reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzieki laseczki za komplementy no kiedyś mi musiał ten brzuch wyskoczyć ;), sprawdzalam na wadze 67kg a dosłownie mam 3 rzeczy na krzyż do noszenia bo wszystko ciasne

Emalia- no serio strasznie szybko polecialo! Zaraz dosłownie mam usg polowkowe:), czuje się dobrze w miarę, ostatnio tylko jakieś skurcze mnie przestraszyly i polecialam do lekarza sprawdzac i niby wszystko ok, denerwuje mnie moje przeziebienie juz 5tydzien ale też powoli przechodzi,z ciazowych spraw zgaga!! Każdy wieczór! I jakby refluks no ale wtedy wiem że z dzieckiem ok ;) (no to się wyzalilam hah) dzięki że pytasz:), a ty jak tam?

Kamila- nie ma to jak zachcianki haha, i ewntualne latanie po sklepach żeby coś znaleźć ;), ja za paczkami latalam po całym mieście żeby znaleźć takie jakie sobie zamarzylam hehe

Karola jak lekarz da ci zwolnienie znów to bierz żeby tam spokojnie się zroslo co trzeba a jak oczy ogólnie i widzenie? A na owu to za wczesnie jeszcze u Ciebie,

reklama
Miciurka pieeekny brzusio ja tez chce taki hihi

Missiiss jak mozesz to siedz w domku a co :-)

Kamilka no ja zawsze duzo przywoze :-) a szczegulnie jak jest zimno :-P

Karola tutaj drogo dosyc i gorsze jest:-) ok. 10 f za kg piersi a ja placilalam 16 zl za kg. kurczak ok.3 kg plus 10 kg piersi I zaplacilam 170 zl na ryneczku :-) jeszcze nigdy mi sie nie zepsulo :-)

Tilli ladna tempka I czekamy dalej :-)

No ja dopiero zaczne mierzyc tempke od jutra codziennie o 5 znowu.

Nie wyspalam sie dzisiaj ehh :-( :-(
a jutro na 6 do pracy I teraz juz codziennie. Na szczescie lubie dot com I mam nadzieje ze biodra nie beda bolaly :/

Cos jeszcze mialam pisac chyba... Hmm
Dzisiaj beda wyniki ciekawa jestem jak wyjda.

Milgo dnia

Akuku- trzymam kciuki za wyniki. Jak będziesz miała to daj zaraz znać.:tak:
Miciurka- miło ,że pytasz. A ja czekam. Został tydzień i będzie wszystko jasne. Proszę o troszkę fluidków ciążowych :zawstydzona/y:
Współczuje zgagi. Mnie z Jasiem strasznie wymęczyła, oj strasznie. Tulam kochana. A ty wiesz już co nosisz po serduszkiem?
Missi- zdrówka dla Jasieńka. A ty kiedy się wybierasz do gina?
Karola- mi się wydaje ,żę na owu to może być za wcześnie, ale nigdy nic nie wiadomo na 100%.
Krówko- dziękuje na wpisy na enpr :)

I wszystkim innym również wielkie dzięki za pamięć i dopnig :)

Kamilko- a może ten żołądek to objaw? Życzę żeby szybko przeszło.

Czesc kochane,nie odzywam sie bo mam brak weny na pisanie,ale czasami wchodzę i Was czytam.

Miciurko sliczny brzusio :-)

Akuku ja byłam wczoraj na zakupach i kupilam 10 dużych piersi z kurcz. żeby nie sklamac są prawie wielkości mojej dłoni i zaplacilam 10 fun. a za kg zeberek płace 3 fun ,jest na nich duzo mięsa a kupuje z ciężarówki.

A u mnie kg lecą w dol ,juz schudlam 7 kg takze zadowolona jestem ;-) buziaki for all .

Cześć Wam :)

Miciurka - cudny brzuszek! :-) I widzę, że chyba już wcale nie mniejszy do mojego :-p Coś mi mignęło, że pytałaś czy znam już płeć - odpowiedź brzmi - nie :-D 2 kwietnia idę na usg i liczę na to, że wtedy się dowiem. A Ty kiedy masz połówkowe? A zgagi współczuję, mi na początku dała popalić razem z mdłościami i wymiotami ale teraz na szczęście mam spokój.

