reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

miciurka, tili
no mój gin jest jedyny w mojej miejscowości kiedyś przyjmował na kase ale nfz nie przedłużył z nim umowy i jest prywatnie bierze 100 za wizyte jak dla mnie to dużo jak na taką bidną mieścine. wiecie co mi powiedział?? że te długie cykle to taka moja uroda... teraz mi dał ten metformaź po którym jeszcze bardziej mis ię chce słodkiego więc to świństwo odłożyłam, no i diete mi zalecił , więcej ruchu, i powiedział że jak wiosna przyjdzie to napewno będzie lepiej. hmmm to jest lekarz?? masakra... a na zimmera nie mam kasy z resztą do niego to się trzeba rejestrować 3 miechy wcześniej. A mój poprzedni cykl był bezowulacyjny wywołany luteiną i jeszcze wcześniejszy też... więc w ogóle do bani. mi nie rośnie endometrium, jak byłam w 27 dc u gna moje endometrium nawet się nie dało zmierzyć... a na hormony mi wyników nawet nie da. z resztą jak jabym miała w 22dc zrobić progesteron to ja bym miała minimum chyba jego bo wtedy jeszcze nie jestem po owu... moze mi castagnus pomoże?? uregulować te cykle?? chciałabym bo jak mysle o przyszłości i chęciu zajscia w ciąże to się boje że będe się starała kilka lat... a w uk są dobrzy ginekolodzy?? nasłuchałam sie od kuzynki że nie mogła dobrego znaleźć i w ogóle od znajomych jeżeli chodzi o słóżbe zdrowia to tam głównie paracetamolem leczą... więc się za wiele nie spodziewam tylko nie wiem czy to prawda ale pewnie sama się przekonam. ehh troche jak o tym moim staranu się na przyszłosć myśle to mi się załamka włącza.... bo jednak chciałabym żeby mój jasiek miał jakieś rodzeństwo... tak sie mojej bratowej synkiem opiekował kochany mój...:-(

reklama
Missiiss - moja gin tez powiedziala ze taka moja uroda i tyle
i ze mam zgubic pare kg bo mam jajniki otluszczone
a jest suuuper babeczka i ma same idealne opinie

i jak przeszlam na zdrowa diete, duzo ryb, ruch, woda to jeszcze pol roku nie minelo a zaszlam w ciaze
nawet nie wiem kiedy:-D

w uk nie ma ginekologow
tzn sa w szpitalu, jakby cos sie dzialo
ja raz w zyciu ginekologa widzialam jak trafilam z krwotokiem do szpitala i lalo sie ze mnie krwia (6 dni po porodzie Olivii) zreszta prawie zeszlam z tego swiata:baffled:
to wtedy mnie gin badal
a tak to... no widzicie zreszta co Akuku mowia

ale dwie ulice ode mnie jest polska klinika i przyjmuje polski ginekolog
bardzo fajna kobita
wyleczyla mnie z mojego zapalenia macicy
bardzo mi pomogla
zawsze bedziesz mogla do niej isc

jejku musze sie napic kawy i zabieram sie za sprzatanie:baffled:

to tyle dobrze że będe miała w razie czego do kogo pójść. Pocieszyłas mnie tili :tak:
u mnie to ciężko z ruchem jak pracuje praktycznie za biurkiem cały dzien, z dietą też różnie bo nie mam w sumie przerwy o podobnych godzinach. czasem jak mam w salonie pełno ludzi to nie jem póki się nie rozluźni i tak potrafią 6 godzin ludzie falami nontoper przyłazić... boże jak ja się ciesze że już tam pracować nie będe... nigdy więcej pracy z klientami nigdy !!!! nie na mój charakter taka praca bo napewno są ludzie którym to bardzo odpowiada.

Powiem wam ze w sumie postanowiłam że nie staramy się bo wiadomo dlaczego ale jak z wami siedze tutaj to czasem przychodzą mi głupie myśli do łba ;-) musze chyba forum ograniczyć żebym czasem się ne zapędziła i nie wyjechała i zaraz z brzuchem chodziła... nie, nie nie ja musze się dorobic czegos w życiu. ale naprawde to jest zaraźliwe jak się tak pisze o tym i słucha :tak:

jutro ide do pracy chociaż mi się nie chce ale sobota to tylko 4 godziny i 75 zł w kieszeni więc dwie soboty musze zrobić akurat i ta wielkanocna mi wypada no ale cóż. tak to mam szkołe a pare groszy więcej na wyjazd napewno mi nie zaszkodzi. weźcie dziewczyny czas przyśpieszcie !!:-)

Missiiss.. ahh ja wiem jak to zaraza
nawet nie wiem jak poprzedni miesiac wytrzymalismy bez staran:-p

nie wiem co ci poradzic no bo wiadomo inna rzecz w glowie i inna w sercu...

krowko ja cały czas pracuje , tylko ze na lewuska , bo ja mialam kiedys swoj saloon ,ale mnie oplaty zzeraly :wściekła/y: no i salon zamklam a klietnki zostało:P:P więc ja sobie powiedzmy jakiegos grosza zarobie ,a ubezpieczona jestem przy mezulku , tylko jednak fajnie byłoby znależć prace w której bede ubezpieczona;) bo to za robie w domu mogloby byc dodatkiem do wyplaty:P:P

