reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej kochane

mnie krew zalewa mega i skrzepy ze mnie takie lecą :zawstydzona/y: wszystko mnie boli jest mi niedobrze i siły nie mam... zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i nie wiem czy to felerny test ale wyszła blada 2 kreska.... nie chce nawet o tym myśleć że byłam w ciąży czy jestem i ronię... nie wiem co się stało że 15 dniowy cykl miałam ostatni okres miałam mocny dwa dni i skąd się tyle krwi teraz wzięło ze mnie. nie mam siły myślec wszystko mnie boli, miałam test na jutro jeszcze kupić ale powiedziałam sobie że nie będe sprawdzać bo wole nie wiedzieć... jeden sex jakiś był pare tygodni temu bez zapespieczenia ale tempki nie mierzyłam więc ne wiem czy owu mogłam mieć czy nie. a nie chce mis ie myśleć nawet o tym. podle się czuje...

skrzepy nie są zjawiskiem które powinno występować...

Tili ale wyszedł pozytywny test...plamienie to plamienie ale jeśli wtedy się z niej mocno lało....to raczej okres,ale 2 dni to zdecydowanie za mało,bo powinno być bynajmniej 3 ? nie pamiętam

reklama
anabelka a pies jeden wie, może i to jakaś infekcja tylko to brązowe plamienie to ja mam od pół roku, tylko najpierw było w połowie cyklu, tzn najpierw różowe a potem przechodziło w brązowe, a od jakiegoś czasu w co drugim cyklu takie plamienie jest zamiast @. Raz @ jest normalna a raz taka skąpa (najpierw różowe plamienie, potem przechodzi w brązowe), nie boli mnie nic, nie swędzi, nie piecze więc to chyba nie infekcja. :confused:

akuku to raczej ta moja dziwna @ a nie plamienie okołoowulacyjne.

kasoku no właśnie ostatnio nie byłam u Gina, teraz wydaję tyle kasy na wizyty, a to okulista, a to kardiolog a to neurochirurg... nie mam już kasy :zawstydzona/y:

hej dzisiaj rano jeszcze troche krwi i teraz plamienia dechy pierwszy raz coś takiego miałam wczoraj mega źle się czułam a dzisiaj rano troche kuło i już jest ok. blazowe plamienia czyli koncowka. dawno nie byłam u gina tzn jakieś 1,5 miecha czy 2 miechy temu bo teraz miałam iść i planowałam. 15 dni temu skonczył mi sie 6 dniowy okres gdzie normalnie 4 dni krwawiłam mocniej i później coraz mniej... cholera jutro rano test ciążowy jeszcze chyba kupie bo coś mi się to nie podoba że te bladziochy jakieś wyszły :crazy: dziwne dla mnie jest to ze jak niedawno miałam dośćmocne krwawienie i teraz znowu i to jednodniowe?? jednodniowe intensywne może to kwestia stresu przed wyjazdem ?? nie chce być w ciąży teraz :no2: z reszta nawet gdyby to to już pewnie nic nie zostało..... zła jestem na to wszystko jesli jutro cos wyjdzie na tescie. mój mąż też tą kreske przedwczorajszą widział. kurde no agrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
hej emalko :) tempka pieknie w góre sie pnie u Ciebie :-) kciuki trzymam!

ja jade zaraz testa kupic juz nie krawie tylko resztki po plamieniu zostały. Trzymajcie kciuki prosze zebym w ciąży nie była. Jeszcze wczoraj mnie znajoma podłamała ze jej kuzynka miała 3 okresy bedac w ciazy to juz mnie dobiło. Czuje sie ok prócz tego ze przeziebienie mnie złapało :/ katar i gardło mnie bola i głowa od jaska mojego sie zaraziłam pewnie. on zdrowieje i teraz ja bede roznosic zarazki i to jeszcze choróbsko na sam wyjazd blee

miłej niedzieli :)

anabelka a pies jeden wie, może i to jakaś infekcja tylko to brązowe plamienie to ja mam od pół roku, tylko najpierw było w połowie cyklu, tzn najpierw różowe a potem przechodziło w brązowe, a od jakiegoś czasu w co drugim cyklu takie plamienie jest zamiast @. Raz @ jest normalna a raz taka skąpa (najpierw różowe plamienie, potem przechodzi w brązowe), nie boli mnie nic, nie swędzi, nie piecze więc to chyba nie infekcja. :confused:

akuku to raczej ta moja dziwna @ a nie plamienie okołoowulacyjne.

kasoku no właśnie ostatnio nie byłam u Gina, teraz wydaję tyle kasy na wizyty, a to okulista, a to kardiolog a to neurochirurg... nie mam już kasy :zawstydzona/y:
to może ten co drugi cykl bezowulacyjny ? a bolesne czy nie ?

dobra zrobiłam test i jest negatywny ufff :-) pewnie ten przedwczorajszy był jakiś felerny nie pierwszy raz mis ię to zdarzyło :tak: a jakby coś było to i tak pewnie by się pare dni w krwi utrzymało hcg a tu nie ma nic juppiii :happy: pewnie jakieś zawirowania hormonalne mam. ciekawe kiedy mi się to wszystko unormuje bo jak nie mega długie cykle to mega krótki fest. no ale najważniejsze że nie jestem w ciąży ! :)

coś tu strasznie cicho czyżbym wszystkich wystraszyła?? ;-)

reklama
Witam z rana.Słoneczko juz ładnie zagląda przez okno :)

Missi- mnie nie wystraszyłaś ;) Ciesze sie ze ci sie uklada tak jak sobie zaplanowałaś :) Kiedy wyjerzdzasz?
Anabelka- strasznie duzo popłynęłaś na lekarzy. szok

A gdzie cla reszta??? Jak ja sie odezwalam to teraz nikogo ni ma :(

Do góry