reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku fajnie że juz w pl, może prywatnie jakieś laboratorium znajdziesz na sobote żeby badania zrobić ;)

Smerfik-ja mam blizne dużą dość po wyrostku i kiedyś miałam takie bóle/klocia że szok chódzic nie mogłam czasem, nawet patrzeli czy czegoś nie zostawili tam.przez.przypadek.. Potem się lekko.uspokoilo i okazało się.że to mogą być.zrosty po prostu ta tkanka.zablizniala i się.tak odczuwalo, przed.ciążą juz dawno tego nie mialam bo samo przeszlo...(dziwne) a teraz brzuszek rośnie i mi się wydaje że właśnie ta prawa strona mnie kluje itd przez te blizne bardziej bo się.rozciąga, przestraszylam sie ostatnio i lecialam do lekarza bo mnie tak bolało myślałam że coś z dzidzia nie tak ale wszystko ok i to przez blizne bo ta tkanka nadruszona itd. W brzuchu sa warstwy więc całkiem.mozliwe u Ciebie że to tez tylko blizna ale jak będzie bardzo bolało to idź.na konsultacje do lekarza !:) kciukaski za starania!

Krowko super juz zaraz koniec tabsow!!:)

Tili ładny wykresik, też bym była pelna nadzieji z takim wykresem więc się nie dziwie

Mam nadz że nie zbyt haotycznie napisałam ;) i jakoś da się zrozumieć o tej bliznie hehe, ja przez kaszel nie śpię wykończe się masakra!!! DOSCCCCC juz mam tego podduszania się brzuch ciągle napięty biedna dzidzia ehh strasznie wkur*** jestem z tym

Karola mam nadz że wszystko się z ta sprawa z jeleniem rozwiąże tym czasem uważaj na siebie!

smerfiku
ja miałam cc i mnie blizna bolała przy kaszleniu i napinaniu do miesiąca czasu od zabiegu. czasem jak pogoda się zmienia to coś czuje ale nie mocno. Ja bym to skonsultowała z ginem przy najbliższej okazji. dla twojego świętego spokoju no i kciuki za cykl trzymam :tak:

akuku
dobrze że już jestem w PL. Idziesz dzisiaj wyniki jakieś robic??

Miciurka
wracaj szybko do zdrowia!!

mój młody w nocy wymiotował, coraz bardziej go kaszl bierze masakra. dzisiaj mu inhalacje z pulmicortu porobie. wiedziałam że nocka będzie ciężka bo nawet nie zjadł całej butli mleka. Znów dywan mi będzie śmierdział wymiocinami dwa dni... Jeszcze jak się okaże że na l4 pójde do środy z młodym czy na kolejny drugi tydzien to już mnie zabiją w pracy... nawet o tym nie chce myśleć.
A co do mojej owulki to raczej jej nie było, tylko nie wiem skąd ttyle dni płodnego śluzu i ten jeden skok al edzisiaj mierzyłam tempke imam 36,00 także owu nie było to i okresu za 2 tygodnie nie będzie... ehh kurcze to już nie wiem czy brać luteine czy ile czekać na tą owu i okres... a może pójść do gina?? nieeee szkoda mi 100 zł w sumie się nie staramy ale chciałabym mieć unormowane te cykle... :/

Ostatnia edycja:
Hej.

Missiiss no nie mam dzisiaj juz jak. Czasu nie ma zeby jechac, a brata nie bede prosic by mnie wozil w tak wazny dla niego dzien.
Za 45 minut mam fryzjera... Mama mi wczoraj wlosy farbowala I akurat w jednym miejscu na przedzialku nie zlapalo...ale nie zuca sie w ofzy bo mialam podobny kolor wczesniej.

Nie wyspalam sie , zreszta spac nie moglam snil mi sie juz slub I wlasnie ze jezdzilam za badaniami hahahaha.

Dobra mykam bo czasu nie mam.

P1090298.jpg

no to moja fasolinka ;)

Załączniki

• P1090298.jpg
    P1090298.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 39
Akuku miłej imprezki :)

Miciurko kochanie ja zauwazylam ze na pogode chyba reaguje , wczoraj miałam takie kłócia w okolicy blizny właśnie , a dzisiaj się to upokoiło:) A może po prostu czasem mnie tak będzie kłuło... Jak byłam kiedyś u ginka z tym to on mi powiedział ze boli mnie w okolicach pecherza moczowego , tylko mowi ze jak kluje to nie pecherz tylko wlasnie te tkanki.... A staranka to dopiero za 3 miesiace :) Bo moj progesteron mam regulowac przez 3 miesiace:):):)

Misssis w czwartek mam usg brzuchola to po prosze by mi dokladnie sprawdzil okolice blizny ;):):) A cykl staran dopiro po 3 miesiacach z luteina :*
Ucaluj Jasia i dużo zdrowka dla nieg ::* Biedaczek malutki ....

Mam brać luteine od 17 dn cyklu do 26.... i tak sie zastanawiam zy to taka jest reguła czy powinno sie patrzec kiedy owulacja itd?

poza tym mam straszne zaparacia wyglądam jak babeczka w szóstym miesiącu :eek::crazy::eek::eek::crazy:
M A S A K R A !!!!!!!!!!!!!!
od wczoraj jestem na wywarach z suszonych śliwek mam nadzieje ze pomoże

limonko
piękna fasolinka :-) mojemu jasiowi też sie podoba!! mój jasiek: ooo szo to ?? a ja na to że limonki fasolka a on: oo faszolka!:-D

smerfiku
mnie własnie to wkurzało ze mi gin kazałbrać clo na owulacje i lutke od 16dc do 26 nawet nie patrząc na to czy owu była czy nie. mam kilka opakowań lutki i chyba ją wezme bo jutro mój 60dc a owu jak nie było tak nie ma :-( chciłabym już @ dostać...

reklama
krówka no mam nadzieję, że powoli wszystko się reguluje, zobaczymy jak będzie w tym cyklu.

missii trzymam kciuki za szybie znalezienie mieszkanka i żebyś szybko się tam zaaklimatyzowała.

Karola - ty jestes '86? to gdzie ty zwlekalas?? masz 27 latek :D mlodziutka jeszcze jestes :-D

tak, jestem '86 ale z grudnia więc mogę się odmłodzić ciut ;-)
czy ja wiem czy taka młodziutka jestem, w jakim wieku urodziłyście pierwsze dziecko??

akuku udanej imprezy!!!!!

limonka śliczna fasolka!!!

missii ale zarąbisty ten Twój Jasiek, już sobie wyobraziłam jak to fajnie musiało wyglądać :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry