reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowka -super że urodzinki się udały i Jaś zadowolony! A energii to naprawdę chcialabym chociaż 10% tego co mają takie małe dzieci ;)) hihi

Dolaczam foteczke ja i dzidzia ;)) hihi

Załączniki

• DSC_0163.jpg
    DSC_0163.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Tak kochane dolecielismy :-) bawet szybciej niz planowo I zdazylysmy na autobus potem drugi I z bus station taxi do domku :-) mysle jednak sobie ze autkiem bym zapalcila podobnie, ale chociaz przysnelam na godzinke w autobusie :-P
Ide spac kochane. Nie mierze jutro tempki bo I tak zaburzona krootkim snem podroza itd.

Miciurka a jakie mialas wyniki badan ze bralas te leki ??

Tilli maz dobry hehe :-) Ty wiesz czego ja Ci zycze ale nie nakrecaj sie :-) wiem ze ciezko :-) buziaczki.

Karola salatka pewnie przepyszna to I ja zrobie hehehe

Sorki ze juz nie odpisze ale na oczy nie widze a rak nie czuje hehhe... 10 kg piersi bedziemy jesc te cycki hahahaha

Akuku jeny juz nie pamietam z wynikami ale rozwalone cykle po 60 dni nawet, wątpię też że owu miałam, gin mi przepisal lutke na te cykle a bromka bo prolaktyna wyszła ponad norme,robiłam po obciążeniu i wynik był wieelki, to było juz dawno temu więc naprawdę nie pamiętam ile dokładnie itd. :/, no i też wiem że tsh wysokie miałam a potem spadło..

Ostatnia edycja:
Miciurko jakie fantastyczne zdjecie!!!!!!! brzusio ju sliczny, widoczny, okraglutki!
pieknie wygladasz:tak:

Akuku - no staram sie staram i powiem ze 90% dnia w ogole nie mysle o tym czy sie udalo czy nie
cierpliwie czekam:sorry2:

szykuje sie do pracy, udanego dnia!!

Witajcie kochane.

Krówko
- przede wszystkim spóźnione ale szczere życzonka dla Jasia :*
Tili- tempka ładniusia. Jeszcze tydzień i się wszystko wyjaśni. Jestem z siebie dumna ,żę się nie nakręcam, nie świruje z obserwacją, nie mam pełnej szuflady testów. Luz to podstawa :-)
Miciurka- jak ten czas leci!!! Zaraz połowa. Szok. Dobrze sie czujesz? Cudowny domek dzidziusia. Bardzo ładnie i zgrabnie wyglądasz kochana :tak:
Akuku- dobrze ,że już w domku i jesteś zadowolona. Trzymam kciuki za cykl :tak:

Edyciu- hop hop, gdzie ty???

hejo
ja dzisiaj tez w do,ku zoostaje. Z jaskiem dzisiajn na kontrole i chyba cały tydzien zostane z nim w domu, musze to jeszcze skonsultować z lekarką bo ta uż naciska o szczepieniu które mamy bardzo zaległe.

micurka
piękny brzusio taki zgrabny śliczny poprostu !!!!!! ahhh aż mi się żal robi że musze przerwac staranka.... pięknie wyglądasz:tak:

akuku
dobrze ze podróż minęła spokojnie i że już w domciu jesteś :tak:

tilli
miłej pracy i udanego dnia;-)

ja od dzisiaj na dukanie.... musze zrzucić kiloski

Karola jak tam z tym oczodolem? Byłaś u lekarza??

wizytę mam w sobotę.

ale śliczny ten Twój brzusio, kurcze ale ten czas szybko leci...

akuku fajnie, że już wróciłaś :happy2: wow, 10 kg piersi z kurczaka, niezły zapas, w UK nie mają piersi z kurczaka czy jest droga? Ja uwielbiam kotleciki, jakieś zawijańce albo z sosem słodko-kwaśnym, w sumie jak jemy kotlety to tylko z piersi kurczaka albo z piersi indyka (te chyba nawe tzmaczniejsze niż z kurczaka)

u mnie tempka skoczyła ale na owu to chyba jeszcze za wcześnie, co?

Ostatnia edycja:
Micurka- cudny brzusio!! Ale z Ciebie seksi mama:-)
Akuku- teraz to cycki będą na wszystkie sposoby hehe
Tili- no to dobrz, że nie uciekasz:-p
Karola- ile jeszcze wolnego?

Pogoda do bani. Wczoraj postanowiliśmy, że jeden cykl podziałamy góra dwa a jak się nie uda to robimy przerwę na rok. Musimy jakoś to nasze życie finansowo-mieszkaniowo poukładać. Tak niewiele brakuje a taka wielka przeszkoda by być na swoim ech.

Die
- sie nie odzywa. Hej laska co u Cię?

krówka mam zwolnienie do końca miesiąca a co dalej to nie wiem. Zobaczymy co powie neurochirurg ale nie wydaje mi się, żeby jeszcze wysłał mnie na kolejne zwolnienie...

reklama
Hej

Witam ja dzisiaj miejsca sobie nie moge znalesc cos mi dziwnie na zoladku cos tez bym zjadla ale nie wiem co masakra:baffled:

Akuku niezla jestes ja bym sie bala tyle kurczaka wiesc bo on ma szybka tendencje do psucia sie. ale ja tez zwoze mieso z Polski tzn swoje sprawdzone prosto z uboju:-D Tu jak kupie np nogi na rool albo filety to mi ten rosol smierdzi jak nie wiem mieso puchnie i wogole mozna sie pozygac:angry:

miciurjka fajny brzuszek juz:tak:
mnie jeszcze daleko narazie to codziennie sie waze i jak narazie stoje w miejscu ufff oby tak dalej zreszta ja mam zapasyy w cialku wiec dzidzia narazie miejsca nie musi sobie robic:-)

karola zycze zeby sie ulozyło z ta glowa bo to stres jak sie wie ze cos tam tak poprzesowane:baffled:

Zastanawiam sie czy brac sie za prasowanie rany jak mi sie nie chce!!!! ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry