reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Piekne macie dzieciaczki:-):-):-)

Tili dzieki my z Adasiem mamy razem urodziny;-) urodzilam go dokladnie w swoje i prawie w podobna godzine co i ja sie urodzilam:-)

Wogole mielismy smieszne przejscia z adaskiem bo on teraz szprecha jak niemiec maly i wychwalil sie wszystkim ze ma urodziny:-D i w tym dniu poszli na parking kola zmieniac:tak: i latal i zaczepial ludzi i wszystkim mowil... wkoncu jakis facet mu pogratulowal i dal 2 euro:-D boszzz wstyd jak nie wiem jak dziecko zebrakow maz chcial sie pod ziemie schowac:-D

reklama
Ja jestem u tilli w znajomych jakbyscie mogly mnie znalesc i dodac :-)

Tilli mi tez smierdzi, dzis wsiadlam do mojego auta (mam zapachy i zawsze mi ladnie pachnialo)a dzis czulam psa ?? No kiedys poprzedni wlasciciel wozil czasem psa... A mi tak smierdzialo ze szok hahahaha...
spac mi sie chce tak ze masakra.

Jarek gra na xboxie w formule hehe, a ja odpoczywam :p
dzieci sie bawia nowymi zabawkami :-)

Tilli no ja raz kupie duzo na car bootsie a raz nic, czasem ludzie takie smieci sprzedaja ze masakra... Zuzyte dziurawe buziory heheheh.

Jutro ide na ta bete...

Rano sie czulam jakby miala @przyjsc i od rana w podpasce chodze :-( ale na szczescie nie przyszla i mam nadzieje nie przyjdzie :-)
Dziewczyny ja zrobilam juz zeby nie sklamac hmm 5 testow ciazowych...2 paskowe, 2 plytkowe i 1 digital...
wszystkie pozytywne a ja nie wierze, no serio nie wierze...nie moge sie pozbyc mysli ze zaraz sie to skonczy... Jejku chyba dopiero po usg uwierze, albo po tej becie...
Jutro ide na bete na 13,40
Ale wynik bedzie dopiero sroda, czwartek...dobrze ze jutro do pracy ide tydzien szybko minie...

Tili a brzusi przepiekny :-)

Kamilka hehe jaki wstyd dzieci sa otwarte i to jest fajne :-) nie ma co sie martwic, cieszyl sie i to okazywal, wcale nie chodzilo mu o kase tylko zeby wszyscy wiedzieli, a facet dal bo mile dziecko. :-)

Tiluchna ale brzuszek, no no. Kamilko i Adasiu wszystkiego najlepszego w takim razie, sto lat dla Was obojga. Fajnie ze obchodzicie razem urodziny.

Akuku mnie tak boli brzucho od poczatku ciazy i caly czas mam nadzieje, ze to na rozciaganie a nie na nic innego, mysl pozytywnie, bedzie dobrze.

Tili brawa dla Olivci, super ze pojechala sama, ciekawa jestem jak to bedzie z nasza Emily kiedy przyjdzie do jazdy na rowerze. Teraz czekamy na Piotrule.

Widze, ze niektore z Was wybieraja sie do pl, my jedziemy pod koniec sierpnia do Sopotu, bo z tamtad pochodze i juz sie nie moge doczekac. Och zeby tylko pogoda byla. Lecimy samolotem, bo mysle ze dla Emily to za dluga podroz samochodem, jest jeszcze za mala.

Karola fajnie ze sie pogodziliscie, no nic moze w tym cyklu nic nie wyjdzie, (a moze jednak???) ale mysle, ze szkoda czasu na klotnie, Ci faceci to naprawde so z innej planety. Trzymam kciuki za Was, i za Ciebie Edytko i wszyystkie inne staraczki.

Edytko jak czesto jezdzisz do pl? My to staramy sie byc raz na rok, zawsze w sierpniu, a jak sie uda na Boze Narodzenie to jeszcze lepiej.

A co do tesciowej, to ma 83 lata i swoje przeszla wiec w ogole sie nie wtraca bo stwierdzila, ze to zycie jej syna i on wie jak sobie je ulozyc, super. A mame mialam cala ciaze z Emily i zostala do 7 miesiecy po urodzeniu Emily, bylo super, doskonale sie rozumiemy, nie wchodzimy sobie w droge a moj maz to tak za nia jest ze jak przyjezdza do nas to wiecie co cieszy sie jak na wizyte wlasnej mamy, a to przeciez tesciowa. Pomagala mi przy Emily i razem chodzilysmy na spacery, bawilysmy sie z dzieckiem, nie moge narzekac, bardzo mi jej brakuje. Ja z moja mama lepiej jak z przyjaciolka, jakos tak sie dobrze rozumiemy. W domu miejsca dosyc i jak juz pisalam, jak sie zajela soba to tak jak by jej nie bylo.

Akuku, widze ze ciagle sie nakrecasz z ta temp, ach Ty, sluchaj sie Tili i reszty ciezarowek, ciesz sie ciaza.

Pozdrawiam xx:-)

Sloneczko masz racje ale wiesz jak jest,teraz mnie podbrzusze lekko boli, a i przypomnialo mi sie jak moge sprawdzic czy @ sie zbliza, zbadalm szyjke i jest twarda wysoko i zamknieta a to dobry znak uff :-) tak wiec teraz sie troszke uspokoilam.

Jutro jeszcze bete robie dla potwierdzenia, ciekawe czy poda wynik czy tylko powie tak jest ciaza.. Hmm zastanawiam sie czy prosic ja o powtorke po 2 dniach ale chyba nie ma sensu. Czas skonczyc sie stresowac :-)

Ja chyba naprawde dopiero uwierze jak na usg zobacze... No i jednak polece do pl teraz w 6 tyg.
Moze juz cos zobacze.

Karola widzisz nie warto sie klocic, w takim razie ttzymam kciuki za nastepny cykl, oby owu byla o czasie :-)

jednak moja początkowa teza, że u mnie owulacja jest co drugi cykl wydaje się być coraz bardziej prawdopodobna :baffled:

no to lipa bo następny cykl będzie bez owulacji czyli kasa za monitoring pójdzie w błoto :-(

Hejka laski :-)

Tili- brzuszek cudny no i wielkie gratulacje dla Olivki!
Akuku- zacznij się rozkoszować ciążą a nie się o nią bać! Musi być dobrze!
Kamilka- tęsknisz za brzuszkiem? Jeszcze będziesz narzekać, ze za duży:-)
Słoneczko - dobrze, ze mdłości mniejsze.
Karola- a może faktycznie się uda, bo serduszkowanie dziś było. Kciuki trzymam!
Edyta - wiad wysłana:-)
Kasoku- kciuki za cykl kolejny!

U nas deszcz, zimno. Jąśko dokazuje, ze wszystkiego co się da i nie da robi sobie drabinę i się wspina. Ostanio stęka, prycha, zadziera nogi na łóżko i mówi "mamo wspinam się" . U siebie zauważyłam wrażliwe sutki, ale czemu? Hormony szaleją bo na objawy to raczej za wcześnie.

reklama
Sloneczko ja do pl jezdze bardzo zadko ,ostatnio bylam ram 5 lat temu na pogrzebie mamy :zawstydzona/y:

Krowko Dzieki za priv ;-)

Akuku juz Cie zaprosilam :tak:

Karola a moze umow sie na monitoring w nastepnym cyklu .

Do góry