Missis no nie oplaca się za bardzo ;/ więc zrezygnowałam ,będę szukać czegoś blizej... A Ty się nic nie boj bo będzie wszsysto dobrze:*

Tili gdyby była tak bardzo fajna to bym dojezdzala ale stwierdzilismy z mezulkiem ze za takie pieniadze i na takich warunkach to warto poszukac gdzies blizej...więc szukam dalej :P Nie dlugo wiosna jak nam zabraknie na chleb to bede dzdzownice z ziemi wykopywac;D hahaha zartuje:P oczywiscie ;p nie jest tak żle , 2 lata zylismy z jednej wyplaty i nie brakuje , ja zarabiam na siebie i swoje wydatki , wiec nie bede sie spieszyc z wyborem pracy bo dwa razy juz zostalam oszukana;(

A co do mojego okresu i wybuchow zlosci to ja nie wiem skad mi ie to wzieło wraz z okresem przyszla zlosc i nienawisc do mojego mezulka :P i wraz z nim sobie poszla:P ostatni raz takie cos mi sie zdarzalo w czasach liceum? ehh

kasoku fajna temperaturka :-)

dziewczyny jak interpretowałyście śluz koloru brązowego ? ja mam od 3 dni śluz koloru kawy z mlekiem,jeśli się jakiś pojawia to taki...i nie wiem jak go określić czy kremowy... ? albo jako plamienie,ale krwi nie mam ani ciuteńki

anabelko zbadaj sobie progesteron ja mam aktualnie taki i bardzo niedomagam z progesteronem.

hej dziewczyny u mnie zle samopoczucie zwiazane z chyba nadchodzaca bardzo wolno @, luteine skonczylam brac wczoraj wiec juz pojawily sie plamienia brazowe i oby @ sie szybko rozkrecila a nie 2 tygodnie, bl;eeee, poza tym to dalej dziwny mam nastroj i nie mam weny do niczego :(.

tiluchna
nooo, ale mam nadzieje że przezwycięże to wszystko... ;-)

smerfiku
ja swojego czasu dowrabiałam na sprzedawaniu szydełkowych rzeczy, mam milion pomysłów w głowie ale nie mam kiedy ich realizować. jak kiedyś wróce z uk ( o ile wróce ;)) to założe swój własny biznes i między innymi będe dziergała :) kocham dziegać !!! a Ty czym się zajmujesz?? fryzury?? tipsy ?? makijaże?? a moze jeszcze coś innego :)

kasoku
łącze się w podłym humorze na dziś...:sorry:

limonka tak jak mówią dziewczyny, olej babsztyla, nie daj sobie mącić w głowie...

kurka, zapomniała na śmierć, jelenia miałam narysować, hehe, to narysuję dziś a zdjęcie trzasnę jutro przy dziennym świetle. Spoko laseczki, obiecałam jelenia to będzie, już widzę jak będziecie się śmiać z tej mojej wersji jelenia... :rofl2:

dziwna sprawa dziś u mnie, mokro w gatkach, śluz na zewnątrz jaki wodnisty a w środku bardziej lepki jest próbowałam sobie wymacać co tam z moją szyjką, wydaje mi się, że jest wysoko, no na pewno wyżej niż podczas @, ale pies wie czy ona otwarta czy zamknięta, do tej pory nie umiem tego określić... tak samo twardość, dla mnie zawsze jest średnio-twarda, no bez kitu, ja nie wiem jak to rozpoznać, może któraś mnie nauczy, huh?

w dodatku pobolewa mnie lewy jajnik, czuję takie rozpieranie, czy to możliwe, że pęcherzyki rosną i stąd to uczucie?

kuźwam ciągle ten lewy jajnik, od pół roku chyba tylko raz pobolweał mnie prawy a tak to ciągle lewy, to nie jest chyba normalne... :baffled:

karola
ja szyjki nawet nie próbuje badać bo kompletnie nie wiem ak ją odróżniać :-)czasem sobie tam pogrzebe ale i tak nie wiem jaka jest jaka powinna być, zresztą z moimi cyklami to nigdy nic nie wiadomo. postanowiłam i ide do ginka w następnym tygodniu.

coś was wypłoszyło dziewczyny ?? jakiś duch tutaj zagoscił i wystraszył wszystkie ??:eek:

jutro ide do pracy, za długo już w domu siedze, 4 godziny mnie nie zbawią a oderwą od myślenia o wyjeździe :-pmoże szybciej mi czas zleci, pewnie mnustwo papierkowej roboty mi zostawił mój szefuńcio to będe miała zajęcie. w niedziele mam szkole na 8 rano :szok: jakieś warsztaty sobie wymyślili... no ale jak chcem skończyć to warsztaty są obowiązkowe. musze tylko dostać do wyjazdu karte do praktyk bo musze jeszcze iść wyrzebrać gdzieś podpisy zanim pojade hen w świat ;-)

dobrej nocy dziewoje moje kochane :-D;-)

reklama
o jak tu pusto i cicho...

dobrze, że chociaż missii jest ;-)

gdzie te nasze staraczki? seksują się wszystkie na dobry początek weekendu, czy co? :-p

missii ja jestem na zwolnieniu od 12 lutego... nieźle nie?

trochę mi się nudzi czasami ale M. też siedzi w domu to raźniej we dwójkę bo inaczej to bym chyba ocipiała na tym zwolnieniu jak by miała całe dnie siedzieć sama...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry