reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witam się wieczorową porą, staraczka w zawieszeniu puki co:-D

Karola- ja z utesknieniem czekam na tego jelania:-D
Mississ- może faktycznie lepiej idz do gina i niech Ci da coś na wywołanie. A moze warto by poszukać lekarza gdzieś obok w mieścinie by móc skonsultować sprawę.
Tili- a Ciebie tak porządki wcieły?
Kasoku -zastrzyki już są, więc do przodu!!!
Smerfik - no to fajnie, że na swoje wydatki zarobisz:-)

Jaśko zasmarkany i zakichany, płakać mi się chce. Wczoraj był bratanek z dołu. A dziś on ma gorączkę, brzydki kaszel i w ogóle ble. Pewnie syn zaraził się od niego. A jutro dmuchanie świeczek, oby się biedaczek nie rozłożył... No i mnie cos zaczyna brać, masakra.

reklama
o kurcze krówko nie fajnie, że Jaśka choróbsko dopadło... dużo zdrówka mu życzę!!!

ale coś jest w powietrzu bo moja mama na antybiotyku od wczoraj, ponoć w szkole połowa nauczycieli na L4, w klasach też dużo dzieci nie ma, wszyscy chorzy... aż dziw, że ja jeszcze się trzymam, ja to zawsze pierwsza byłam do chorowania, ledwo jakieś dziecko w przedszkolu kichnęło a za dwa dni ja na antybiotyku byłam... :baffled: może teraz się trzymam bo siedzę w domu, wychodzę sporadycznie i pewnie nie mam takiego kontaktu z zarazkami.

Mississ głownie paznokcie ,tipsy ,manicure ,hybrydy , pedicure, depilacja , i moja ukochane makijaze uwielbiam malować:) o ja wlansie sie ucze dziergac ale bez opisow sobie nie radze buu :( a moze masz jakies fajne wzory szydelkowyh ubranek i opisy?:P ale

oooo smerfik skoro siedzisz w temacie paznokci to może mi coś podpowiesz, przez ponad rok regularnie robiłam żel na paznokcie, potem zaczeliśmy remont i stwierdziłam, że będzie pełno roboty i paznokcie i tak mi się zniszczą i tak i przestałam chodzić na uzupełnianie, trochę to trwało aż mi żel zszedł ale potem zaczęły się cyrki z pazokciami, nigdy ale to nigdy wcześniej paznokcie nie rozdwajały mi się ani nie pękały a po żelu m a s a k r a!

ledwo gdzieś puknęłam delikatnie to paznokcie połamane, nakupowałam sobie mnóstwo odżywek ale średnio to działało, dopiero po pół roku paznokcie doszły w miarę do siebie.

nie ukrywam, że bardzo podobały mi się te paznokcie, zawsze elegancko to wyglądało (zazwyczaj robiłam french z jakimś zdobieniem na kciuku i serdecznym palcu) i chciałabym znów go robić ale nie chcę by historia z perypetiami pożelowymi się powtórzyła. A może wybrać jakiś inny spósób zamiast żelu?

Hej ja tylko na sekundke.
Slub ladny skromny, bylo sympatycznie owczywiscie sie wzruszylam :-) ja to sie szybko wzruszam :-P nie wiem czy na wlasnym slubie bede w stanie cos powiedziec hahaha

Fryzjerka mnie uczesala, a my tylko urzad I obiad I zanim.do domu dojechalam to sie rozwalilo:/:/ masakra... Makijaz nie powala...ale dobra niech bedzie :-P

Objadlam sie na maxa hehehe ale chyba oczami bo sie z bratowa dzielismy na pol zeby wszystkiego po trochu posmakowac hehehhe.
Wypilam kieliszek szampana, czerwonego winka I troszke wodki hehehe.
Ogolnie super bylo . Najwazniejsze ze mlodzi szczesliwi. Maja piekne obraczki z grawera.. Olcia 4ever I Barti 4ever.

Ide spac laseczki jutro jade hormony robic.
Co mam robic ? Jutro moj 6 dc.chyba... Albo 5?? Nie mierze tempki to sie gubie.

Mojej bratowej mama przepisze mi luteine, duphaston I burmegan czy jakos tak na podtrzymanie ciazy, regulacje cyklu itd.

Wlasnie moja bratowa nie mogla zajsc w ciaze I brala to I zaszla :-) a miala problem z progesteronem.

Dobranoc

hehe
Krowko - ja sie przestawilam juz na nowy czas:-p
chodze spac o 21 a wstaje 5:sorry2:

Akuku - super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciesze sie, ze slub sie udal, ty mialas fajny czas, twoj brat i bratowa sa szczesliwi no i, ze uda ci sie zdobyc te wszystkie leki!!:tak::tak:

u mnie dzisiaj sobota w domku:baffled:
leje za oknem
maz ma nadgodziny caly dzien
zobaczymy... moze pojade z dzieciakami do jakiegos centrum zabawy czy cus bo inaczej mi chalupe rozniosa:-p poszlabym na basen ale kurcze w taka pogode jest caly zawalony i to zadna przyjemnosc:baffled:

Hej dziewczyny :)

Karola to moze zamiast żelu sprobuj hybrydy , tylko przy nich trzeba miec swoje paznokcie w miare silne. Hybrydy nie niszcza tak paznokci .... Ja hohoho nie pamietam juz ile nosze zele , boje sie pomyslec co bedzie jak bede je musialaa sciagnac , bo paznokcie zawsze miałam slabe i w tej kwestii nic sie nie zmieniło ....Sprobowac można i sprawdzic czy hybrydy się będą u Ciebie trzymac :)

Akuku bromergon to jest na prolaktyne :)jak masz za wyoka:P:P i pasowaloy zebys sobie takie badanko zrobila bo sie moze okazac ze masz wysoka a to blokuje zajscie w ciaze..... Ciesze sie ze imprezka sie udała i czekam na zdjecia :):)

hmm racja Smerfiku
Agatko ale zrobisz najpierw badania prawda?
nie bierz w slepo wszystkiego
cos na progesteron, cos na prolaktyne cos na jeszcze cos innego
zebys sobie kochana nie rozwalila cyklu:dry:

ale numer, dwa cykle do tylu mialam wszystko prawie identyczne:szok::-D
3 dni po owu tez nawet taka sama temperatura...36,98
jestem w szoku, taka powtarzalna jestem :rofl2:
oby tym razem zakonczylo sie inaczej:-p

Ostatnia edycja:
Dziewczynki tak wlasnie jade zrobic sobie badania. Myslicie ze w 6 dc jest sens robic progesteron itd ??
Ja sie nie znam a w laboratorium mi nik nic nie powie.
Jakie jeszcze badania mam zrobic ?? Nie wiem najwyzej wykupie tylko luteine lub duphaston I tyle. Zobacze co mi jeszcze bratowej mama powie.
Tylko ze ona lekarz rodzinny.
A na wizyte do gina to nie mam po co isc bez badan bo sam mi powie ze mam zrobic badania itd.

Dobra mykam.

reklama
hej ja już po pracy i na dodatek konrol miałam... wypadła by lepiej gdyby mój kierownik który siedział za mnie dopilnował wszystkiego w szczególności zmiany wyklejki na witrynie i zatowarowania:wściekła/y:

akuku
to dobrze że badania będziesz robiłatak trzymaj !!

smerfiku
ja nie umiem szydełkowac z szablonów czy wzorów na papierze. ja się nauczyłam z youtuba szydełkować i tak poprostu idzie ja nawet nie wiem co to półsłupek czy słupek :) napewno je robie ale nie wiem że się tak nazywają :-) wszystko robie na czuja wzrokowo i tak się nauczyłam. wpisz w youtuba crochet to ci mnustwo rzeczy wyskoczy czego mozna się nauszyć :) póżniej juz jak się nauczyłam podstaw to wyobraźnia nie miała granic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry