reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczynki, pogoda piekana a jaq podly humor spowodowany pochrzanieniem @ mam tylko brazowe plamienia zamiast @ i kiedy mi sie to unormuje???nigdy tak nie mialam , zastrzyki 6 ampulek zakupione i czekam, tylko na co, jak cykl mam po****ny od smierci tesciowej, czyli od listopada :(((
krowko trzymam za Jasia,
smerfik ja tez mialam zele na paznokciach zanim zaszlam w ciaze, a w ciazy kazali mi zdjac na wszelki wypadek gdybym musiala byc w szpitalu i miec na palcu to urzadzenie do pomiaru, wiec moje paznokcie dochodzily do siebie bardzo dlugo , byly cienkie jak papier, od tego czasu nie robie.
Ide z matyska na spacer, buziaki

reklama
ja tak szubko z doskoku, potem poczytam co u Was.

Zrobiłam z ciekawości test owu bo lewy jajnik się odzywał ale wyszło tak jak myślałam, nie ma nawet cienia II kreski więc owu jeszcze daleko :tak:

buziaki!!!!!

hej dziewczynki, pogoda piekana a jaq podly humor spowodowany pochrzanieniem @ mam tylko brazowe plamienia zamiast @ i kiedy mi sie to unormuje???nigdy tak nie mialam , zastrzyki 6 ampulek zakupione i czekam, tylko na co, jak cykl mam po****ny od smierci tesciowej, czyli od listopada :(((
krowko trzymam za Jasia,
smerfik ja tez mialam zele na paznokciach zanim zaszlam w ciaze, a w ciazy kazali mi zdjac na wszelki wypadek gdybym musiala byc w szpitalu i miec na palcu to urzadzenie do pomiaru, wiec moje paznokcie dochodzily do siebie bardzo dlugo , byly cienkie jak papier, od tego czasu nie robie.
Ide z matyska na spacer, buziaki

brązowe plamienia zamiast okresu mogą być spowodowane wcześniejszym brakiem owulacji,bo nie ma co się łuszczyć...no niestety trzeba czekać.
U mnie śluz nadal cielisty ale za to konsystencji wodnistej hehe jutro z ciekawości sikne na test owulacyjny :-) a mam cykl już ponad 40dni :-) albo to wywołane brakiem owulacji

Kasoku dzis czytalam na ulotce luteiny ze @ przychodzi 7-10dni po odstawieniu.
Nie denerwuj sie bo wogle nie przyjdzie.

Karola jeszcze troche I bedzie owu.

Ja juz mam luteine ten bormergon I duphaston ale narazie to co bratowej zostalo I zobacze jakie wyniki w ponkedzialek.

Ztobilam
Anty tpo
Tsh
Ft3
Ft4
Prolaktyna
estradiol
Fsh
200 zl nie tak zle,choc jak na polskie warunki to pewnie ciezko.

Mam nadzieje ze cos pokaza te badania z 6 dnia cyklu.
Tak wogle jestem w szoku ze w dwa dni wydalam 1500 zl a nic nie kupowalam...k.u.r.w.a nie wiem na co...

akuku
ja nigdy nie wiem na co poszła kasa... witamy w polskich realiach... niby nic się konkretnego nie kupiło a wraca się z pustyp portfelem. wkurza mnie to też nieziemsko...

walnęłam dzisiaj drinka słabego z zubrówką i coś mis ię stało, miałam 30 minut cieżkość w klatce piersiowej, byłam cała czerwona i mi słabo było, kontaktowałam 2/3 wszystkiego co sie działo. :eek: dziwne to było, czy mi ciśnienie skoczyło ?? i to by było na tyle zmojego picia jak znajomi byli. coraz gorzej już ze mna ze nawet drina z nie całego kielicha i całej szklanki wypić nie moge...

przez chwile pomyślałam że w ciąży może jestem bo kiedyś tak miałam jak jeszcze o tym nie wiedziałam ale przecież tempka mówi sama za siebie więc odetchnęłam z ulgą :-)

dobrej nocki , jutro mam szkole na 8... :dry: i musze wstac 6:30 :szok:

Mississ oj to nie fajnie z tym bolem :-(
No kurde musze sobie usiasc I policzyc bo mi sie cos nie zgadza :/:/
Na prawde nic nie kupowalam kurde, tykeco fryzjer makijaz, I takie guwienka, kupialm uwaga 10 kg piersi z kurczaka hahhahaha bo my uwielbiamy polskie miecho I kednego kurczaka na rosol hehehhe

Ide spac dobranoc.

hej, no mi sie @ rozkreca juz brzuch pobolewa i zaczyna byc krew, a co do owu to na bank jej nie mialam :(, pamietacie jak pisalam o tsh????robilam w styczniu i mialam 3,95 a norma do 4,64, zrobilam znowu w tym tygodniu i mam 2,11, czyli zobaczcie jak poziom tsh moze skakac, zaledwie dwa miechy pozniej i juz 2,11, hm...

mam pytanie, zaznaczylam juz na ovu nowy cykl i jak go mam teraz dac zeby juz nie bylo widac starego w miniaturce i na mojej stronce ovu???bo ciagle mam stary cykl.

Ostatnia edycja:
Akuku super że zrobiłaś badania!! Za granicą pewnie o wiele więcej byś zapłaciła, a co do hormonów kiedy badać itd to ja juz nie pamiętam ale jak wejdziesz na staramy się w forum to tam jest dzial "wszystko o badaniach hormonalnych dla starajacych się" może tam coś znajdziesz, dalszym ci link ale pisze z tel

Kasoku- powoli do celu, pregnyl ponoć super jest więc fajnie że juz nowy cykl masz ;), a z wykresem to powinno się automatycznie na nowy cykl przestawic po zaznaczeniu okresu u mnie tak było tylko że to nie był ovufriend tylko enpr, więc może posiadaczki ovufr doradza ;) 3 maj się ciepło i nie doluj :*

Jak tam ciazowki samopoczucie??? :)

Ps. Domi-co tam u Ciebie - wiesz kto u Ciebie siedzi juz ? ;)

heyy dziewczyny
kurc ze takiego lenia mam że nic innego bym nie robiła tylko spała i leżała w łóżeczku jeszcze ten mrozek na dworze brrrr choć słonce świeci i aż miło ale bleee jakos tak mi sie nie chce zaparcia ciąg dalszy szkoda gadać
wogóle wszystko na nie :dry: mdli mnie po każdym posiłku smaki na wszystko ale nic nie podchodzi ... ehhh

Kasolku ja trzymam kciukasy mocno za nowy cykl ;-):-)

reklama
Hej u mnie w normie pobolewa brzuszek i piersi lekko po bokach a ogolnie dobrze az sie boje:/

W czwartek wizyta ufff zobaczymy serduszko:) ale sie boje cxzy wszystko dobrze?

Dzis ogolnie leniwie strasznie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry