reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka mi juz nie :-) przyzwyczailam sie i chyba mi juz "zwisa"sory za slownicto ale tak juz jest.

Tilli ja tez tak mysle, tylko ze ja nie wiem czy bede sie jeszcze starac, bo jak schudne to nie bede chciala wrocic do tego stanu, tak wiec pewnie to mnie podtrzyma w decyzji, no more children :-)

Die testy owu mam dwa chyba, ciazowych kilka tych niby 10 miu, i jeden clear blue, ale nie przydadza juz sie. Tego clearblue oddalam jakiejs kolezance, a reszte wyzuce :-)

Kasoku, baardzo mi przykro i trzymam kciuki by nastepnym razem sie udalo :-)

A wiecie ze mi sie dzis snilo ze urodzilam syna i mialam go oddac do adpocji ? Wczoraj ogladalam jak kobieta rodzila dziecko, a pierwsze jak urodzila to zmarlo po trzech tyg i tak mi smutno bylo.
Chyba to wywarlo we mnie takie emocje ze chcialam oddac dziecko kobiecie ktora jeszcze nie ma. I powiem wam ze sen a ciezko mi bylo jak zobaczylam ta kruszynke.
Kurde jakas dziwna jestem :p

Jedyne co mnie dziwi to nie mam pmw, zadnych boli podbrzusza. No ale pewnie zaraz sie zaczna.

trzymam kciuki by maluszki w brzuszkach ladnie rosly i pozytywnych staranek dla staraczkowych :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello ja tak wskocze do was w między czasie top model :-p

Miciurka
ja Ci w sumie zazdroszcze małego brzuszka bo ja w 6 miesiącu uważana byłam za 8 miesiąc albo za bliźniaki albo wielowodzie. a mody mój wczesniak się urodził i mały wypierdek 51 cm ;) Jak dziewuchy piszą przynajmniej będziesz bardziej sprawna i mnie kręgosłup będzie bolał :tak:

tili
ty to ściel tam na podłodze w przedpokoju a nie u dziecka w pokoju ;) później będzie mówił kolegom w przedszkolu że jakaś wiedźma zamieszkala w jego pokoju :-D ale czas zaiwania niesamowicie aż mnie ciary przechodzą;-)

kasoku , akuku
tulam was mocno i trzymam kciuki za pozytywne myślenie, pogodę ducha i szybkie II kreski :tak:

jutro wolne i zakupy :-) piatek i poniedziałek do pracy zleci masakrycznie :) i na dodatek w sobote przeprowadzka i urodziny mojego chrześniaka :) czas leci jak szalony !!

całuje was wszystkie i dobrej nocki ! :)

pfffffff Missiiss predzej dzieciom posciele na podlodze hehe
mialy by frajde ze nie wiem:-p

no leci czas leci...

ja w pracy mam teraz taki zapieprz, ze jedno mrugniecie i mija 8 godzin:szok:
zaczelam ten projekt i poswiecam sie temu na maxa + moje normalne obowiazki
chce udowodnic szefowi ze ciaza nic nie zmienia...

ale wczoraj byla juz na rozmowie wstepnej babeczka ktora przejmie 1/2 obowiazkow mojej przelozonej
.. i dopowiedzialam sobie - aby ona miala czas robic to co ja teraz:sorry2: jak ja bede na macierzynskim

Hej dziewczyny

A ja mam dzisiaj wizyte i mnie nosi nosi nosi:rofl2:

wzielam sie za zmiane poscieli calej i sniadanie :rofl2: i kapiel i wymyslam sobie jeszcze zajecie zeby mi czas zlecial szybciej:baffled:

kamilka
to kciuki za świetną wizyte :) pokaż nam później to swoje maleńkie szczęscie ;-)

tilli
:-D jedna noc pewnie by frajde miały ale później?? później by mnie z domu wyrzuciły hehe ;-)

miłego dnia !

Hej dziewczęta Wy moje :-)

Akuku badałaś ten progesteron w 7 dni po ?

kasoku nie martw się będzie dobrze,ja też się cieszę że mam dzieciaka,może teraz mi się uda gdy mam najwięcej do załatwiania,mój młodziak ma stan zapalny żołądka i jelita grubego więc mamy lekko mówiąc przesrane,bo w rodzinie mojego są 2 osoby z chorobą autoimmunologiczną ale jedna ma wrzody jelita grubego i lekarz jej gada o wycięciu jelita :szok: a ma 28 lat,pierwsze objawy były w wieku 15 a mój ma ponad 3 :szok: Pozostały badania genetyczne i przeróżne inne i nie wiem czy nawet odłożę na badania moje i mojego kocura :baffled: remont też trochę odsuneliśmy na bok.

Co do mojego podwozia to w sobotę się ze mnie lało,w niedziele też,potem już coraz mniej i dzisiaj mam tyci,wczoraj szyjka już się zamykała,ale mam sucho jak cholerka hehe :-) miałam nawet problem z włożeniem tamponu hehe
Ale lewy jajnik zapikał :-) jakby mówił "ej teraz ja jestem w kolejce" hehe

cyce przestały mnie boleć po dniach większego krwawienia i są nadal duże,ciut się zmniejszyły ale są większe pomimo że napięcie zeszło :-) no to moje dodatkowe kilogramki wiedzą gdzie się odkładać

Ciekawostka dla Was mleko ma wpływ na migrene

Ostatnia edycja:
heyy laseczki listopadowe :) to sie chwale

moja wiercidupka na początku badania dopochwowego leżała wiec dało sie ją zobaczyć ale po 2 sekundach jak zaczęła fasolka sie wiercić tak nic nie było widach tylko machanie łapek i nóżek fikołków i w ogóle wariacji heheh
ma juz 4.4 cm serducho bije jak dzwon w ogóle superr uczucie jak tam figlowało sobie szkoda że sama jechałam ale mam nadzieje ze na prenatalne mój G ze mna wejdzie :zawstydzona/y:;-)

Zobacz załącznik 551539Zobacz załącznik 551540

prenatalne mam 24.04 troche odległa wizyta bo moja powiedziałą żeby była jak najszybciej hmm no ale przynajmniej na NFZ ;)

hej dziewczyny :)

anabelko nie nie mailam w 7 dniu tylko w dniu albo dzien po owu... bo to byl moj 22 dc i tak bylam umowiona...

ale nie wazne, ja juz postanowilam ze staranek nie bedzie, bo mam dosc siebie takiej. Chce wyjsc z tego bagna ktore mnie wciagnelo, chce sie uspokoic i byc normalna...
mam nadziejej ze uda mi sie szybko i nie chce juz do tego wracac, jak uda mi sie - a uda, to mam nadzieje ze juz nigdy chec zajscia w ciaze nie zamydli mi tak oczu... ze juz nigdy nie cofne sie do tego miejsca.
trzymajcie kciuki bym szybko zapomniala o tym dlugim czasie moich niepowodzen.

buziaki

Kamilka kciuki zacisniete!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Limonko jakie slodkie foteczki- domeczek piekny a Wiercidupka cudniasta! :) ciesze sie bardzo ze wszytko ok a do 24 zleci jak z bicza strzelil- ja nastepna wizyte mam dopiero 3 maja wiec sie naczekam-ale miesiac roznicy baaaaaaaaaaardzo widac na usg i to naprawde fajnie widaziec takie postepy!

Akuku za Ciebie zawsze trzymac kciuki bede- za wszytkie Twoje decyzje- ale i tak zycze ci najbardziej na swiecie kolejnej ciazy:) przyjdzie w najmniej oczekiwanym momecie i bedzie cieszyc ogromnie zobaczysz

reklama
Do góry