reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello....

Ja juz na nogach.. porobilalm troche i sie zastanawiam czy zabierac sie juz za mycie okien:dry:
od 2 miesiecy sie nad nimi modle i zebrac nie moge:cool2:

karola zaakceptowalam:-)

akuku super juz widac tesciki super;-):tak:

reklama
Czesc dziewczynki :)

Patrze ze się normalnie z wątku starczkowego- cięzarówkowo starczkowy zrobil:) fajnie:)

Tilucha- sliczny brzunio- a Ty taka szczuplutka bylas :) znaczy dalej jestes ale brzunio sliczny ciezarówkowy:)
Gratki dla Olivci :)

Kamilka
- nie myj okien szalencu! nie wolno w ciazy okien myc! sio od okien!!!! Spoźnione zyczonka dla synka:)

Akuku
- powodzenia na becie...bedzie dobrze!!! CIĘŻARÓWKO!!!

Za reszte trzymam kciuki- za koljen cykle i te obecne oby okazaly sie owocne:)

karola ważne że owulacja była,ja miałam owulacyjny,bezowulacyjny,owulacyjny,ostatnio 3 z rzędu miałam z owulacją,piękne skoki,objawy no ale staranka w nieodpowiednim czasie,teraz nie wiem.
Jeśli znowu byś miała taki tasiemiec to może lepiej iść na monitoring w dniu pojawienia się jakiegokolwiek śluzu płodnego by było wiadomo że pęcherzyki są...
Ja obecnie mam 5 dni wyższych temperatur,przez 2 dni przed tym nie wiem co się działo bo byłam w szpitalu.Ale widzę że w 9 dobie temperatura zaczyna opadać więc czekam albo 2 albo 4 dni na jakiś efekt :-) potem jeszcze 4 i może test.
Ale cyce bolą i są powiększone i znowu jędrne :-)

Hej

Tili pieknego wieku doczekali dziadkowie,niech zyja jak najdluzej ;-) takiej uroczystosci nie mozna przegapic :-)

Akuku no w koncu uwierzylas :-D

Karola smutno ze owu przepadla,no ale niedlugo zrobisz monitoring I zobaczysz uda sie :tak:

Kamilka okna nie zajac,a Ty popros meza o umycie,u mnie okna maz myje,kiedys mial firme window cleaner I wie jak umyc okna w kilka minut :-p

tili no temperatura nadal wysoka :-(

jedyne czym się pocieszam to to, że w cyklu w lutym, przytulanek było full i w dobrym czasie, tempka poszła w górę a i tak nic z tego nie było, zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy a fasolki nie było, wtedy ta tempka wysoka była dla mnie nowością i przez to miałam nadzieję, że wreszcie się udało, no ale niestety :baffled:

teraz przynajmniej na nic się nie nastawiam i czekam spokojnie na @. :tak:

tili no temperatura nadal wysoka :-(

jedyne czym się pocieszam to to, że w cyklu w lutym, przytulanek było full i w dobrym czasie, tempka poszła w górę a i tak nic z tego nie było, zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy a fasolki nie było, wtedy ta tempka wysoka była dla mnie nowością i przez to miałam nadzieję, że wreszcie się udało, no ale niestety :baffled:

teraz przynajmniej na nic się nie nastawiam i czekam spokojnie na @. :tak:

statystzczna kobieta nie zachodzi za pierwszym razem,a po ok 6 mcach ;-) gdyby kazda zaszla za 1 razem to za duzo tych dzieci by bylo,kazda by chciala odrazu,tez bym chciala a cooo :-) ale mozliwe ze ja sobie poczekam

IMG_0064.jpg Mialam wam pokazac moj brzuszek jak mi sie uda go uwydatnic wiec cos sie uwykukla ale wlasnie jeszcze malo:-)

edyta ja wkoncu umylam w kuchni i salonie i zaraz umyje u adaska bo to sa okna ktore najbardziej widac:tak: a jak mi maz ostatnio okna umyl to ja sie zalamalam bo jak weszlo slonce to :no::no::no: dlatego dziekuje pomalu bez przemeczenia po jednym okienku dam sobie rade sama :cool2:

Załączniki

• IMG_0064.jpg
    IMG_0064.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry