reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja też,ale widzę w wykresach że miałaś spadki przed okresem nawet o 0,6 za jednym zamachem więc jutro może spaść o te 0,6 czy trochę mniej i może się zacząć nowy cykl hmm zobaczymy jutro co termometr Ci pokaże

hej sobotnio:-D ale bedzie skwar
mezus juz szykuje basen bo potem smiga do roboty wiec zostaje z dziecmi sama;-)
na 15 ide do przyjacioki na podwojne urodziny polaczone z grillem, bedzie sporo dzieci wiec i one sie pobawia:tak:

Karola
- hmmmmmmmmmmmm, jestes tak 100% pewna ze negatywny???
kochana... ja Ci nie chce pisac, ze niektorym wychodzi po terminie:zawstydzona/y: bo mi osobiscie zawsze wychodzily przed termninem..
pozostaje Ci tylko poczekac.. a wykres jest tylko wykresem Karolus:zawstydzona/y: pomoca... ale nie wytyczna:zawstydzona/y:

Akuku - u Ciebie co roku jakies akcje z tymi znajomymi:no: no wiesz co??? informujesz ich, przygotowujesz a oni dzien przed robia taka akcje...

dlatego ja nigdy nie robie w domu, wynajmuje sale w sali zabaw, zaproszonych jest po ok 25 dzieci - wiedomo nie wszyscy przyjda ale zawsze ktos bedzie.. w tym roku bylo ok 20... 10 u Olivii i tyle samo u Piotrka
nic nie gotuje, tam zapewniaja jedzenie i juz:sorry: ja przede wszystkim nie zapraszam doroslych, tylko dzieci:-p
a jak dzieci dostaja zaproszenie to wiadomo ze przypilnuja rodzicow aby przyjsc:tak:
zreszta nie raz rodzice przywozili dzieciakow i gdzies tam jechali i przyjezdzali po 2 godzinach:tak:

A tort u Ciebie Akuku na pewno bedzie pyyyyyszny i sliczny!!!!! Ty lubisz gotowac i piec i umiesz to robic:tak:

Anabelko - jak sie czujesz? jakis jajnik pyka? cos by sie moglo ruszyc:tak:

hej sobotnio:-D ale bedzie skwar

Karola
- hmmmmmmmmmmmm, jestes tak 100% pewna ze negatywny???
kochana... ja Ci nie chce pisac, ze niektorym wychodzi po terminie:zawstydzona/y: bo mi osobiscie zawsze wychodzily przed termninem..
pozostaje Ci tylko poczekac.. a wykres jest tylko wykresem Karolus:zawstydzona/y: pomoca... ale nie wytyczna:zawstydzona/y:

a u nas pada drugi dzień z rzędu i nawet 20 stopni nie ma :-(

byłam pewna, że jeśli to ciąża to chociaż jakiś bladzioszek powinien wyjść... no ale zonk.
do tej pory sobie myślałam, łeee te testy z allegro, no ale dziś miałam z apteki :confused2:
może zioła mi tak podnoszą temperaturę :confused:

trudno, wyciągam zapasy tamponów i czekam na @, nie będę już testować.

kolejna szansa i kolejne testowanie dopiero we wrześniu :tak:

u Nas wczoraj padało,potem wyszło słońce,dzisiaj też mają być przelotne deszcze.
Nie wiem może na jakieś zakupy pójdę z Kubą,humor sobie poprawić :sorry:

tili u mnie nic,brudnawy śluz więc coś się dzieje w kierunku owulacji,ale na razie testy owulacyjne negatywne,mam jeszcze kilka dni,nie zalewa mnie jeszcze to jeszcze jest trochę czasu :-)

wkurza mnie to,a jak widzę ciężarne to tym bardziej :szok: walnęłabym każdej pokolei :szok: ale wózek wczoraj fajny widziałam :no:

karola no to może Nasz plan się zrealizuje,może mi się uda a Ty po mnie :-)

Ostatnia edycja:
Karola przykro mi ze negatywny. Albo slab

y hormon albo faktycznie ziolka wydluzyly faze lutealna moze.
Ja z Alexem nie mialam pozytywa nawet w dniu @. Wszystko zalezy od hormonu.

