reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

spooky27 a widzisz???GRATULACJE, czyli ty ja i elayna jesteśmy dosłownie idealnie w tym samym czasie. Ja jeszcze suwaczke nie daje, boje się,ze cos będzie nie teges.

Dziękuję :happy: Ja nawet nie myślę żeby miało być coś nie teges! Ale z wizytą u gina nie szaleję. Umówiłam się dopiero na koniec miesiąca, bo w pierwszej ciąży poleciałam na drugi dzień po pozytywnym teście i zobaczyłam tylko pęcherzyk. Najważniejsze już za mną, teraz tylko się cieszyć :happy:
U mnie wypada termin na 7-8 lutego. Mogę nawet policzyć z daty zapłodnienia, bo to był jedyny możliwy strzał po powrocie z delegacji :-D

Ostatnia edycja:
reklama
kurde muszę zajść bo jeszcze się rozmyślę i co hehe :-) no ale mokro się robi :-) ale dalej lepki,plemniki odświeżone,produkcja w toku,potem tylko codziennie przez najpłodniejszy czas i po skoku też no i zobaczymy,ten czas leci...staram się już pół roku

Anabelka ja już sobie też tak ostatnio powiedziałam, że jeśli teraz nie zajdę, to koniec. Wiązałam to wszystko z pracą i postanowiłam, że jak nie zajdę to rzucam obecną szkołę i idę do pracy do Poznania. Teraz jednak już nie muszę o tym myśleć...

hehe, wątpię anabelka :-D kolejną szansę mam dopiero pod koniec lipca więc do tej pory to już na bank będziesz dwupakiem ;-)
ok testing testing

A ty razem z Anabelka :-)

Kasoku jak chcesz zacytować kilka postow to pod kazdym z nich musisz kliknąć znaczek po prawej stronie na dole ktory jest koło cytuj.
testing testing

kurde muszę zajść bo jeszcze się rozmyślę i co hehe :-) no ale mokro się robi :-) ale dalej lepki,plemniki odświeżone,produkcja w toku,potem tylko codziennie przez najpłodniejszy czas i po skoku też no i zobaczymy,ten czas leci...staram się już pół roku

testing testing

ok anabelko skumałam dzięki ;-)

Witam i ja. Rozłożyło mnie na cacy. Nie moge oddychać. Masakra.

Gratuluje wszystkim nowym zafasolkowanym i nudnych ciąż życzę.

Dołączam się do pytania Karoli- a ja kiedy???:-(

W ten weekend zaczynamy wojaże. Jak na razie tylko patrze na moją zaczarowaną temkę. Szok normalnie.

Pozdrawiam :*

reklama
Emalia kuruj się kochana,moja mama ma zapalenie pluc, tak ja rozwalilo, a ja i Matyska po antybiotyku.

Elayna ,kurcze u mnie z suwaczka wychodzi 3 tydzień 5 dni, wiec hmmm, na razie to gin mi musi potwierdzić fasoline w macicy i serduszko, potem z gorki już będzie :) wpisujcie się dziolszki na lutoweczki ciezaroweczki 2014,. rozpoczelam temat :)

Do góry