Anabelko - nie zamierzam
wiesz dzieci i dorosli na calym swiecie umieraja 'na cos'
to ze bylo 5 przypadkow smiertlnych z tego powodu w jakims okresie czasu.. nie skloni mnie do tego by sie poddawac szczepionkom
jestem przeciwna takim 'dodatkom'
inaczej podchodze do obowiazkowych szczepien dla dzieci, ktre juz przyjelo miliony dzieci na calym swiecie
a inaczej na 'cos bo moze..'
szczegolnie w ciazy
pewnie jest to w okresie probnym i szukaja chetnych
a niech sie w szanowna farmaceutyczna dupe pocaluja;-)
wiesz dzieci i dorosli na calym swiecie umieraja 'na cos'
to ze bylo 5 przypadkow smiertlnych z tego powodu w jakims okresie czasu.. nie skloni mnie do tego by sie poddawac szczepionkom
jestem przeciwna takim 'dodatkom'
inaczej podchodze do obowiazkowych szczepien dla dzieci, ktre juz przyjelo miliony dzieci na calym swiecie
a inaczej na 'cos bo moze..'
szczegolnie w ciazy
pewnie jest to w okresie probnym i szukaja chetnych

a niech sie w szanowna farmaceutyczna dupe pocaluja;-)
Biedny twoj synus,ucaluj szkraba 
juz mi się płakać chce ja chyba będe na lotnisku i w samolocie wyła jak bóbr... aż wstyd będzie... pierwszy raz się na tak długo rozstaje z rodzinką-bo ja to taka rodzinna strasznie jestem i szybko się rozczulam...
juz od dzisiaj południa mam stresa czuje po jelitach i jak mnie w żołądku jeździ. Boje się jak sobie dam z językiem rade, jak sprawnie dojade do kettering i z lotniska na train station i w ogóle jak będe sobie radziła no i czy Tilli będzie ze mnie zadowolona nie chciałabym Cię tilli zawieźć nie wiem czym kolwiek moim zachowaniem, boje się żebym nie zrobiła złego wrażenia masakra mam tyle myśli na minute i jak zwykle się martwie. o wszystko nawet o to o co nie potrzeba. kurcze jutro na sobote musze wstać o 2 w nocy bo na 3:30 w nocy musze być na lotnisku we Wrocławiu a pewnie oka nie zmruże . brrr