reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - współczuję z samochodem :/

Kasoku - mój to nie wiem czy się zmieści w kadrze :-p Pierwszy raz w życiu jestem grubsza od mojego męża :-D Ale spróbuję się zmobilizować, bo chcę mieć jakąś fotkę tuż przed porodem ;-)

Miciurka - to ja dla odmiany przez pół ciąży miałam jakieś bóle, już ostatnio ledwo chodziłam, a teraz pod koniec zmiana o 180 stopni :-) Mam nagle pełno energii i gdyby nie wielki brzuch to bym chyba zapomniała, że jestem w ciąży :-D Tylko upały trochę mnie męczą :sorry:

reklama
Czesc dziewczyny,zagladam na chwilke ,Sorki ze malo zagladam ale dzieci maja wakacje wiec czasu brak no a dzis w nocy wyjeżdżamy ,bardzo sie ciesze :-)

Dzisiaj odebralam wyniki hormon te które mialam robione jakiś czas temu i doznalam szoku bo lekarz mówił ze wszystko ok a jest napisane ze po tych wynikach stwierdzono ze mam PCOS :-( a mi lekarz mydlil oczy jestem tak wkur*** ze mam ochote mu jej*** dzwonilam do gina i w pon mam wizytę ...normalnie jestem zalamana :/

Kasoku dzieki

W pon pojde do pl gina i zapytam co myśli o tych wynikach...a jak wrócę to pojde do prawnika a jak coś to podam lekarza do sądu bo mi sie w głowie nie mieści ze tak mozna traktować pacjenta ,tym bardziej ze na środku pomiędzy wynikami jest ta notatka i num do jakiegoś lekarza ale nie wiem po co :sorry: jest tez napisane ze caly czas mam podwyższony testosteron i chyba coś było o progesteronie ale teraz nie pamietam bo dokumenty mam juz spakowane...

Akuku daj znać co u Ciebie,mam nadzieję ze dojedziecie do domku.

Krowko co u Ciebie ...

Kasoku u Ciebie tak suwaczek zasuwa ze jestem w szoku .

Buziaki dla Was :tak:

Edytko suwaczek zasuwa i zauwazylam, ze hormonalnie zaczelam puchnac, zatrzymanie wody chyba, bo waga nie idzie w gore a ja sie czuje spuchnięta no i mdłości wrócimy, wykończy mnie ten chlop :)

edyta no ja bym szału dostała przy takim lekarzu :-) to tak jak złe postanowienie diagnozy,błąd w sztuce lekarskiej i bym się na takim doktorzynie zemściła,bo jestem mściwa :-)

wpadłam na pomysł że u mnie może prolaktyna jest podwyższona,bo jak ostatnio badałam hormony była w normie ale badałam ją w cyklu gdzie cyce zaczęły boleć kilka dni po skoku i była potem w normie,a miałam cykle takie że już 3 dni przed owulacją zaczęły boleć i to tragicznie że się obrócić nie mogłam w nocy na inny bok,teraz mnie dopiero wczoraj zaczęły boleć,ale temperatury mam niskie,bo tylko 36,8 a miewałam przecież po 36,9...37,0.
Jutro idę badać progesteron bo 7 doba po skoku

kasoku ja się nie dostałam do tego ginekologa do którego się zapisałam ponieważ miał przeprowadzić zabieg a skończyło się operacją i odwołał wizyty,ciężarne przepisano na za tydzień a resztę za 2 tygodnie,idę do niego 13 sierpnia więc nie będę miała usg bo wypada mi to na 4 dc jeśli okres się pojawi,kurde zła jestem,ale chociaż zaoszczędzę trochę jego czasu bo zrobię wtedy progesteron i prolaktynę na nowo.Dowiedziałam się że leczy też w centrum leczenia niepłodności więc możliwe że trafię w dobre ręce a jeśli nie to pójdę do tego Twojego.
Póki co czuję się dobrze,nawet napięcia przedmiesiączkowego nie mam hmm :-) cykl dobry ale ze staraniami nie trafiliśmy

ja przybierałam na wadze właśnie gdy zatrzymywałam wodę i to najwięcej bo po porodzie szybko wszystko poszło w dół

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki!

Edytko - brak słów! Jak tylko się zgłosisz do tego lekarza to daj mu do zrozumienia jak wściekła jesteś i jak się oszukana czujesz.
Kasoku- mdłości, powiadasz współczuję bardzo. Oszczędzaj się i korzystaj z dobroci nic nie robienia :-). A i dawaj fotkę nowego jędrnego biustu i rosnącego brzuszka:-);-).
Akuku- jak droga? Co u Was?
Anabelka- a może nie będzie potrzeby zmiany lekarza:-)
Tili- Ty też odpoczywaj, nożki do góry a pracę miej w ..pompce :-D:-p
Micurko -brzuszek piękny, zazdroszczę!
Domi- dawaj fotkę, pooglądamy sobie chociaż :-)
Smerfik - już po wakacjach? Opowiadaj. Nie bój się, bo ten stres niczemu nie służy. Trzymajmy się razem by się udało:-)

A u mnie, nic ciekawego. Dom, ciągła walka z czasem i finansami czy damy radę sie wprowadzić. M ciągle nie ma, najwcześniej wraca o 21, ostatnio o 22. Ja z Jaśkiem. A z bardziej pozytywnych rzeczy to mój synio od września idzie do przedszkola! Jestem taka dumna a zarazem posrana, ze to ja nie dam rady. Idzie na maks 5h dziennie, w tym czasie będę mogła M coś pomóc w domu i może pomyśleć co dalej. A po wczorajszych przytulankach zasnełam z ...nogami w górze:-D

Miłego dnia!

reklama
Do góry