Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem czy to przez nerwy,czy po prostu tak,bo P.też za dobrze nie spał,tylko młoda ładnie chrapie 

no helołłłłłłłłłł co jest zaraz ide sie plusakc i spadam do katowic by mi te badanka zrobiły ehh BEDZIE DOBRZE :-) aż sama se musze to wmawiac bo inaczej zgłupieje. Mam nadzieje że mój G jest chory to jego dzieciaczków ( czytaj: aktywna antykoncepcja)na weekend nie bedzie to wreszcie sobie odpoczne jak sie należy
. Zrobilo mi sie tak zle, ze nawet zaprzestalam przytulan z M, po prostu zrezygnowlalam chyba, i tak nie zajde, jestem po 30 i moja plodnosc to katastrofa 
. Moj M mowi, ze mam nic nie kupowac, zadnych testy owu, bo tylko sie spinamy dzieki nim, spontan i jeszcze raz spontan, ja jednak tak nie potrafie, nie umiem sie wylaczyc, nie myslec o tym, tak bardzo chce...lecz coz z tego, ze jak chce jak prawdopodobnie ie moge

Dzisiaj jestm masochistka na maxa i przepraszam za zdolowanie, ale juznie widze swiatelka,caly czas mam to samo, bol owulacyjny czekanie a 21 dc plamienie i nadzieja pryska jak banka mydlana, w nastepnym cyklu to samo i to samo juz prawie pol roku 
klapsa na tylek i tyle

ja wogole juz stracilam nadzieje na dzidzie

nie stac mnie na to zebz co 5 dni wydawac 150 dla kaprysu bo nikt nie moze mi pomoc aby tyle nie wydawac kasy