Kamilka
- nie chcę Cię straszyć, ale u mnie w drugiej ciąży o wiele szybciej brzuszek się pokazał, w 3 miesiącu wyglądałam tak, jak z Jaśkiem w 5:szok: Ale może Ty będziesz miała więcej szczęścia :-)

Edyta - no no....gratuluję takich efektów odchudzania :-)

Miciurka z oczami jest ok, widzę normalnie, badało mnie dwoje niezależnych okulistów i wyszło ok z widzeniem. Tylko głowa mnie pobolewa, tu gdzie jest czoło, jakoś tak właśnie nad oczami boli... muszę koniecznie powiedzieć o tym temu neurochirurgowi.

ale się naprasowałam, szok... chyba ponad godzinę prasowałam, no cóż nowa szafa zoobowiązuje, wszystko musi się teraz ładnie prezentować :tak:

tak sobie prasowałam, prasowałam i pomyślalam, a siknę sobie na test owu, chyba przedwczoraj siknęłam i ani śladu II kreski nie było, a dziś jest już bardzo słaba II kreska, czyli wychodzi na to, że LH wzrasta. Zostało mi jeszcze tylko 6 testów owu więc muszę jakoś to dobrze rozplanować.

Widzę ,że niektóre dziewczyny pouciekały na marcówki. Tili, Karola :no2::no2:
Coś czuje ,że jeszcze chwila i wątek umrze śmiercią naturalną. A mi sie nie chce co chwila przeskakiwać na nowe miesiące , poznawać nowe osoby itd. Tu się już znamy, wiemy sporo o sobie i naszych poprzednich "cyklach". Ja zostaje tu :-D no i troche na grudniówkach popisuje :-p

Hej jam wyniki zaraz napisze na kompie.
Kurde pisalam do znajomej wyslalam jej wyniki bo ona sama miala roblemy I mi napisala maila na co wskazuja.. Nie wiem czy z kims sie kontaktowala czy co ..
Hmm zaraz wam wysle wszystko.

Akuku-powodzonka w pracy ! i obys im zaniosla w niedlugim czasie notke o ciazy ;) zycze tego z tymi lekami co masz moze cos sie ruszy :tak:

Emalia- no wlasnie tez zauwazylam ze tutaj ciszej a dziewczyny skoczyly na marcowki - oj laseczki NUNU :-p tak uciekac !!! ja jeszcze nie wiem kogo mam :) - moje przeczucie dziewczynka i jestem strasznie ciekawa czy sie sprawdzi czy nie ;)) hihi - trzymam kciuki za ten cykl ! :)no i sle fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

edyta wow to juz duzo schudlas a do jakiej wagi chcesz dobic :)?

domi- no koniecznie pokaz brzuszek bo ja nie widzialam - no ale tez podejrzewam ze prawie cie dogonilam z rozmiarem bo ostatnio tak mi wyskoczyl ze szok :szok: hahah :zawstydzona/y: :-D- ja tez ide 2 kwietnia na polowkowe :))! o ktorej idziesz na swoja wizyte bo ja na 13.45 - tez moze sie dowiem hmm sama nie wiem bo moje dziecko nie wspolpracujace jest :)) wiec nie licze na nic ale przydaloby sie bo chce cos pokupywac a tutaj nie ma unisexow tylko podzial chlopczyk/dziewczynka wiec lipaa, tylko jakies body dorwalam ecru a tak to zero ciuszkow mam,

karola no koniecznie powiedz najlepiej to zapisz liste co i jak sie dowiedziec to nie zapomnisz, ja tak ostatnio zrobilam i wyszlo mi 7 rzeczy do zapytania heheh, lol - a z tym prasowaniem - masakra ja sie migam jak moge i tylko koszule prasuje jak juz musze - reszte prasuje sama soba hahahah:zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry