reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku dziś 37,0. myślałam, że będzie mniej bo wstawałam aż dwa razy siku, raz o 1 w nocy a drugi o 4 nad ranem bo już bym do 7 nie wytrzymała. :-D no ale tempka nie spadła przez to jak widać.

jem śniadanko i goł do szkoły. zajrzę do Was jak będę miała okienko :tak:

miłego dnia!

reklama
a ja dostałam okres,ja to czułam,więc temperatura skoczyła mi w drugiej dobie w szpitalu jak byłam z Kubą,ja to mam pecha bo od pół roku ani raz nie staraliśmy się w dniu skoku bo zawsze coś...

Dzien dobry wszystkim, my juz po stresie, bo dzisiaj pierwszy scan - dwa serduszka!!! Identyczne blizniaki. Lekarz powiedzial ze to jak wygrac na loteri, nie zaleznie od tego czy w rodzinie sa czy ich nie ma. Za to wiecej klopotow w ciazy, wiec teraz czekam na skierowanie do szpitala i do poloznej specjalizujacej sie w multiple pregnancies.
Jestesmy w bardzo ciezkim szoku, ale tez bardzo szczesliwi.
Karola dalej tzrymam kciuki, w poczatkach ciazy brzuch bili dikladnie jak na okres, wszystko mozliwe.
Anabelko w takim razie powodzenia w nastepnym cyklu.

Tili mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej.
Akuku zwolnij w pracy z tym dzwiganiem kobieto. Nie jestes w Polsce gdzie ciaza to problem dla pracodawcy, poza tym chroni Cie prawo.

Pozdrawiam i milego dnia xx:szok:

Witam

Sloneczko wow!!! Ogromne gratulacje!!!

Karola&&&&&&

My po wczorajszym dniu padlismy..bylo suuuper. Duzo do zobaczenia i z Adaskiem na rowerze . Na wieczor grill i wrocilismy o 22 ale super:)

A jak sie polozylam na plecach to dzidzia sie krecila wiercila super uczucie:) dosyc dlugo fikalo;)

Słoneczko ogromne gratki ,ale Wam sie udalo :-)

Karola wszystko zmierza ku dobremu ;-)

Tili jak tam u Ciebie ?

Ja za chwilę zmykam do sklepu ,sredniak ma jutro wycieczkę wiec jakies słodkości mu kupie ,ja jestem troche przeziebiona ,przez dwa dni tak sie fatalnie czułam ze nie mialam ochoty na nic...moge powiedzieć ze wracam do żywych :tak:

Sloneczko- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karola- jacie podziwiam ze ty jeszcze nie sikałaś :) trzymam kciuki z calych sil.

U mnie negatyw. Tempka sie buja. Caly czas licze ile ja po owu jestem. OwuF pokazuje 6dpo,według mnie moze byc kolo 8 dpo. czyli eneralnie do piatku powinno sie wyjaśnić. A co jeszcze dziwnego, przed wczoraj mialam wieczorem lekkie bezowe brudzenie i od tamtej pory cisza. HGW?

Milego dnia wszystkim.Dzisiaj stary w domu juz marudzi ze siedze na kompie :D

Sloneczko suuuper wiesci :-) blizniaki :-) wow :-)
Ja co prawda teraz juz bym sie z blizniakow chyba nie cieszyla ale przy pierwszej czy drugiej ciazy jak najbardziej :-)
Takze trzymam mocno kciukaski i rosnijcie zdrowo :-)

A co do mojej pracy to jeszcze zobacze z tym zwolnieniem jak sie bede czula, dwie babki u mnie na dziale sa w ciazy, jedna ma termin na za 3 tyg i w srode odchodzi a druga nie wiem na kiedy ale tez niedlugo.

Najwyzej poprosze i zmiane dzialu, no zreszta zobacze.jak sie bede czula.
Kurde czuje sie winna ze chce isc ja zwolnienie a nie powinnam sie tak czuc po tak dlugim czasie staran :/:/:/
Ahh

Emila za wczesnie testujesz kochana :-) poczekaj do 13 dpo :-)

Karola no tempka ladna trzymam kciukiaski, kiedy spodziewasz sie @ badz jej braku ??

Dzis mnie takie mdlosci w pracy zlapaly ze myslalam ze puszcze pawia na srodku sklepu... Ehh
Ide sie polozyc.

hej, słoneczko wow super gratki :))),

a ja mam dzisiaj polowe cyklu i nawet bzykac mi się chce wiec od trzech dni molestuje meza tak, ze zaczal mnie brzuch bolec i dzisiaj plamiłam, chyba za intesnywnie i za gleboko ,hmmm....
poza tym staram się nie nakrecac, ale tak bym chciała żeby w końcu....
Karola i jak, zatestuj, ale masz wytrzymalosc.

dzisiaj ide do gina na monitoring i boje się, ciekawe co mi powie???jak ,ze jest pęcherzyk tzn,ze ta owu co czułam przez ostatnie trzy dni, to nie owu???a jak nie ma tzn,ze a) albo pęcherzyk sam bez pregnylu pekl,b) nie było owu w tym cyklu, c) dopiero będzie owu????ale podbrzusze bolało i klulo i czułam się tak jak kiedyś przed zajściem z Matyska, taki normalny mój cykl. Oj za dużo znowu mysle...

reklama
słoneczko a to Ci wiadomość!!! :szok: super!!! gratulacje!!!!

anabelka jeśli mnie by się udało to znaczy, że jeszcze ze dwa dni po skoku może zaskoczyć i warto nie zaprzestawać bobosexów po skoku temperatury. :tak:

emalia, kasoku twarda jestem w tym postanowieniu, że nie zatestuje do terminu @, co nie? :-D

akuku w piątek będę miała 14 dzień po skoku no ale nie wiem dokładnie kiedy była owu więc nie wiem, który to będzie dpo. W tym cyklu gdzie też był skok, w 12 dniu po skoku pojawiło się plamienie a w 13 pojawiła się @ :baffled:

kasoku daj znać co tam Gin powiedział.

Do góry