missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kasoku
kochana ty moja , czas jakis taki widze Cię dorwał niedobry... szkoda że nie mam cię bliżej poczęstowałabym cię moimi pierogami z jabłkami , poplotkowałybyśmy przy tym i od razu lepszy humor byś miała
tulam Cię mocno i kibicuje wam bardzo bardzo! teraz jak twój em ma takie wyniki to napewnos ię uda zobaczysz!!
krowko
fajna ta mata
chyba kupie mojemu po wypłacie kwietniowej 
kamilka
ja uwielbiałam chodzić za wózkami, łóżeczkami, lubiłam takie sklepy w których mozna było pooglądać jak sobie urządzić pokój maluszka ;-) aż zazdroszcze takiego chodzenia i rozglądania się...
tilli
nawet nie wiedziałam że takie coś jest w sumie to nawet nie dużo kasy bo tak licze że na paliwo tyle by nam wyszło moze ciut mniej. Dzisiaj oglądałam mieszkania pod wynajem na gumtree.com ale w samym corby tylko jedno bylo... Jezu już się doczekać nie moge tego wyjazdu
a i zarządziłam odchudzanie od poniedziałku
mam zamiar zrzucić 5 kilosków do 20 kwietnia ;-)
kurcze tempki nie mierzyłam ostatnio regularnie ale jutro zmierze rano natomiast już raczej po owulce bo śluz się totalnie zmienił na biały i lepki. ciekawe kiedy była... ale ostatnie sexy to tylko przerywane... choć korciło jak cholera ale nie nie nie , nie dałam się :-)
kochana ty moja , czas jakis taki widze Cię dorwał niedobry... szkoda że nie mam cię bliżej poczęstowałabym cię moimi pierogami z jabłkami , poplotkowałybyśmy przy tym i od razu lepszy humor byś miała
tulam Cię mocno i kibicuje wam bardzo bardzo! teraz jak twój em ma takie wyniki to napewnos ię uda zobaczysz!!krowko
fajna ta mata
kamilka
ja uwielbiałam chodzić za wózkami, łóżeczkami, lubiłam takie sklepy w których mozna było pooglądać jak sobie urządzić pokój maluszka ;-) aż zazdroszcze takiego chodzenia i rozglądania się...

tilli
nawet nie wiedziałam że takie coś jest w sumie to nawet nie dużo kasy bo tak licze że na paliwo tyle by nam wyszło moze ciut mniej. Dzisiaj oglądałam mieszkania pod wynajem na gumtree.com ale w samym corby tylko jedno bylo... Jezu już się doczekać nie moge tego wyjazdu
mam zamiar zrzucić 5 kilosków do 20 kwietnia ;-)kurcze tempki nie mierzyłam ostatnio regularnie ale jutro zmierze rano natomiast już raczej po owulce bo śluz się totalnie zmienił na biały i lepki. ciekawe kiedy była... ale ostatnie sexy to tylko przerywane... choć korciło jak cholera ale nie nie nie , nie dałam się :-)

nawet na wykresie mam zaznaczone