Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Limonka- u mnie TLC to żywioł. A porodówkę oglądam razem z dziećmi. Ola uwielbia a Janek ostatnio też woła ,że chce w tv dzidizi. Aż mi sie to chore wydaje tiluchna- wow!!! może wstaw fotke. Ja zawsze sie cienia dopatrze Mamolinko- ty to naszą wspieraczka i pocieszycielką jesteś. Już coraz bliżej do testowanka , została sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek i ...!!!! SRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zleci już
eee mój G ostatnio powiedział ze ja chyba jakaś zboczona jestem żeby oglądac porodówke ale ja tam lubie se popatrzeć jak sie tam męcza gimnastykują wyją ale jestem niewdzięcznik
Limonka spokojnie, nie czytaj za dużo bo będziesz miała tylko mętlik w głowie. Ja jak zaczęłam czytać o plamieniań w połowie cyklu to pół nocy ze stresu nie spałam bo wyczytałam, że to może być torbiel, nadżerka a nawet rak
a znając życie to są wahania hormonalne po odstawieniu tabletek anty.