Ja dalej trzymam kciuki :-)

Karola przykro mi ze negatywny. Albo slab

y hormon albo faktycznie ziolka wydluzyly faze lutealna moze.
Ja z Alexem nie mialam pozytywa nawet w dniu @. Wszystko zalezy od hormonu.

Ja dalej trzymam kciuki :-)

ja z Kubą 2 dnia po terminie okresu miałam dopiero 123,przy chłopcach chyba jest niski hormon...ciekawe co się szykuje u kasoku bo jej szybko test wyszedł

dlatego ja nic nie biorę oprócz witamin bo potem robią się dziwactwa,jeszcze będę miała problemy z hormonami i na co mi to...więc naturalnie się staram zajść najpierw

hej dziewczyny,
Karola dobrze,ze masz badanie HSG, chyba trzeba sprawdzić droznosc jajowodow, może tu tkwi problem ???,
Mi i przy Matysce i teraz tu pozytyw wyszedł przed @, z tym ,ze tym razem bladziochy wychodzily, wiec kto wie kto tam mieszka????

Mi mdlosci zelzaly o 60 %, ale dokucza mi wpust zoladka i refluks, az plecy mnie bola, chodze przerazona i przybita, bo zadnych lekow na to nie mogę zabrać i moje jedzenie jest ubogie ,bo szkodzą mi surowe owoce i pikantniejsze jedzenie :-(jestem już tak tym zmeczona, do tego gazy, bo w ogole jelita mi nie pracują, wiec mam ciasto w nich i olbrzymi dyskomfort, biore siemię lniane na wypróżnienie i chyba poloze się na gastrologii niech mnie przebadają ,bo się wykoncze, nie mam zadnych bakterii helico, które by mi tak zatruwaly zoladek, aj dobra.

Karola wykres piękny, ja jak robiłam pierwsze testy druga bladziusia wychodzila mi po więcej niż 10 mnutach, zobacz może tam jest bladzioch, co????przy oknie pod katem luknij, no wykres bajka.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny,
Karola dobrze,ze masz badanie HSG, chyba trzeba sprawdzić droznosc jajowodow, może tu tkwi problem ???,
Mi i przy Matysce i teraz tu pozytyw wyszedł przed @, z tym ,ze tym razem bladziochy wychodzily, wiec kto wie kto tam mieszka????

Mi mdlosci zelzaly o 60 %, ale dokucza mi wpust zoladka i refluks, az plecy mnie bola, chodze przerazona i przybita, bo zadnych lekow na to nie mogę zabrać i moje jedzenie jest ubogie ,bo szkodzą mi surowe owoce i pikantniejsze jedzenie :-(jestem już tak tym zmeczona, do tego gazy, bo w ogole jelita mi nie pracują, wiec mam ciasto w nich i olbrzymi dyskomfort, biore siemię lniane na wypróżnienie i chyba poloze się na gastrologii niech mnie przebadają ,bo się wykoncze, nie mam zadnych bakterii helico, które by mi tak zatruwaly zoladek, aj dobra.

Karola wykres piękny, ja jak robiłam pierwsze testy druga bladziusia wychodzila mi po więcej niż 10 mnutach, zobacz może tam jest bladzioch, co????przy oknie pod katem luknij, no wykres bajka.

to spróbuj z zaleceniami anty refluksowymi i dietą

ja dzisiaj w końcu poczułam jajnik,lewy jajnik :-) kurde mam nadzieję że tam coś mi rośnie co wywali komórkę jajową a plemniory ją zapłodnią :-) dobra idę sprzątać

Do góry