reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola
zdrowia życze a swoją drogą jak ty roisz płukanie zatok ?? nie moge sobie tego wyobrazić ;-)
oto kilka filmików:
How to perform nasal cleaning with Neti Pot by Advaita - YouTube
NeilMed Sinus Rinse - YouTube
ja nie mam ani tej butelki ani tego dzbanuszka ale czytałam w necie, że można użyć takie butekli z dziubkiem jak mają dzieci, w sklepach pełno jest soczków w takich butelkach, do tego ciepła woda (nie zimna, nie gorąca) i łyżeczka soli kuchennej.
oto cały przepis

anabelka
Fanka BB :)
hehe nieźle,trochę rozśmieszyła mnie ta metoda :-)
mój pierwszy test owulacyjny negatywny,w poprzednim cyklu dopiero w 8 dobie śluzu płodnego test owulacyjny był dodatni,więc mam bynajmniej kilka dni na staranka o córkę :-) o ile ta owulacja się pojawi
mój pierwszy test owulacyjny negatywny,w poprzednim cyklu dopiero w 8 dobie śluzu płodnego test owulacyjny był dodatni,więc mam bynajmniej kilka dni na staranka o córkę :-) o ile ta owulacja się pojawi
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
anabelka
świetnie wygląda ten chlebus
tilli
dawaj na forum i opowiadaj, pochwal się groszkiem :-) ty tam się nieprzejmuj mną ja to ci mówie że w przed pokoju moge spać byle jakąś poduszke czy tam koc pod głową był
fajnie że do kettering po mnie wyjdziesz
ja pitole żebym tylko do końca dnia dojechała do tego kettering
w ogóle już po 16 tej a ja jeszcze nie spakowana nic nie mam przygotowane. dzisiaj cały dzien pierogi lepiłam dla odstresowania się...
ręce mnie bolą i plecy od stania i wałkowania- ale ja oszołom jestem. rano pranie wstawiłam ciekawe czy do 2 w nocy mi wyschnie
w ogóle był u mnie ten mój kuzyn co wrócił z uk załamany... mówi że rozmowy po angielsku masakra że anglicy to tak nawijają że mało co kumał. wystraszył mnie nieziemsko nie ma co...
świetnie wygląda ten chlebus
tilli
dawaj na forum i opowiadaj, pochwal się groszkiem :-) ty tam się nieprzejmuj mną ja to ci mówie że w przed pokoju moge spać byle jakąś poduszke czy tam koc pod głową był
ręce mnie bolą i plecy od stania i wałkowania- ale ja oszołom jestem. rano pranie wstawiłam ciekawe czy do 2 w nocy mi wyschnie
w ogóle był u mnie ten mój kuzyn co wrócił z uk załamany... mówi że rozmowy po angielsku masakra że anglicy to tak nawijają że mało co kumał. wystraszył mnie nieziemsko nie ma co...olej kuzyna :* pomoge Ci
no chcialabym wam przedstawic nasza iskierke krorej serce bije jak szalone!!
na jednym zdjeciu wszylo 7tydz3dzien a na drugim 7tydz4dzien
wszystko jak najbardziej wporzadku

z badania jestem przezadowolona!!!!!! pani doktor zbadala mi cisnienie, piersi
badanie dopochwowe, w srodku pieknie czysto
pozniej usg
no chcialabym wam przedstawic nasza iskierke krorej serce bije jak szalone!!
na jednym zdjeciu wszylo 7tydz3dzien a na drugim 7tydz4dzien
wszystko jak najbardziej wporzadku

z badania jestem przezadowolona!!!!!! pani doktor zbadala mi cisnienie, piersi
badanie dopochwowe, w srodku pieknie czysto
pozniej usg
Załączniki
emalia82
Fanka BB :)
Tlii - gratuluje z calego serca :*
Edytka- milo ,ze jestes. Pozdrawiam
Anabelka- chlebek cudny. Tez czasami pieke. Teściowa mnie nauczyła.
Missi- pewnie juz godziny odliczasz? Trzymam kciuki.
Edytka- milo ,ze jestes. Pozdrawiam
Anabelka- chlebek cudny. Tez czasami pieke. Teściowa mnie nauczyła.

Missi- pewnie juz godziny odliczasz? Trzymam kciuki.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tili jak zobaczyłam zdjecie z usg to i mi sie zachcialo byc w ciazy
i nie wiem czy wytrzymam bez staranek do listopada czy grudnia 
A ja postanowiłam upiec ciacho piaskowe po raz pierwszy,jestem ciekawa czy mi wyjdzie
ostatnio piekłam plesniaka z wisniami i ciacho ananasowo- kokosowe i były pyszne mam nadzieję ze i tym razem sie uda .
Emalio dziękuję i wzajemnie :-*
i nie wiem czy wytrzymam bez staranek do listopada czy grudnia 
A ja postanowiłam upiec ciacho piaskowe po raz pierwszy,jestem ciekawa czy mi wyjdzie
ostatnio piekłam plesniaka z wisniami i ciacho ananasowo- kokosowe i były pyszne mam nadzieję ze i tym razem sie uda .Emalio dziękuję i wzajemnie :-*
reklama
ja moze zaczne piec ciasta jak bede na macierzynskim hehe
albo jak sobie sprawimy nowy piekarnik
bo w tym to tylko frytki ewentualnie
Edytko - ahhhh jak ja Cie rozumiem.. ile ja sie razy zastanawialam czy nie odlozyc staranek.. pamietasz?
zycie samo pokierowalo kiedy..
widocznie teraz byl ten czas
moze kochajcie sie caly czas bez zabezpieczenia i jak wyjdzie do wyjdzie a jak nie .. to bedzie znak cze to nie ten czas? nie wiem co Ci poradzic
wiem, ze to jest bardzo indywidualna decyzja...
a ja dzisiaj dorwalam cole bez cukru i bez kofeiny
i pomaga mi bardzo na mdlosci
albo jak sobie sprawimy nowy piekarnik
bo w tym to tylko frytki ewentualnie
Edytko - ahhhh jak ja Cie rozumiem.. ile ja sie razy zastanawialam czy nie odlozyc staranek.. pamietasz?
zycie samo pokierowalo kiedy..
widocznie teraz byl ten czas

moze kochajcie sie caly czas bez zabezpieczenia i jak wyjdzie do wyjdzie a jak nie .. to bedzie znak cze to nie ten czas? nie wiem co Ci poradzic
wiem, ze to jest bardzo indywidualna decyzja...
a ja dzisiaj dorwalam cole bez cukru i bez kofeiny
i pomaga mi bardzo na mdlosci