reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku jak mowisz ze na zywca mocniejsza ( bo zdjecie ciemne wiec slabo widac)
To ja Ci juz gratuluje, tyle testow nie kalmie :-)
Wsiadaj kochana do pociagu i ciesz sie ciaza :-)

reklama
Kasoku widac lepiej.:-) gratuluje ciezaroweczko :-) udalo.sie , udalo :-) !!!!!!!!!!!!
Rosnijcie.zdrowo.!!!!!!!

Kasoku .Gratuluje ,piekny test no i te kreski nie zostawiają złudzeń...jestes w ciazy :-D to ktora nastepna ???

Tili dopiero dopatrzylam ,cudowny brzusio no i juz nie da sie ukryć ciazy :-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ja juz mam goscia wiec bede sie rzadziej odzywala:-)

kasoku G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Halo halo, co ja tutaj widze. Kasoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te krechy nie klamia. Udalos ie!!!
U nas cisza, dzisiaj scan nastepny zeby zobaczyc czy wszystko ok. Jestem tak nerwowa, ze nie wiem czym mam sie zajc, poszlam do pracy i wrocilam, bo nic mi nie wychodzilo, w domu zajelam sie obiadem, ale juz wszystko przygotowane wiec teraz sprobuje zajac sie kompem.
Tili piekny brzusio, wstawilabym swoje zdjecie bo brzucho ogromniasty ale nie wiem jak.
Kurcze nastepna wsiada do pociagu, no ladnie ladnie w koncu sie uda wszystkim, zobaczycie.

Acha, widzialam wozki, sliczne kolorki. My na razie spasujemy, nie zamierzam wozka kupowac dopoki nie bede w 24 tygodniu, nie chce zapeszac. Ale kolorek limonkowy baaardzo mi sie podoba.

Hello laki!

Kasoku- mówiłam, że trzy testy kłamać nie mogą! OGROMNE GRATULACJE!!! Teściowa wysłuchała prośby ;-):-)
Tili- brzusio jak sie patrzy!
Słoneczko- &&& za USG! Będzie dobrze mamuśka!
Karola- no to teraz jak się fachura zajął to musi ciążą się skończyć w najbliższym czasie!
Akuku- hehe dobre, ile Ty tych testów miałaś? :szok::-D
Anabelka- jak wyniki młodego?
Edyta- to kiedy wznawiasz staranka?

Aj, ale mi żal dupę ściska no... Kurna dziewczyny ale Wy szczęścia nosicie pod sercem, też bym chciała...

Dziś pogoda lepsza, Jasio z babcią na dworku a ja przeglądam wieści od Was. Miłego dnia laski!

a i zapomniałam się pochwalić, że hormony mam ok (tzn jeszcze czekam na wynik f-testosteronu).

najbardziej jestem zaskoczona prolaktyną bo byłam przekonana na bank, że będzie podwyższona, bo ja non stop w stresie + do tego nerwus ze mnie straszny a tu zonk. Prolaktyna poniżej normy... Norma jest 127-637 a ja mam 116,1 :szok:

hmm, a może to niedobrze, że jest poniżej normy?

tylko TSH mnie zmartwiło, w październiku było 2,6 i naszym celem było by spadło a to cholerstwo zamiast spaść to jeszcze kurde urosło... teraz mam 3,05 :wściekła/y:

no i teraz muszę zrobić kolejne badania, ft3 i ft4 :-(

zszokowałaś mnie tym wiesz,bo ja plamień w cyklu nie mam ani dziwnie długich krwawień i myślałam cichaczem że moje hormony będą ok i faktycznie tak jest ale o Twoim przypadku myślałam że coś Ci nawala bo takie długie plamienia a tu proszę... więc znowu taki typ urody jak u Tili i u mnie
No ale tylko się cieszyć że są ok,testosteron powinien być ok,tarczycą bym się aż tak nie przejmowała a jesteś może szczuplutka ? ja kiedyś miałam tsh 2,40 obecnie 2,37 więc jak zaklęte hormony u mnie są prawie w miejscu i wydaje mi się gdyby ktoś nam coś podał na skracanie cykli to byłyby już totalnie pochrzanione

tili ładny brzuszek-ja taki miałam w ponad 20tc hehe ale przy takiej ciąży to wywala szybko,szwagierce już w 12 było widać tak jakby była w 16 albo i dalej (w porównaniu do mnie) a w 20 to tak jak ja w 26 :-)

kasoku ja tam widzę kreskę,pamiętaj że bardzo szybko go zrobiłaś :-) no dziewczynki teraz pora na mnie,w poniedziałek kolejne kłucie bo muszę skontrolować moją morfologię czy ta zasrana anemia w końcu poszła i czy hgb i żelazo mam na poziomie
karola stoisz za mną w moich myślach hehe więc musi Ci się udać w tym cyklu hehe

krowko nie wiem co Ci odpowiedzieć bo sama teraz nie wiem czy dobrze czy źle,pierwsze wyniki prawie w normie bo aspatem podniesionym o 5 nikt się przejomwać nie będzie ale obecnie
alat prawie przy górnej granicy brakuje 0,2 do górnej granicy aspat podniesiony o 50,kwas mlekowy podniesiony bo norma jest do 19,8 a on ma 48,ma to do kontroli...no i od wczoraj zapalenie jelita większe,bo jelita bolą i kupa hmm jak przy stanie zapalnym...i biorę go na morfologię w poniedziałek ze mną bo muszę to znowu skontrolować a on już ma dość tego kłucia bo od listopada średnio co 2-3 tygodnie jest na morfologii
No ale szukam genetyka najlepszego bo teraz to już sprawa dla niego skąd takie reakcje układu pokarmowego na jedzenie i do tego na mózg mu idą-myślenie,rozumienie,zachowanie...Ale dla pocieszenia mam to 28 maja byłam u psychiatry a ten mi powiedział że jest szansa że z tego autyzmu wyjdzie całkowicie :-) bo za rok już możliwe że diagnozy nie postawi

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelka- to jest masakra, biedny ile się wycierpi. Kontroluj i siebie, ja tez muszę poziom żelaza u siebie zrobić. Wieczny niedobór..

Zdrówka!

Do góry