reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

na grudniowkach jest dziewczyna ktora miała plamienia chyba przez 4 dni ,testy miała bladziochy,zrobiła bete i wyszło chyba 8,66 czylli wczesna ciaza :-)Emalka wie co to za dziewczyna :tak:

ja też wiem, kto to :tak:

no właśnie, anabelka dopóki nie ma @ walczymy dalej!

kasoku współczuje złego samopoczucia.

edyta zakradnij się do wc cichaczem, zatestuj i daj nam znać! :-D

słoneczko trojaczki!!!!???? :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

ale numer... toż to potrójne szczęście!!!!!

tak zapytam z ciekawości, brałaś jakieś wspomagacze na owulacje? jak powiedziałam Ginowi, że będę pić zioła ojca Sroki to zaczął się smiać i powiedział, że ma pacjetkę, która długo nie mogła zajść w ciążę, zaczęła pić te zioła i teraz jest w ciąży z bliźniakami :szok: ja zaczynam pić ziółka od dziś. Trudno, najwyżej będą bliźniaki, albo i trojaczki, zakumpluję się ze słoneczkiem, będzie mi dawała fachowe rady :-D

brzuch mnie ćmi, rano chlupnęło, cały dzień mam takie skurcze jak na początku @ ale nic nie leci :eek:
no ale w sumie co ma lecieć jak podczas wizyty u Gina w 19 dc endometrium miało tylko 4 mm :baffled:

reklama
Halo halo jestem. U nas troche zycie sie pokaplikowalo. Dzisiaj na scanie zobaczylismy ze bedziemy miec trojaczki. Trzy zdrowe ruchliwe dzieciatka nosze pod sercem i od rana chodze i rycze.

:szok::szok::-D:-D:-D:-D wow!!! absolutnie niesamowite!!!!!
daj kochana zdjecie jak bedziesz mogla bo nigdy nie znalam nikogo z trojaczkami:-D:-D:-D:-D
gratuluje, trojaczki jedno jajowe???:-D

przepraszam nie mialam czasu wczesniej usiasc..padam wiec w skrocie
wizyta super, nie mam zadnych powodow do zmartwien...;-)

serduszko.. ah co mam mowisz, lzy w oczach mialam jak sluchalam:-D

lece spac kochane, przepraszam ale nie mam sily

do jutra :*

tili no to super, jak jest wszystko ok.

jak sobie tylko myślę, że miałabym usłyszeć bicie serca mojego dziecka to mam łzy w oczach a co dopiero na żywo to przeżywać. To jest pewnie coś czego nie zapomina się do końca życia. :tak:

[QUOTE słoneczko trojaczki!!!!???? :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

ale numer... toż to potrójne szczęście!!!!!

tak zapytam z ciekawości, brałaś jakieś wspomagacze na owulacje? jak powiedziałam Ginowi, że będę pić zioła ojca Sroki to zaczął się smiać i powiedział, że ma pacjetkę, która długo nie mogła zajść w ciążę, zaczęła pić te zioła i teraz jest w ciąży z bliźniakami :szok: ja zaczynam pić ziółka od dziś. Trudno, najwyżej będą bliźniaki, albo i trojaczki, zakumpluję się ze słoneczkiem, będzie mi dawała fachowe rady :-D
[/QUOTE]

Karola, bralam tylko vit B6 bo po ostatniej martwej ciazy we wrzesniu troche mi sie cykle pochrzanily a od marca zaczelam brac castagnusa i bralam go moze przexz dwa tygodnie i zaszlam w ciaze, zadnego leczenie nic. W czwartek mam wizyte u specjalisty od mnogich ciaz wiec sie wszystkiego dowiem co i jak.

Wie, ze to potrojna radosc ale tez potrojne klopoty, zmeczenie. Jak ja to ogarne...

Dzieki kochane za gratulacje. My sie tez cieszymy ale nie wiem co bedzie dalej.

Zdjecie wkleje pozniej, so kazde na oddzielnej fotce, zebym dobrze sie mogla napatrzec.
Leze sobie na kozetce i mam robiony usg a tu mi mowi gosc ze tu wlasciwie widac trojaczki i nie blizniaki. A ja i moj maz na to ha ha ha, dobry dowcip, a on na to ze to nie zart i prosze sobie zobaczyc, malo nie zemdlalam, a pan maz zaniemowil. Ale kto by nie? Po takiej wiadomosci?
Pozdrawiam, ide lulkac bo straaasznie zmeczona jestem. Do jutra.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo serdecznie xxxx

Sloneczko - kochana! bardzo bardzo duzo sily Wam zycze!!
dobrze, w sumie ze najpierw przygotowano was wiadomoscia na blizniaki:sorry2:

musisz teraz baaaaardzo na siebie uwazac i byc pod okiem specjalisty

wszystko bedzie dobrze :****

no, bedziecie miec wesolo;-)

Tili fajnie ze zajrzalas...i dobrze ze wizyta udana :tak:

Słoneczko ja po takiej wiadomości to bym z kozetki spadła :szok:
W takim razie czekamy na zdjęcia :tak:

Karola postaram sie wstać rano ,i zrobic...tylko nie wiem czy sie budze przed mezem bo on przyzwyczajony do wstawania o bardzo wczesnych godzinach :zawstydzona/y:

losz matko co ja tu czytam, słoneczko fantastycznie, ale wieści super, dasz rade zobaczysz :tak:
tili super,ze ok na usg, ja mam pierwszy w srode, boje się jak cholera.
czuje się dalej ohydnie, mdlosci bole brzucha leze i kwicze.

reklama
Do góry