reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tilli no I mowilam ze bedzie cora :-) wyszedl Ci bardzo szybko test, a przy dziewczynkach szybciej hormon wzrasta :-)
Przesliczna coreczka :-)
Ps ja tez chce :p

Tili wow jaka sliczna :-)gratuluje,to teraz czas zacząć robic zakupy :-p

Akuku z tym przyrostem bety sie nie zgodzę...nie zawsze wysoki poziom na początku oznacza ze bedzie dziewczynka ;-)

Tili- sluczniutka gratulacje :))!! To co będzie mała Rosie??:), czy masz jakieś inne nowe typy imion ;)? A mąż zaskoczony ze nie syn?! Hih kiedyś w końcu musiał się pomylić ;))

Akuku- no ty też za niedługo będziesz wiedziała- to tak strasznie szybko.leci :)))!!

Karola ciężko stwierdzić co lepsze ten cykl czy nast, hmm. Ja to bym wolała mieć szybko z głowy żeby się dowiedzieć czy to w tym tkwi problem czy nie,

Karola - ja osobiscie sprobowalabym jeszcze ten cykl naturalnie i ewentualnie od przyszlego kiedy i tak ma byc ten bezowulacyjny - zrobilabym te wszystkie badania.. ale to tez zalezy od kasy:sorry2:

Miciurko
- w szoku byl hehe LOL mina?? bezcenna!!!!!!!!
a potem w drodze do domu mowil mi - no wiesz.. dlatego nie chcialem sie decydowac na zadne meskie imie bo i tak.. a ja w brecht - juz mi tutaj glupot nie wmawiaj!!:-D:-D

nie nie.. potwierdzil, ze jest zaskoczony, ale pozytywnie:-D

Tili mowilam ,ze będzie dziolszka, super.
Emalko zrob nad.hormonalne,moze masz to co ja,czyli niewydolność z progesteronem.
Akuku mi to wygląda na rumien zakaźny, w sumie nie leczy sie tego, trzeba czekac
Karola u mnie po mojej ukochanej pozycji na jeźdźca jeszcze byl piesek i chyba to chwycilo.
Edytko kurcze zglupialam z tymi testami, u mnie plytkowy amil 25 miu byl najszybszy w wykryciu ciąży. Inne nawet 10 mlu nie bardzo.

A co u mnie...pojechalam w góry z Matyska, uskarzala się na ucho, poszlam do lekarza i ma zapalenie ucha od kurew przewleklego kataru, który ma i ma, we wtorek idę do laryngologa, ja mam mdlosci i pi dzisiejszym sekszeniu boli dol brzucha, ale po ponad miesięcznej przerwie okropnie mi sie i teraz cierpie, poza tym to muli non stop i plecy bola od bolacych cycków. W sumie to tyle.

Ostatnia edycja:
Kasoku ale czy na rumien pomogloby 2,5 ml syropu na uczulenie ?
Po godzinie mu zniklo prawie wszystko a teraz nic nie ma .

Jak sie znowu zrobi to pojde do szpitala dzisiaj.
Ale mi sje cos wydaje ze uczulenie na jakis pylki, trawy itd.
Wczoraj zrywal kwiatki I akurat byla swiezo skoszona trawa.

Dzielnego masz m jak miesiac wytrzymal :p

na rumien wapno pomoze:)

Karola - aaa zapomnialam
u mnie klasyczna:-D jak dla mnie najmocniejszy orgazm i zero mozliwosci wyplyniecia plemnikow - od razu pupa do gory i nie ma to tamto:-p

Tili dziecko to szczęście więc czemu miałby się nie cieszyć;), ja to się tylko smialam ze zawsze "wiedział co robi" a teraz jednak ty mialas przeczucie hehe :))

Fajnie ze juz wiecie i możesz rozpocząć szał zakupowy ;)

Teraz dziolchy się zaczną pojawiać :D

Kasoku- kurde cholerny katar patrz noo co za. g o w n o :/ , ale ciebie to ta dzidzia wymeczy za wczasu haha ;)) potem pewnie wszystko ucichnie, jeszcze te 6-7 tyg ;)),

reklama
Kasoku - oby szybko minelo, bo te mdlosci moga czlowieka wyczerpac:baffled:

Miciurko
- a imie.. od dawna juz nie Rosie tylko na razie faworyt - zreszta juz mamie powiedzialam bo ona Ela - mowilam mezowi ze jak bedzie dziewuszka to ja chce Ellie (Eli)

Do góry