reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Słoneczko castangusa nie powinno sie brać w ciazy a wit b6 chyba można ale pewna nie jestem .

Swoja droga ogromne gratki ,i nie stersuj sie na zapas napewno wszystko bedzie oki :-)

Sloneczko GRATULUJE!!! czyli grudzien jak u mnie?? :-D

castagnusa na pewno musisz odstawic a witamine B6 poczytaj albo spytaj sie poloznej badz w aptece
ja biore tylko zestaw dla kobiet w ciazy ale dzisiaj na wizycie u poloznej dowiem sie czy moge brac probiotyki

Edyta!!!! straszne to zdarzenie!!! jezuuu, dobrze, ze przetrzymal tego chlopaka.. i ze skonczylo sie tylko na rowerze:szok: nawe nie chce myslec co moglo sie zdarzyc..

lece dzisiaj na wywiad do poloznej, pierwsze spotkanie i teczka na cala ciaze ;-)

Hej Dziewczyny

A ja dzisiaj w Kuchni a pozniej po dziecko obiad i na rower i lody:-D
wczoraj szalalam na zakupach... i bolal mnie brzuszek i piekly stopy jak wrocilam... Dzisiaj tez tak cos nie bardzo ale lepiej niz wczoraj...

Tili daj znac jak wizytka:-)

hej kochane
jestem po wizycie i w domku.. niestety
moj Piotrus ma wirus zoladka wiec zadzwonili z przedszkola
ogolnie w pracy bylam 45 minut:sorry:
kiedys moze bym sie tym przejela
teraz wiem ze rodzina najwazniejsza
bidaczek lezy pod kocykiem taki mizerny:-(
w sumie chyba zaraz odleci...

a na wizycie spoko:)
mam swoj pregnancy pack
teczka ktora mam miec przy sobie
pobrali 3 fiolki krwi
wywiad godzinny
teraz mam czekac na list ze szpitala kiedy mam pierwszy scan ;-)

proponowano mi szczepionke przeciw grypie - odmowilam
i jeszcze szczepionke miedzy 28 a 36 tygodniem ciazy przeciw jakiemus whooping cough ktory daje sie w brzuch:eek: i przechodzi do dziecka i niby ma go chronic po urodzeniu az do 1 szczepionki
bo niby teraz duzo dzieci na to choruje i umiera:baffled:

mialyscie cos takiego proponowanego?
bo ja dwie ciaze mam za soba i nigdy nie slyszalam
boze na kazdym kroku szczepionki:crazy:

mdlosci mam caly czas ale juz nie wymiotuje:-) troszke mnie tam pocmiewa ale czuje ze jest lepiej
ahh jak ja bym chciala pojsc na ten scan jutro:zawstydzona/y: nawet jeszcze nie odwolalam wizyty...
tak mi bedzie sie dluzyc ten czas do 12 tygodnia...

Hej ja na sekunde.
Tilli nie slyszlalam o teh szczepionce w brzuch:/:/

Odstawilam wszystko bo biorac cokolwiek powoduje to u mnie myslenie, narazie sie wylaczylam i tak ma byc. Nie chce.myslec a jak kiedys zajde to zaczne lykac kwac i co trzeba.

w maju lece do pl na dwa dni i w czerwcu.tez pojdw do gina niech mnie przebada :p

Wczotaj spedzilismy pol dnia na basenie :-)

Dobra mykam
I pozdrawiam.

Tili pierwsze słyszę o tej szczepionce :szok: Biedny twoj synus,ucaluj szkraba :tak:

Akuku fajnie czas spędzony z rodzinka, u nas dzisiaj slonecznie ale wietrznie.

reklama
Do góry