reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku fajna temperaturka :-)

dziewczyny jak interpretowałyście śluz koloru brązowego ? ja mam od 3 dni śluz koloru kawy z mlekiem,jeśli się jakiś pojawia to taki...i nie wiem jak go określić czy kremowy... ? albo jako plamienie,ale krwi nie mam ani ciuteńki

reklama
limonka- super zdjecie - faktycznie fasolka :), a klientke olej - daj spokoj tam kazdy ma swoje racje i trzeba to czytac z przymrozeniem oka- to tez zalezy od doboru towarzystwa - wiec nie przejmuj sie :* !!

tili- tempka ladna - no wpadam tu za 14 dni i widze tescik ciazowy dodatni no - nie ma co ;-) wierze w ten cykl :tak:

akuku- udanej imprezki i dziewczyny maja racje pokazuj nam sie tu w kiecce odwalona z jakiejs slubowej fotki :tak:;-) koniecznie!

limonko
tulam Cię mocno !! nie przejmuj się jakimiś laskami czy laską. Ja jak byłam na gródniówkach czy marcówkach też nie raz darłam koty z dziewczynami hehe :) każda ma cos innego w głowie i sobie nawet gadki do Ciebie nie przemyślała. Więc nie denerwuj się kochana bo nie warto :tak: ciesz się ciążą, mdłościami i fasolinką pod serduszkiem ;-)

staram się położyć jaśka i siebie spać ale coś mi nie wychodzi

Anabelko, ja nie pomoge bo nigdy nie mialam
u mnie zaczyna sie od razu lejaca sie czerwienia...

Miciurko - ahhh troszke sie podlamalam:zawstydzona/y: wlasnie sobie sprawdzalam moj cykl z grudnia/stycznia i jest praktycznie identyczny, i ten sam bol pobrzusza itd.. a wtedy sie nie udalo...

Ostatnia edycja:
Limonka-tak jak dziewczyny pisża, nie przejmuj sie i olej sytuację!
Anabelka- nie pomogę bo nigdy tak nie miałam.
Micurka- maleństwo daje o sobie znać w brzuszku? Ja pamietam jak Jaśko zaczął dokazywać w 16 tygodniu i tak do samego końca. był nad aktywny i matka skopana:-D
Mississ- mój synek śpi, przebudził się z płaczem albo gardelko go boli albo górne 5 ida albo to i to.

O włąsnie znowu płacze..

tili
przecież na to nie ma reguły absolutnie :no: wszystk się może zdarzyć nie zakładaj czarnego scenariusza od razu :tak: to dopiero 2 dni po owu poczekaj do 14 dni po i na test wtedy będziesz ewentualnie się smutać! bo przełoże przez kolano ;-)

krowka
mój mały zasnął w końcu pewnie pośpi max 30 minut, ale dałam mu butle i z butlą zasnał. dzisiaj intensywnie ise bawiliśmy, poznawaliśmy cyferki i tańczylismy także ma prawo być zmęczony. z resztą coś ostatnio w dzien prawie nie spi w ogóle... mojemu tez idą górne piątki...

jezu dziewczyny patrzcie na mój wykres.... masakra jakaś już ten dzien cyklu a ja ani @ ani owu... masakra :( jak ja będe starsza to już chyba w ogóle będe miała co pół roku okres i owulacje:( wtedy to już w ogóle dzieciątka mis ię nie uda powić :(

Ostatnia edycja:
krowka- no malenstwo dalo juz znac o sobie :-) teraz ostatnio i podejrzewam ze tez bede skopana i to ostro ! hihi zdrowka dla syncia !

kurde co tak wszyscy choruja ;/;/,
mississ- no szybko u mnie minelo ! a twoj synek tez widze chory ;/;/ :-(

- kurde - kurujcie sie ! wszyscy - wlacznie ze mna na czele hhaha - bo mi ten cholerny kaszel ucieka i wraca ;/

tili- no nic nie zrobisz tylko czekac - a pecherzyki ci pekaja napewno? nigdy nie mialas z tym problemow itd. - powiem ci ze ja do tego momentu niemoge uwierzyc ze jestem w ciazy i ze sie udalo ... nie wiem jakim cudem - ale chyba wazne ze jest ;) - ty tez napewno jeszcze ustrzelisz dzidziusia numer 3 :tak:

mississ- ty to musisz zmienic lekarza koniecznie - moze w uk jakiegos fajnego znajdziesz bo ten twoj terazniejszy to zdaje sie ze nic nie robi zbytnio bo i tak jest tym jedynym w miejscowosci wiec chcac nie chcac jestes zmuszona do niego isc ... masakra - a wykres masz faktycznie taki nie wiadomo jaki :no:

reklama
Missiiss - ja przed Olivcia wlasnie mialam takie dugie cykle..
a jaki byl twoj poprzedni cykl??

Miciurko - a bo ja wiem czy pekaja?:baffled:
skoki sa..
tzn u mnie wyglada to tak jakby w jednym cyklu nie pekalo a w drugim pekalo:eek:
moze jeden jajnik dziala a drugi jest do bani??
no zobaczymy
tylko czekac mi pozostaje:-D

lece do domku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry