reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hi girls :-)

Tili - pisze żeby Cię pocieszyć... ja mam mdłości do dzisiaj i przytulanie porcelany kilka razy w tygodniu :-) ... chyba juz mi tak do końca zostanie :-p

Akuku - a dasz rade wstrzymać się ze zwolnieniem do 13 tc? ... wiesz wtedy będzie pewniej. Może puki co poproś o zmiane działu na jakiś lżejszy. Szkoda palić mosty w pracy, zawsze lepiej mieć zostawioną otwartą furtkę na powrót.

Karola - piękna owu na wykresie, szkoda że się wtedy nie przytulaliście, ale świetnie to wygląda na przyszłość :tak: cykl troche długi ale najważniejsze że jest owu. Robisz jeszcze monitoring?

Kasoku - trzymam kciuki za usg! ... przytulajcie się ile wlezie :tak:

emalia - cierpliwości ... jeszcze za wcześnie na testy ciążowe :-p

słoneczko - gratuluje twinsów :) ... dbaj tam o siebie bardzo :tak:

reklama
Sloneczko!!!!!!!! kochana!!!!!!:*****
ale mi lzy jak grochy leca

Gratuluje!
Dbaj teraz o siebie baaaaaaaardzo:tak::tak:
blizniaki.. no to jestes wygrana:-D

Lori - dziekuje:-p ash mnie pocieszylas:sorry:

Lori no zapytam lekarza w pl co mysli o takiej pracy, zmiana dzialu ewentualnie na kasy, ale przy mdlosciach watpie zebym tam dama rade, a jak jeszcze wymioty by doszly to nawet kasy zamknac nie moge w trakcie i co dotorebki ??

Nie wiem, ogolnie malo mnie interesuje co sobie inni pomysla, bo na to nie mam wplywu, a panicznie sie boje ze cos sie stanie. Z drugiej strony chce pracowac i w ogole...ahh ale jak mysle o tych wszystkich gburach co beda zadawac pytania czemu jestem 3 raz w ciazy, tu takich nie malo...
Jak bylam z drugim dzieckiem w ciazy to moja byla managerka wyskoczyla do mnie z tekstem ze jestem baby machine... Ona bezdzietna ale taktu tu nie maja.

Dzis mialam juz mocne mdlosci wiec mam nadzieje ze jutro moj manager bedzie w pracy to mu powiem, bo mam zawroty glowy i wrazie jakbym zaslabla czy cus... Niech wie.

W czwartek lece, w piatek o 16 gin i usg mam nadzieje a po 18 wylot do uk :p

No zobaczymy co tam wyjdzie :-)

Akuku - to aż dziwne bo w UK przecież 3 dzieci i więcej to norma. To w Pl się krzywo patrzą jak jest troje dzieci bo to juz przecież wielodzietna rodzina :confused2:

Tili - chodziło mi o to, że można się przyzwyczaić :-p

hej, wrocilam od gina, owulacja odbyla się wczoraj bez pregnylu, wiec poprawa jest, tylko,ze musze zrobić hsg, jezu już zglupialam, le się ciesze, ze miałam owulacje bez stymulowania i pęcherzyk sam pekl widać było na usg ciałko zolte, tylko,ze gin mi powiedział,ze zle,ze się kochaliśmy codziennie przez trzy bdni, ale nam się po prostu chciało to co mielismy zrobić :)

kasoku - my się bzykaliśmy jak króliki i się udało :-) ... zawsze lepiej robić tak jak instynkt podpowiada :tak: ... myślę że jest dużo większa szansa jeśli byliście na luzie, niż po wyliczankach co drugi dzień :-)

lori to był pierwszy cykl od nie pamiętam kiedy, kiedy po prostu miałam taka 100 procentowa chcice na mojego meza i 100% głębokie orgazmy, ze się tak wyraze , wiec przynajmniej to się wyprostowalo, a co dalej, nie wiem...

hej, wrocilam od gina, owulacja odbyla się wczoraj bez pregnylu, wiec poprawa jest, tylko,ze musze zrobić hsg, jezu już zglupialam, le się ciesze, ze miałam owulacje bez stymulowania i pęcherzyk sam pekl widać było na usg ciałko zolte, tylko,ze gin mi powiedział,ze zle,ze się kochaliśmy codziennie przez trzy bdni, ale nam się po prostu chciało to co mielismy zrobić :)

super :-)

Kasoku - u mnie tez bylo codziennie i sie udalo;-)
super, ze owu odbyla sie sama!
to teraz 2 tyg max i.. trzymam kciuki&&

Lori - chyba zalezy gdzie sie pracuje
u mnie tez bardzo gadaja ze mam 3 dziecko
bo w biurze 2 to juz max.. dwie osoby z jednym dzieckiem i ok 10 ktore nie maja w ogole...
wiec dla nich to ze mam 29 lat i 3 w drodze to..

ale Akuku - ja w to tak wbijam, ze az sie smieje! ani to moi przyjaciele, ani znajomi, nic o mnie nie wiedza:)
najwazniejsze Ty wiesz - ze to twoje upragnione dziecko:tak:

Lori - ale ja sie nie chce przyzwyczaic! ja chce zeby to zniknelo:zawstydzona/y:

za 2 dni usg:-D juz sie nie moge doczekac

Karola? a kiedy testujesz kochana?

Emalia
- 8dpo to za wczesnie! trzymam ciagle kciuki

Anabelko
- nowy cykl nowe nadzieje ! i tym razem kochajcie sie tez po owu! nie przestawaj:tak:

reklama
kasoku - najważniejsze że mieliście faktycznie ochotę i nie było z przymusu. Jak ja się starałam i były przytulanki bo tak trzeba a juz sama sił nie miałam to wewnętrznie czułam że i tak nic z tego. W cyklu w którym sie udało był tak jak teraz u Was. Ja trzymam mocno kciuki. Kiedyś musi się wreszcie udać co nie.

Tili - jeszcze troche i Ci przejdzie :) ... masz przeczucia co do płci?

Do góry