Miciur-ka
Fanka BB :)
Dzieki laseczki za komplementy no kiedyś mi musiał ten brzuch wyskoczyć
, sprawdzalam na wadze 67kg a dosłownie mam 3 rzeczy na krzyż do noszenia bo wszystko ciasne
Emalia- no serio strasznie szybko polecialo! Zaraz dosłownie mam usg polowkowe
, czuje się dobrze w miarę, ostatnio tylko jakieś skurcze mnie przestraszyly i polecialam do lekarza sprawdzac i niby wszystko ok, denerwuje mnie moje przeziebienie juz 5tydzien ale też powoli przechodzi,z ciazowych spraw zgaga!! Każdy wieczór! I jakby refluks no ale wtedy wiem że z dzieckiem ok
(no to się wyzalilam hah) dzięki że pytasz
, a ty jak tam?
Kamila- nie ma to jak zachcianki haha, i ewntualne latanie po sklepach żeby coś znaleźć
, ja za paczkami latalam po całym mieście żeby znaleźć takie jakie sobie zamarzylam hehe
Karola jak lekarz da ci zwolnienie znów to bierz żeby tam spokojnie się zroslo co trzeba a jak oczy ogólnie i widzenie? A na owu to za wczesnie jeszcze u Ciebie,
Emalia- no serio strasznie szybko polecialo! Zaraz dosłownie mam usg polowkowe
Kamila- nie ma to jak zachcianki haha, i ewntualne latanie po sklepach żeby coś znaleźć
Karola jak lekarz da ci zwolnienie znów to bierz żeby tam spokojnie się zroslo co trzeba a jak oczy ogólnie i widzenie? A na owu to za wczesnie jeszcze u Ciebie,

Coś mi mignęło, że pytałaś czy znam już płeć - odpowiedź brzmi - nie
2 kwietnia idę na usg i liczę na to, że wtedy się dowiem. A Ty kiedy masz połówkowe? A zgagi współczuję, mi na początku dała popalić razem z mdłościami i wymiotami ale teraz na szczęście mam spokój.
Ale może Ty będziesz miała więcej szczęścia :-)