kasoku
Mama Matyldzi & Tymusia
hej dziewczynki, pogoda piekana a jaq podly humor spowodowany pochrzanieniem @ mam tylko brazowe plamienia zamiast @ i kiedy mi sie to unormuje???nigdy tak nie mialam , zastrzyki 6 ampulek zakupione i czekam, tylko na co, jak cykl mam po****ny od smierci tesciowej, czyli od listopada
((
krowko trzymam za Jasia,
smerfik ja tez mialam zele na paznokciach zanim zaszlam w ciaze, a w ciazy kazali mi zdjac na wszelki wypadek gdybym musiala byc w szpitalu i miec na palcu to urzadzenie do pomiaru, wiec moje paznokcie dochodzily do siebie bardzo dlugo , byly cienkie jak papier, od tego czasu nie robie.
Ide z matyska na spacer, buziaki
krowko trzymam za Jasia,
smerfik ja tez mialam zele na paznokciach zanim zaszlam w ciaze, a w ciazy kazali mi zdjac na wszelki wypadek gdybym musiala byc w szpitalu i miec na palcu to urzadzenie do pomiaru, wiec moje paznokcie dochodzily do siebie bardzo dlugo , byly cienkie jak papier, od tego czasu nie robie.
Ide z matyska na spacer, buziaki

dziwne to było, czy mi ciśnienie skoczyło ?? i to by było na tyle zmojego picia jak znajomi byli. coraz gorzej już ze mna ze nawet drina z nie całego kielicha i całej szklanki wypić nie moge...
i musze wstac 6:30