reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia.jest cien !! Trzymam kciuki by tym razek kreska ladnie ciemniala !!!
Nic mnie nie ugryzlo, opuchlizna zeszla.

A ja zamiast w kuchni to w przychodni siedze :/:/
Alex jest uczulony na slonce, czekam na recepte bo biedny sie drapie... Nosz kurna chta na slonce ?? Moze na piasek jeszcze ku.r.w.a. Mac !!!
Do duupy z tym wszystkim :/:/

Karola no nie siedze w kuchni, nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim :/:/
W doope misia...

reklama
akuku czekaj luknę kiedy mam najbliższy lot do Szkocji...

wpadnę, z pieczeniem to Ci raczej nie pomogę bo nie mam aż takiego doświadczenia / talentu jak Ty ale wczoraj wprawiłam się w sprzątaniu więc może to chociaż? ;-)

Marola o wpadaj, bo zaczelo mnie podbrzusze kluc I jeszcze chwile I gowno bedzie z tych urodzin :/:/
Plakac.mi sie.chce..

kupiłam inny test, emalia, especially for you! jesteś dumna ze mnie? :-D

kupiłam taki z apteki bo te z allegro chyba lipne są (hehe, łudzę się, że II kreski nie ma bo testy lipne a nie, że ciąży nie ma :-p)

chciałam Pink test ale nie było więc kupiłam Pre-test.

jeśli jutro tempka nie spadnie to zatestuję ale jeśli spadnie to nie będę marnować testu bo już wszystko będzie jasne :tak:

proszę chuchajcie i dmuchajcie by nie spadła!!!

mój pierwszy idealny cykl, moja pierwsza idealna owulacja, najpiękniejszy progesteron ever, wykres temperatury boski, trzymajcie mocno kciuki by zakończyło się to happy endem!

Ostatnia edycja:
Hej;-)
Sernik teczowy zrobiony, tzn. Piecze sie, ciasto krowka I sernik na zimno chlodza sie w.lodowce :-)
Salatka gotowa. Jeszcze dzis upieke biszkopt na torta I jutro go ozdobie. Jutro jeszcze pomidorki I ready.
A ryby po grecku nie robimy, dzis nam sie juz nie chce a rybka musi sie przejsc :p

Pozniej wam poodpisuje jak nie padne na twarz :p buzka

Ostatnia edycja:
Kadila ja oczywiscie trzymam kciuki za jutrzejsza tempke :-)

Zyczcie mi powidzenia z jutrzejszym tortem :p

Milych snow kochane ;-)
Do jutra.

A tak na marginesie wkurzona jestem na chrzestna Alexa.. Zaprosilam tylko ja jej meza I dwojke dzieci , bo malo miejsca w domu mamy I nikogo wiecej nie prosilam. Oczywiscie chcialam zeby byli tak na 16 a ona mi dzis wieczorem napisala ze jutro na 15 ida do cyrku I przyjda po ... Masakra ... Alex bedzie caly dzien czekal na jednych gosci...
Wkurza mnie to, bo sama bede robic tego torta wiec nie ma szans jechac do landmarku bo jak skoncze bedzie za pozno a znowu i tak bedziemy dlugo czekac.

No I do tego postanowilam nic Alexowi tu nie kupowac, tylko w pl chcialam kupic mu jakis traktor na plaze
Albo jakas inna fajna zabawke ktorej tu nie kupi, bo tu naprawde wszysko ma I na sile nie chce nic kupowac. Ahh

reklama
karola wiesz co zastanowiłam się nad Twoimi wykresami,zauważyłaś że w co 2 "cyklu" masz tylko krwawienie,mnie się wydaje że tam gdzie masz brązowe plamienia to jest przygotowanie do owulacji ! a nie miesiączka po w cyklach gdzie masz brudzenie masz owulację,dlatego po krwawieniach nie masz pęcherzyków (byłaś przecież na usg) ja mam te cykl krótsze ale tak samo to wygląda,brudzenie a potem owulacja,teraz też tak mam,dla mnie miesiączka to żywa krew jeśli jest brązowa wydzielina to po niej mam owulację...a to brązowe to podobno normalne :-)
moje brudzenie trwa średnio ok tygodnia,u Ciebie jak widzę również

Do góry