anabelka
Fanka BB :)
karola i co zrobiłaś ten test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej sobotnioale bedzie skwar
Karola - hmmmmmmmmmmmm, jestes tak 100% pewna ze negatywny???
kochana... ja Ci nie chce pisac, ze niektorym wychodzi po terminiebo mi osobiscie zawsze wychodzily przed termninem..
pozostaje Ci tylko poczekac.. a wykres jest tylko wykresem Karoluspomoca... ale nie wytyczna
![]()
Karola przykro mi ze negatywny. Albo slab
y hormon albo faktycznie ziolka wydluzyly faze lutealna moze.
Ja z Alexem nie mialam pozytywa nawet w dniu @. Wszystko zalezy od hormonu.
Ja dalej trzymam kciuki :-)
hej dziewczyny,
Karola dobrze,ze masz badanie HSG, chyba trzeba sprawdzić droznosc jajowodow, może tu tkwi problem ???,
Mi i przy Matysce i teraz tu pozytyw wyszedł przed @, z tym ,ze tym razem bladziochy wychodzily, wiec kto wie kto tam mieszka????
Mi mdlosci zelzaly o 60 %, ale dokucza mi wpust zoladka i refluks, az plecy mnie bola, chodze przerazona i przybita, bo zadnych lekow na to nie mogę zabrać i moje jedzenie jest ubogie ,bo szkodzą mi surowe owoce i pikantniejsze jedzenie :-(jestem już tak tym zmeczona, do tego gazy, bo w ogole jelita mi nie pracują, wiec mam ciasto w nich i olbrzymi dyskomfort, biore siemię lniane na wypróżnienie i chyba poloze się na gastrologii niech mnie przebadają ,bo się wykoncze, nie mam zadnych bakterii helico, które by mi tak zatruwaly zoladek, aj dobra.
Karola wykres piękny, ja jak robiłam pierwsze testy druga bladziusia wychodzila mi po więcej niż 10 mnutach, zobacz może tam jest bladzioch, co????przy oknie pod katem luknij, no wykres bajka.