reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny

Podgladam was ale jak to na yrlopie weny brak;)
Wozki fajne ja mialam podobny jak .miciurki tyle ze czerwony :) teraz tez mam czerwony:)
Ja od znajomych do znajomych od rodziny do rodziny:) wszystko fajnie.. Odpoczywammm;)

A to moj wozek juz kupilam;)

Załączniki

• 2013-07-01 12.08.04.jpg
    2013-07-01 12.08.04.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Kamilka fajny wozek, ale ja chce skretne kola. Dobrze ze ejst taki wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie.

Karola moze Cie przewialo albo zle spalas ??
A co do tempki to ona nie bedzie taka sama, zobacz jak u mnie co miesiac inny wykres.

Dobrej nocki.

boshhh jaki skwar:sorry: wczoraj moje dzieciaki uciekaly z dworu do domu sie bawic lol
a moj syn tak sie wybawil w basenie ze o 14 padl na 2 h co do niego niepodobne
dzisiaj do kolezanki na caly dzien jade;-)

jak dla mnie wozek - musi byc lekki, szybki w skladaniu, kolka duze i skretne, cena musi byc przystepna

Limonko - wozek nie moj typ;-) no i cena po prostu mnie powalila:szok:

Kasoku - uwazaj na siebie:sorry:

I ja się przywitam w ten piękny dzionek.
Codo wózków ja mam X-landera XA do którego dokupię tylko gondolkę i fotelik. Jestem mega zadowolona :)

Miłego dzionka laseczki.

Kasoku -ODPOCZYWAJ KOCHANA !!!!!!!

O tiili jakbym widziaka opis mojego wozka ;-) a raczej takiego jaki szukam, bo po chlopcach wozka nie mam.:p

Zaraz mykamy na truskawki , milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Karola moze Cie przewialo albo zle spalas ??

nie wiem, nie przypominam sobie sytuacji, żebym wyszła gdzieś po kapaniu, z mokrą głową ani bym siedziała w przeciagu.

dziś ból jest jeszcze mocniejszy, jadę na tabletkach przeciwbólowych :-(
nie mogę kręcić głową, nie mogę przechylać głowy ani na boki ani do przodu bądź do tyłu, masakra jakaś...

jeszcze w dodatku od wczoraj mam takiego nerwa, że szok. Zaczęło się od wqrwu bo moja mama wymyśliła trzsakanie kotletów schabowych uwaga o godz 23.15 :szok::szok::szok:

no żesz kuuuuurwa, no przegięcie, ja wiem, że de facto to jej dom ale my mieszkamy na górze a jak się z kimś mieszka to powinno się wziąć to pod uwagę, że TRZASKANIE KOTLETÓW O 23.15 TO JUŻ LEKKA PRZEGINKA!!!

zadzwoniłam do niej bo już mnie mocno ta szyja bolała i nie chciało mi się wstawać z łóżka i drałować na dół a mamuśka jeszcze cieżko zdziwniona "a to Wy już śpicie???" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z samego rana kolejna akcja, partner mojej mamy ma firmę doszkalającą kierowców zawodowych i w weekendy przyjeżdzają kierowcy z całego województwa robić kursy, dobra pal licho że co weekend całe podwórko zmienia się parking, nawet wyjść za przeproszeniem w gaciach się nie da bo wszędzie Ci kursanci łażą.

dziś, godzina 6.30 podjeżdza jakiś typek, szyby opuszczone, muza na full i unc, unc, unc techno maniak jakiś!!! :wściekła/y::wściekła/y: akurat okno mieliśmy w sypialni otworzone to myslałam, że oszaleję!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wkurza mnie bo chcę jechać gdzieś na wakacje a M. wiecznie smęci, że kasy nie mamy bo działkę obok trzeba kupić żebyśmy mieli swoje podwórko, a w duuupie mam tą działkę, już rok temu nigdzie nie byliśmy bo kasę trzeba odkładać, "pojedziemy sobie zimą na deskę"... a zimą co? jeleń mnie w łeb trzasnął i tyle było z naszego wyjazdu :wściekła/y:

wszystko mnie wkurza, no wszystko!!!! no dobra, jedyny członek rodziny, który mnie nie wkurza to nasza kotka, Rufi mnie nigdy nie wkurza, na nią nigdy się nie złoszczę, chociaż dziś przyniosła nam wróbla w prezencie i mieliśmy pełno piór w przedpokoju a kilka dni temu po zjedzeniu jakiegoś ptaszyska zrzygała mi się na świeżo wyprane dżinsy. :sorry2:

sorry za ten smęcąco- wkurrwiający monolog ale ciut mi ulżyło jak się wyżaliłam...

Ostatnia edycja:
przepraszam Karola ale.... padlam!!!!!!!! twoj wkurw jest rewelacyjny:-D:-D:-D
choc nie powinnam sie smiac.. sorka:sorry2:

mam nadzieje ze bol minie szybko... jejku co to moze byc????

Hej i znowu przegielam, najadlam sie barszczu i buraczków kwaśnych ,wieczorem kielbaske z grilla z pikantnym ketchupem heinza i bol wpustu meczy mnie od 2 h. Nic nie mogę wziąć, co by mi pomoglo, a bol rozrywający klate piersiowa, siedzimy jeszcze w górach u rodzicow, jest 10 letnia córka brata i Matyska ma sie z kim bawic. Wieczorami doskwiera glos na muzyka ,bo to miejsce urlopiwe i dyskoteki graja kolo jeziora zywieckiego, a to sie niesie, wiec czuje sie jak na prawdziwych wakacjach w kurorcie.
Anabelko wózek ladny, ale to kilka z przodu za Male, tez jest wózek niestabilny, ja 5 lat temu kupilam tez trojkolowca z kolami duzymi ( wszystkie trzy) ,a tez sie chwial, wiec tu nie ma mądrych, a ceny powalają.

chicco trio - Szukaj w Google

A to mój wózek, witajcie z rana.moj to ten czerwony z trzema kolkami.

ja miałam chicco 3 wd tech,potem graco quatro tour delux

karola no cóż faza lutealna jak nic haha

kamila ja w ciąży z Kubą srałam w majty ze strachu na tym etapie :-D:-) a Ty już wózek kupiłaś,chociaż ja chyba z tych którzy czarno widzą i za konkretne zakupy zabrałam się po 30tc

Ostatnia edycja:
reklama
ciezarne dziewczynki:zawstydzona/y: czy wam tez tak hormony szaleja????
ja siebie nie poznaje
ciagle mam ochote:szok::confused::zawstydzona/y:
moglabym 4 razy dziennie sie kochac...

Do góry