reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Zaaenlam na takiej kanapie u gory na lotnisku i po 15 min przyszedl facet i powiedzial ze mam zejsc na dol... Znalazlam ostatni fotel krzeslo ppd nogi i jakos sie przekimalam.
Jeszcze 2,5 godz. do wylotu uff.
Nie bylo tak zle:-)

reklama
Karola - no i teraz przytulanki co 2, 3 dni bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie owu :-)

Akuku - dobrze że nie zaspalaś na samolot :-p ... a jak dzisiaj brzuch?

Kasoku - musisz juz teraz wyluzować :tak:

karola to idziemy prawie na równi,ja mam 3dc a Ty 1dc no to może i owulkę w podobnym dniu będziemy mieć :-) no to staramy się od dnia pierwszego śluzu płodnego do 2-3 dni po skoku ok ?

anabelka, lori będę się starać ale u mnie teraz cykl bezowulacyjny, bo wychodzi mi z wykresów, że raz jest skok, potem cykl bez skoku, no i dopiero skok w kolejnym cyklu :crazy:

witam was laseczki ;-)

przyszlam tylko powiedziec ze u nas wszystko ok , mam nadzieje ze u was tez - ja sie raptem obudzilam ze jeszcze mase rzeczy mi brakuje :-D no i trzeba sie zebrac w koncu i zaczac powaznie dzialac bo zostane na lodzie :-D:-D:szok: hehe,

lori- hej dawno cie nie ''widzialam'' ;) jak tam samopoczucie ? widze ze zmienilas zdanie co do imienia dla malej - dobrze pamietam? ;-) - ja jeszcze dla synka nie mam a co gorsza juz mi tomek tak tego bruce-a wbija do glowy i walczy ze normalnie juz sie przyzwyczailam i mi sie zaczyna podobac:szok: o masakra! :D

karola- a nie da sie nic zrobic z tym jajnikiem ''felernym'' zeby go obudzic/pobudzic?! bo kiepsko miec szanse co 2 cykl ;/;/

akuku- no najwazniejszego prowiantu nie zapomnialas :-D hehe pewnie bratowa cie poratuje kwasem foliowym hihi, a brzuch pewnie lekko rozciaga sie tam wszystko i moze dlatego tak boli mnie tez bolal na poczatku wiec chyba nie ma czym sie martwic, co do pracy masz racje zadna praca nie jest warta tego zeby cos sie mialo potem dziac... ;/;/ tym bardziej ze mialas z nimi takie przeboje - walcz o zwolnienie

tili ja mam dokladnie to samo- tez mysle ze pracowanie dla kogos to bez sens - i juz rozkrecamy biznesik z tomkiem - dzis wlasnie robie design ulotek i wizytowek - juz mam mniej wiecej pomysl i sama porysowalam co i jak hah :D, najlepiej byc dla siebie szefem - no i grunt zeby cieszyc sie z tego co sie robi i miec czas dla rodzinki :)

apropo pracy to jeszcze jak wam powiem cos to padniecie- ja jestem dalej na zwolnieniu - w koncu znalazlam porzadnego lekarza bo mialam jakiegos ''glupka'' ktory sie w ogole nie zna i mowil mi ze tarczyca nie ma nic wspolnego z ciaza!!!!!!!:szok::wściekła/y:, bylam u 2 fizjoterapeutow i oboje powiedzieli ze mam zostac na zwolnieniu - a jak poszlam do lek. ogolnego po zwolnienie to on mi uwaga '' NIE WIERZY'' ze oni tak powiedzieli i ze w ogole ja moge przeciez udawac bo z plecami to ''latwo'' ja mowie do niego panie ale ja juz mam dlugo problemy a nie od tygodnia- i on chcial jakies papierki zaswiadczenia od fizjo, gdzie oni tutaj tak nie dzialaja ale po rozmowie z fizjoterapeutka ona wielce zdziwiona ze ten lekarz chce mnie do pracy slac jak jestem w 28 tygodniu juz! takie oczy na mnie wywalila ze szok, no ale znalazlam innego lekarza dal mi zwolnienie bez problemu! bez zadnych zaswiadczen ani nic, zbadal mnie milutki uprzejmy no normalnie superrr! ale puenta i jaja tej opowiastki jest taka ze : dzieki BOGU mam dalej to zwolnienie! bo - jest wielka afera w tym przedszkolu gdzie ''pracuje'' - ponoc jakas babka z telewizji przyszla podawala sie ze szuka pracy przyjeli ja a ona nagrywala ukryta kamera co sie dzieje - i niby znecali sie tam nad dziecmi - psychicznie itd. no ja *******e jestem w szoku takim ze hej, menadzerka wyleciala z miejsca i 2 pracownice - iles tam osob tez odeszlo - teraz to wszystko jest w gazetach ale maja wypuszczac film w tv!!!! rodzice pozabierali dzieci, no jestem w glebokim szoku - ponoc rodzice chca ich razem zbiorowo pozwac itd. po prostu jaja jak berety ja nie wiem jak to tak mozna :szok::wściekła/y::no: no szok szok i tyle .... a teraz najgorzej ze wszyscy pracownicy pewnie beda wrzuceni do ''jednego wora'' nawet te co nic nie zrobily i tych osob mi szkoda tylko niesetety...

hej, jestem już wydygana, jajniki kluja, krzyże bola a mi od czasu do czasu wychodzi (skapo) bezowy sluz, nie wiem zadzwonię do gina, spytam się czy to normalne, przy Matysce nie zastanawiałam się co i jak, wiec nie pamiętam jak to było z nia jak bylam we wczesnej ...

jutro wezme luteinę, chyba dalej poziom progesteronu mam do dupy, tylko czy jak tak mam z progesteronem będę mogla zajść w ciaze????albo ewentualnie zaszłam???

Ostatnia edycja:
reklama
Miciurka - jezu!!!!!!!!!!!!!! dobrze, ze jestes na zwolnieniu..
i dobrze, ze tam juz nie wracasz ...

Lori - na razie nie bede zapeszac ;)

Do góry