podjade po recepte na pulmicort. A twój też lubi jak ta para leci ?? mój to mówi chcem dym chcem dym :-D ale dobrze że nam dzieciaki przed tym nie uciekają. u mne z jaśkiem na początku było fajnie później mu się znudziło i teraz po przerwie też już jest ok.

smerfiku
no w sumie chyba bym tak samo zrobiła. A co do pracy dobrze że sobie przeliczyliscie i koszty dojazdu do i z pracy i wszystkie za i przeciw. Ja też chyba bym wolała prace najblizej domku. zawsze to wygodniej.
Mam nadzieje że jak wyjade to w tej samej miescowości znajde prace, boje się tego wyjazdu jak nie wiem, im bliżej tym bardziej się boje i bardziej chce hehe :)

hej kochane kobitki
nadrabiam z trzy strony!! super :D:D:D
(jeszcze w pracy 3h)

powiem wam tylko jak rano wstalam myslalam ze bol minal ale nie..
co jakis czas tak mnie boli podbrzusze normalnie jak na @
a przy sikaniu ciagnie bardzo
nie chce sie nakrecac.. i nawet sie nie nakrecam
to jest dziwne
ehh zobaczymy jak to bedzie :D

Smerfiku - ciesze sie ze sie odezwalas!
a hormony buzowaly bo PMS? czy taka ogromna ochota byla na seksik???? :D:D:D:D

Miciurko - z dzidzia na bank dobrze, dajesz mu extremalne sporty skokow juz od poczatku hehe :-D
ale na powaznie - mam nadzieje, ze minie szybko ten kaszel!

Missiiss - jejciu, biedny Jasiu:(:-(
a co do cyklu... hm... ja nigdy luteiny nie bralam, zawsze czekalam az okres sam przyjdzie

Limonka - jakie super zdjecie!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje jeszcze raz :*

Karola - Olivcie urodzilam jak mialam 25 a Piotrule jak mialam 27 :)

Krowko
- Twoj Jasiu tez pochorowany?? jejciu, co sie dzieje :(
zdroofka!!

Smerfiku - a fajna praca by byla??
ja tam nei wiem :zawstydzona/y: jak mieszkalam w Londynie to codziennie dojezdzalam 75min do pracy, czesc autobusem a czesc metrem + jeszcze piechota :-D

ale mam dzisiaj podły dzien
pierwszy rzyg zaliczony po soku typu "kubuś" noo nie mogłam

wkurzyła mnie jedna laska na "październikowych 2013" ehhhhhhhh gadka szmatka o badaniach no i pisze że ja robiłam takie i takie i antyhcv dodatni a jedna z nichh

" oooo matko jesli ty masz hcv to dlaczego przed ciąża tego nie badałas io wogóle wogóle bla bla bla swoje niedowiary teraz ciąża jest zagrożona"

noszzzzzzzz k u r w a nich se doczyta co i jak a potem pisze

reklama
Limonko (tule) olej!
nigdy nie mozna myslec, ze ciaza jest zagrozona i sie zamartwiac
trzeba sie cieszyc kazdym dniem!
bo endorfinki na dziecko super dzialaja!!!

bedzie wszystko dobrze i juz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry