Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy to przez nerwy,czy po prostu tak,bo P.też za dobrze nie spał,tylko młoda ładnie chrapie 

no helołłłłłłłłłł co jest zaraz ide sie plusakc i spadam do katowic by mi te badanka zrobiły ehh BEDZIE DOBRZE :-) aż sama se musze to wmawiac bo inaczej zgłupieje. Mam nadzieje że mój G jest chory to jego dzieciaczków ( czytaj: aktywna antykoncepcja)na weekend nie bedzie to wreszcie sobie odpoczne jak sie należy
. Zrobilo mi sie tak zle, ze nawet zaprzestalam przytulan z M, po prostu zrezygnowlalam chyba, i tak nie zajde, jestem po 30 i moja plodnosc to katastrofa 
. Moj M mowi, ze mam nic nie kupowac, zadnych testy owu, bo tylko sie spinamy dzieki nim, spontan i jeszcze raz spontan, ja jednak tak nie potrafie, nie umiem sie wylaczyc, nie myslec o tym, tak bardzo chce...lecz coz z tego, ze jak chce jak prawdopodobnie ie moge

Dzisiaj jestm masochistka na maxa i przepraszam za zdolowanie, ale juznie widze swiatelka,caly czas mam to samo, bol owulacyjny czekanie a 21 dc plamienie i nadzieja pryska jak banka mydlana, w nastepnym cyklu to samo i to samo juz prawie pol roku 
klapsa na tylek i tyle

ja wogole juz stracilam nadzieje na dzidzie

nie stac mnie na to zebz co 5 dni wydawac 150 dla kaprysu bo nikt nie moze mi pomoc aby tyle nie wydawac kasy