reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ledow oddycham..zrobilam test...sa dwie kreski jedna slaba ale jest widoczna ..zdjecia nie zrobie bo mam za ciemno...
Aaa dziewczyny jest kreska
Kurde zaraz zemdleje, nie moge oddychac....plakac mi sie chce.

widzisz ile dało jedno odpuszczenie :-)
teraz by się przydało coś na zabezpieczenie,coś w rodzaju progesteronu,bo skoro wcześniej poroniłaś to moja gin mi by na pewno przepisała,nie wiem jak tam u Ciebie,albo zbadaj go i po 2-3 dniach znowu.Najważniejsze by było robienie bety ale Ty nie masz tego tak,dobrze pamiętam ?

Dziewczyny chyba załatwię szybko odroczenie od szczepienia,przy złych wynikach wątroby nikt mi dzieciaka szczepić nie będzie no i mój wymaga jeszcze wizyty w poradni genetycznej,kolejne badania...Neurolog dał mi takie skierowanie,więc powinno to wyglądać poważnie.Dzisiaj obgadam jeszcze kwestię z pediatrą,zapytam po jakim czasie są wezwania do szczepień i tak dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko mam lutke,i duphaston w domu ..brac ??
Jak wroce zadzowonie do pl o jakoegos gina I zapytam...aaaa jezu.

Nie zostaje na nadgodziny nie bede sie przepraciwywac, bo to ciezka praca.

Anabelko mam lutke,i duphaston w domu ..brac ??
Jak wroce zadzowonie do pl o jakoegos gina I zapytam...aaaa jezu.

Nie zostaje na nadgodziny nie bede sie przepraciwywac, bo to ciezka praca.

skoro masz to fajnie ale ja bym nie brała bo kurcze jaka dawka...o to tylko chodzi
ja brałam duphaston 2x1,ciut później do tego luteinę dopochwowo na noc,byłam w ciąży po poronieniu wtedy z niewiadomych przyczyn

Akuku Slonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ah jak bym cie teraz wysciskala!!
pochwal sie najszybciej jak mozesz i uwazaj na siebie:tak:
i nie placz bo i ja sie porycze hehe

hej dziewuchy :) paula wpadła mi z rana i mnie obudziła bo nie mogła wytrzymać że akuku w ciąży jest :-D:-D najpierw myślałam że ja udusze bo siedziałam wczoraj do pierwszej przed kompem bo spać mis ię nie chciało ale w sumie nawet jakoś się wyspałam. niestety dwa dni bezpracy, dzisiaj na bank nie pójde. nie chce z wami przesiadywać bo za bardzo chce wtedy być w ciąży ale chyba to rozumiecie ;-) z resztą wole być w ciąży w polsce i jak już mnie zaszyją iść na l4 100% płatne :-p z resztą tutaj bym się obawiała że nie podołają z moimi problemami, albo że zaraz po szwie mnie wyślą do roboty.

akuku
ja jeszcze nie gratuluje , czekam na fotke ;-) ale tempka rzeczywiście pięknie się prezentuje :tak:

milego dnia kobitki, papa

AKUku- co za wiesci!!! Gratuluje i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

A co z Kasoku?

Pozdrawiam Was wszystkie.
U mnie cykl totalni popiep....ny. Jeszcze takiego nie mialam i nie wiem co mam myslec. Wrr

Milego dnia :*

reklama
Akuku bardzo sie ciesze :-):-):-) pozniej dodaj zdjecie :-p

U nas zimno I wietrznie ...kurde gdzie to slonce ??? My Juz zabukowalismy prom,wyjezdzamy 1.08 a wracamy 12.08 ,dzieciaki szczesliwe bo juz z siostrami rozmawialismy ze grilla zrobimy no I
chlopaki beda mieli co robic ,bo jedna ma trojke ,a druga czworke dzieciakow .

Do góry