anabelka
Fanka BB :)
hej kochane
mnie krew zalewa mega i skrzepy ze mnie takie lecąwszystko mnie boli jest mi niedobrze i siły nie mam... zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i nie wiem czy to felerny test ale wyszła blada 2 kreska.... nie chce nawet o tym myśleć że byłam w ciąży czy jestem i ronię... nie wiem co się stało że 15 dniowy cykl miałam ostatni okres miałam mocny dwa dni i skąd się tyle krwi teraz wzięło ze mnie. nie mam siły myślec wszystko mnie boli, miałam test na jutro jeszcze kupić ale powiedziałam sobie że nie będe sprawdzać bo wole nie wiedzieć... jeden sex jakiś był pare tygodni temu bez zapespieczenia ale tempki nie mierzyłam więc ne wiem czy owu mogłam mieć czy nie. a nie chce mis ie myśleć nawet o tym. podle się czuje...
skrzepy nie są zjawiskiem które powinno występować...
Tili ale wyszedł pozytywny test...plamienie to plamienie ale jeśli wtedy się z niej mocno lało....to raczej okres,ale 2 dni to zdecydowanie za mało,bo powinno być bynajmniej 3 ? nie pamiętam
wszystko mnie boli jest mi niedobrze i siły nie mam... zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy i nie wiem czy to felerny test ale wyszła blada 2 kreska.... nie chce nawet o tym myśleć że byłam w ciąży czy jestem i ronię... nie wiem co się stało że 15 dniowy cykl miałam ostatni okres miałam mocny dwa dni i skąd się tyle krwi teraz wzięło ze mnie. nie mam siły myślec wszystko mnie boli, miałam test na jutro jeszcze kupić ale powiedziałam sobie że nie będe sprawdzać bo wole nie wiedzieć... jeden sex jakiś był pare tygodni temu bez zapespieczenia ale tempki nie mierzyłam więc ne wiem czy owu mogłam mieć czy nie. a nie chce mis ie myśleć nawet o tym. podle się czuje...

dziwne dla mnie jest to ze jak niedawno miałam dośćmocne krwawienie i teraz znowu i to jednodniowe?? jednodniowe intensywne może to kwestia stresu przed wyjazdem ?? nie chce być w ciąży teraz
z reszta nawet gdyby to to już pewnie nic nie zostało..... zła jestem na to wszystko jesli jutro cos wyjdzie na tescie. mój mąż też tą kreske przedwczorajszą widział. kurde no agrrrrrrrrrr
a jakby coś było to i tak pewnie by się pare dni w krwi utrzymało hcg a tu nie ma nic juppiii
pewnie jakieś zawirowania hormonalne mam. ciekawe kiedy mi się to wszystko unormuje bo jak nie mega długie cykle to mega krótki fest. no ale najważniejsze że nie jestem w ciąży !