reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku
kochana ty moja , czas jakis taki widze Cię dorwał niedobry... szkoda że nie mam cię bliżej poczęstowałabym cię moimi pierogami z jabłkami , poplotkowałybyśmy przy tym i od razu lepszy humor byś miała :tak: tulam Cię mocno i kibicuje wam bardzo bardzo! teraz jak twój em ma takie wyniki to napewnos ię uda zobaczysz!!

krowko
fajna ta mata :) chyba kupie mojemu po wypłacie kwietniowej :)

kamilka
ja uwielbiałam chodzić za wózkami, łóżeczkami, lubiłam takie sklepy w których mozna było pooglądać jak sobie urządzić pokój maluszka ;-) aż zazdroszcze takiego chodzenia i rozglądania się...:tak:

tilli
nawet nie wiedziałam że takie coś jest w sumie to nawet nie dużo kasy bo tak licze że na paliwo tyle by nam wyszło moze ciut mniej. Dzisiaj oglądałam mieszkania pod wynajem na gumtree.com ale w samym corby tylko jedno bylo... Jezu już się doczekać nie moge tego wyjazdu :) a i zarządziłam odchudzanie od poniedziałku :-p mam zamiar zrzucić 5 kilosków do 20 kwietnia ;-)

kurcze tempki nie mierzyłam ostatnio regularnie ale jutro zmierze rano natomiast już raczej po owulce bo śluz się totalnie zmienił na biały i lepki. ciekawe kiedy była... ale ostatnie sexy to tylko przerywane... choć korciło jak cholera ale nie nie nie , nie dałam się :-)

reklama
tili kurcze już wysłaliśmy te papierzyska... ale jutro narysuję Ci jelenia, zrobię fotę i wstawię, promise :tak: :rofl2:

oby chociaż jakieś porządne odszkodowanie mi dali za te wszystkie przeżycia i urazy...

kasoku no głowa pobolewa i mam takie dziwne uczucie jak patrzę gdzieś w dal i potem na coś bliskiego, takie uczucie podobne jak ma się zapalenie zatok i spojrzy się na coś jasnego, np na słońce to taki jest charakterystyczny bół w okolicach czoła. Muszę koniecznie powiedzieć to wszystko temu neurochirurgowi.

plamienie już coraz miejsze ale nadal jakoś mokro mi, nie jest to krew tylko śluzik jakiś... zazwyczaj po @ było sucho a teraz odwrotnie :confused:

Karola - ja mialam podobnie:eek: nawet na wykresie mam zaznaczone
sluz rozciagliwy po @ bylam mega zaskoczona

no to czekam na tego jelenia :-D:-D:rofl2:

dziewczyny... nie smiejcie sie..
ale.. czy mozliwe jest, ze moge miec takie silne przeczucie ze sie uda tym razem??
normalnie boje sie bo tak mi silnie intuicja podpowiada..
jeszcze nie mialam czegos takiego
nie chce wyjsc na jakas postrzelona czy cos
ale takie mnie uczucie od srodka przepelnia:zawstydzona/y:

tili no ja już nie wiem jak to z tym śluzem jest... :eek:

możliwe, że intuicja coś nam podpowiada, who knows...

moja mi mówiła, że uda się w poprzednim cyklu no co prawda fasolki nie było ale w pewnym sensie udało się, bo przynajmniej @ przyszła w miarę normalnie no i co najważniejsze nie było tego cholernego plamienia w środku cyklu.

tak więc kobieca intuicja to potężna broń, warto jej słuchać ale nie nakręcać się za bardzo...

wiesz.. najdziwniejsze jest to.. ze jesli ciazy nie bedzie to ja nie bede smutna
ale bede zla na to wewnetrzne przeczucie wlasnie hehe:-D

ja juz mam dwojeczke, i trzecie bedzie wymarzone, wystarane ale nie ma musu :tak:

tilli
ja przy jaśku i antosiu miałam mega przeczucie, w sumie dlatego że mnie pobolewały pachwiny i brzuch dołem. i to dość wcześnie a testy negatywne dopiero w 11-13 dpo mi pokazały ciąże, ale wiedziałam wtedy że się udało :tak: coś wspominałaś że cię pobolewa. ale pewnie u każdej z nas to inaczej się odczuwa.
przeglądam mieszkania do wynajęcia w corby na rightmove kilka znalazłam powiedz mi czy 480 i 580 to są ceny jak wystawiają miesięczne ??czy tygodniowe ?? i te w nawiasach to np. plus media?? tak tylko z ciekawości się rozglądam...

Missiiss - kochana, to jest miesiecznie :-D
+ council tax (od 93 do 124, zaleznosci od dzielnicy) + woda, prad i gaz (ja np. place 180f miesiecznie)
+ media (tv licence 12f miesiecznie) + internet jak chcesz (od 20 do 40f miesiecznie)
generalnie ja za wszystkie normalne rachunki place 800f

dziekuje dziewczyny, dziekuje Wam bardzo!!!! :* juz wiecej o tym nie wspomne, obiecuje
po prostu chcialam zapisac to chyba, ze mam takie przeczucie :zawstydzona/y:

Karola - ty jestes '86? to gdzie ty zwlekalas?? masz 27 latek :D mlodziutka jeszcze jestes :-D

reklama
Tili- ale czemu masz nie pisać? Przecież piszemy tu co czujemy czyli jak najbardziej CHCEMY słuchać/czytać o tym Twoim przeczuciu!
Zresztą nie tylko Twoim! Karola, cykl się unormował więc ten miesiąc jest jeszcze bardziej prawdopodobny na fasolkę!
kasoku -Ty tez się nie dołuj dziewczyno!!!! Będzie dobrze, wszystkie zaciążymy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry