reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
karola
zdrowia życze a swoją drogą jak ty roisz płukanie zatok ?? nie moge sobie tego wyobrazić ;-)

oto kilka filmików:

How to perform nasal cleaning with Neti Pot by Advaita - YouTube

NeilMed Sinus Rinse - YouTube

ja nie mam ani tej butelki ani tego dzbanuszka ale czytałam w necie, że można użyć takie butekli z dziubkiem jak mają dzieci, w sklepach pełno jest soczków w takich butelkach, do tego ciepła woda (nie zimna, nie gorąca) i łyżeczka soli kuchennej.

oto cały przepis :-D

hehe nieźle,trochę rozśmieszyła mnie ta metoda :-)

mój pierwszy test owulacyjny negatywny,w poprzednim cyklu dopiero w 8 dobie śluzu płodnego test owulacyjny był dodatni,więc mam bynajmniej kilka dni na staranka o córkę :-) o ile ta owulacja się pojawi

anabelka
świetnie wygląda ten chlebus:)

tilli
dawaj na forum i opowiadaj, pochwal się groszkiem :-) ty tam się nieprzejmuj mną ja to ci mówie że w przed pokoju moge spać byle jakąś poduszke czy tam koc pod głową był ;) fajnie że do kettering po mnie wyjdziesz :) ja pitole żebym tylko do końca dnia dojechała do tego kettering :p w ogóle już po 16 tej a ja jeszcze nie spakowana nic nie mam przygotowane. dzisiaj cały dzien pierogi lepiłam dla odstresowania się... :eek: ręce mnie bolą i plecy od stania i wałkowania- ale ja oszołom jestem. rano pranie wstawiłam ciekawe czy do 2 w nocy mi wyschnie:-D w ogóle był u mnie ten mój kuzyn co wrócił z uk załamany... mówi że rozmowy po angielsku masakra że anglicy to tak nawijają że mało co kumał. wystraszył mnie nieziemsko nie ma co...

olej kuzyna :* pomoge Ci

no chcialabym wam przedstawic nasza iskierke krorej serce bije jak szalone!!
na jednym zdjeciu wszylo 7tydz3dzien a na drugim 7tydz4dzien :)
wszystko jak najbardziej wporzadku

DSCF7418.jpg

z badania jestem przezadowolona!!!!!! pani doktor zbadala mi cisnienie, piersi
badanie dopochwowe, w srodku pieknie czysto
pozniej usg

Załączniki

• DSCF7418.jpg
    DSCF7418.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 52
Tili jak zobaczyłam zdjecie z usg to i mi sie zachcialo byc w ciazy :zawstydzona/y: i nie wiem czy wytrzymam bez staranek do listopada czy grudnia :sorry:

A ja postanowiłam upiec ciacho piaskowe po raz pierwszy,jestem ciekawa czy mi wyjdzie :-p ostatnio piekłam plesniaka z wisniami i ciacho ananasowo- kokosowe i były pyszne mam nadzieję ze i tym razem sie uda .

Emalio dziękuję i wzajemnie :-*

reklama
ja moze zaczne piec ciasta jak bede na macierzynskim hehe
albo jak sobie sprawimy nowy piekarnik:sorry: bo w tym to tylko frytki ewentualnie:cool2:

Edytko - ahhhh jak ja Cie rozumiem.. ile ja sie razy zastanawialam czy nie odlozyc staranek.. pamietasz?
zycie samo pokierowalo kiedy..
widocznie teraz byl ten czas:tak:

moze kochajcie sie caly czas bez zabezpieczenia i jak wyjdzie do wyjdzie a jak nie .. to bedzie znak cze to nie ten czas? nie wiem co Ci poradzic
wiem, ze to jest bardzo indywidualna decyzja...

a ja dzisiaj dorwalam cole bez cukru i bez kofeiny:-D i pomaga mi bardzo na mdlosci:tak:

Do góry