Hej laseczki widze że dużo się dzieje

)
Emalia- gratulacje!!! Super wieści!!
Za resztę testujacych bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!! Zaraz cały pociąg odjedzie ładnie z ciazowkami w 9 miesieczna podróż

))
Tili powodzenia na wizycie!!
Kasoku- ból brzucha jest normalny, bynajmniej ja miałam na początku długo , pamietam na 100% jak sama się zamartwialam i lezalam kiedy mogłam, nie forsuj sie dużo odpoczywaj będzie dobrze! :* to normalne że się boisz o swoją fasolke, ps. Hihi posmialam sie jak opisalas Matyski uczenie się siusiac na dworzu hihi, fajnie że tak szybko zalapala! Zuch dziewczynka!
Karola- mam nadz że z mężem juz lepiej i jakoś tam się dotrzecie jak najszybciej się da żebyś się tak nie stresowala juz takimi sytuacjami, ja chyba nie będę ci nic radzić ..(sorry) ale też mam jakiś dołek z moim tomkiem i juz nawet doszło do tego że myślałam wczoraj o rozstaniu, powiedzialam mu to wczoraj... ehh faceci...
A z wiekiem sie nie stresuj skup sie na lekarzach i uruchamianiu 2 jajniola

, żebyś miala co miesiąc szanse i zaraz zaskoczysz, ps. A co chcesz brać castagnus, ziola o. Sroki? Ja też tak jak ty o 1 dziecko walczylam mam 26 lat, wiec sama nie jesteś, chyba zaciazyłam tylko fartem - z niewiedzy - 3 mam kciuki za twoje powodzenie!
Kamilka- fajnie wygladacie! Ale twój Adaś duży!! No i skwaru zazdroszczę..

u mnie pada wieje szaro :/ tydzień lata i sloneczka się skończył,
No i strasznie szybko czas poleciał kamilka masz juz 20 tydz!!! Wow,
akuku to samo suwaczek mknie u ciebie że szok

) - a co do tego co robić a czego nie to chyba wszystko z umiarem

, w końcu masz dzieci i rozrywka im się należy- ja ba pocz ciazy byłam w takim centrum trampolinowym itd i skakalam, uff nic mi nie było, a swoją droga to musi być fajnie w tym " malpim gaju"

) ja się muszę zacząć interesować co tu można z dziecmi robić bo nawet nie wiem
A co jeszcze u nas... Hmm dzidzia sie prezy dostaje po zebrach ostro, strasznie silny ten mój synus, no i dzięki niemu cieszę się każdego dnia na każdego kopa

,juz czuje że urósł bo mi troszkę ciąży

, powoli juz będę pakowac torbę itd jeszcze wózek lozeczko i jakieś pier..dolki i to tyle, zbieram się i zbieram żeby to kupić ..

w sumie 4 tyg jeszcze i wszystko się może zdarzyć wow to zlecialo zdecydowanie za szybko!!
Pozdrawiam