Witajcie, u nas znowu hica, a jeszcze pare dni temu lejba i zimno, no co za pogoda, niech się zdecyduje.
Dzisiaj znowu jestem sama, Matyldzie na balkonie rozlozylam miski z woda i pol dnia nie miałam dziecka uffff,
zaraz poloze ja spac , bo dzisiaj od 6 harcuje i sama odpocznę, wyprasowałam dzisiaj z cztery pralki, chociaż limonce zarzekałam się,ze to p i e r d o l e , jednak ja tak nie potrafie

mdli mnie lekko, pobolewa podbrzusze lekko, ale chyba tak musi być

no nic, byle do jutra, a w piątek wywoze mala do mamy na trzy tygodnie, wiec w sobote może w końcu zaliczymy kino

ostatni raz byliśmy jak tesciowa była na chodzie czyli ho ho z 1,5 roku temu
Karola klinika w Kajetanach na wysokim poziomie jest, swego czasu jak mieszkałam w Wawie bylam tam na usunieciu małego polipa.
Nie chce się tu madrzyc, ale może na początek załatw sprawy laryngologiczne a potem ciaza ,co??? bo zobacz jak zajdziesz w ciaze c(czego Ci z całego serca zycze) zadnego zabiegu nie będziesz mogla mieć, a jak wtedy będzie wygladala sprawa z np. porodem, bo chyba naturalny odpada ze względu na wysiłek i parcie, może tam cos puscic na maxa w zatokach. A co z tym tsh, bo trochę w temacie nie jestem, masz za wysokie, czy co???
Karola weszłam na staraczki lipcowe i widze, ze jak będziesz w ciąży ziolka pojda dalej w Polske, hahaha super, ziolka wędrowniczki