• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

witam :)
jak dobrze, że juz wtorek:) dziś mam sporo pracy-to dobrze bo można się chwile oderwać od mysli ... :) a dalej świeta... kurcze mogło by sie nagle odmnienic pogodowo :) dziś zamawiam testy na allegro znalazłam wczoraj takie o wysokiej czułości ( 10 ..) bo juz fortune straciłam w aptece na te teściory
a przeslesz mi linka do tych tesciorow ? :) Bo ja juz dlugo szukam 10 i nie umiem sie doszukac :eek:
co do pogody, podobno w 1 dzien Swiat ma byc +3. +4 st. :-D wiec idzie ku dobremu :>

patu$ka a Ty bedziesz robic wszystkie ? Przyznam ze ta druga nazwa : estradiol, nie wiem co to za hormon :-(

reklama
Kasiol ja mam te 10 i są jakieś dziwne... Cień mi pokazują cały czas... W czasie @ też robiłam jeden żeby zobaczyć czy to wada testu czy rzeczywiście wcześniej cień był i znowu cień był, więc felerne jakieś trafiłam...

Patuśka zobacz na mój wykres jak byś mogłą i powiedz czy ta moja tempka nie za wysoka jak na @. Się chyba do metody termicznej nie nadaję:( Przecież jak teraz jest 36,8 to w ciąży chyba powinno być jakieś 38... Masakra. A i trzymam kciuki za Twoje trzy pęcherzyki:) Żeby ładnie popękały i za 12 dni były śliczne dwie kreski. Swoją drogą przy trojaczkach to hormonu powinno być już wtedy strasznie dużo:)))))

Akuku co tam słychać? Jak Alex i Victor? Czekają już na zajączka???

Nuuśka przegapiłam chyba- owu była?

90-natka jak Cię pocieszę to w tamtym roku miałam cykl 72 dni i znam Twój ból:(

Kasiol ja mam te 10 i są jakieś dziwne... Cień mi pokazują cały czas... W czasie @ też robiłam jeden żeby zobaczyć czy to wada testu czy rzeczywiście wcześniej cień był i znowu cień był, więc felerne jakieś trafiłam...

Patuśka zobacz na mój wykres jak byś mogłą i powiedz czy ta moja tempka nie za wysoka jak na @. Się chyba do metody termicznej nie nadaję:( Przecież jak teraz jest 36,8 to w ciąży chyba powinno być jakieś 38... Masakra. A i trzymam kciuki za Twoje trzy pęcherzyki:) Żeby ładnie popękały i za 12 dni były śliczne dwie kreski. Swoją drogą przy trojaczkach to hormonu powinno być już wtedy strasznie dużo:)))))

Akuku co tam słychać? Jak Alex i Victor? Czekają już na zajączka???

Nuuśka przegapiłam chyba- owu była?

90-natka jak Cię pocieszę to w tamtym roku miałam cykl 72 dni i znam Twój ból:(

no wlasnie chyba d*** blada :-( robilam test wczoraj gdzie teoretycznie powinna byc owulka - jedna krecha. W piatek byla druga jasniejsza,ale w sobote juz zadnej wiec nie rozumiem w ogole o co tu chodzi,bo w srode kiedy bylam na usg ginka powiedziala, ze nie widzi zadnych oznak zblizajacej sie owulki :| wiec watpie, zeby w ciagu dni po nagle sie pojawila ? :eek: Jesli by tak bylo , w piatek wypadal dopiero 12dc ;<
Nie wiem sama o co chodzi z moim organizmem ale przyznaje ze coraz mniej go rozumiem. Powzielam na prawde mocne postanowienie kwietniowe, ze staram sie jak najmniej stresowac, i od 1dc mierze tempke. Pewnie niewiele bede w stanie powiedziec po pierwszych pomiarach ale wierze ze pomozecie :tak:

paulinka tempka jest ok. W czasie okolowoulacyjnym spadnie i potem znowy sie podniesie. Nie ktore kobiety tak maja ze tempka w I fazie jest wyzsza na owulke spada i wraca do tempki z I fazy i sie tak utrzymuje a przed @ znowy spada. Czekaj do terminu spodziewanej owu. i wtedy zobaczymy.

Nuuska tak,mam zamiar zrobic wszytskie choc mam andzieje ze nie bedzie takiej potrzeby :-D estradiol odpowiada za uklad rozrodczy i regulacje cyklu miesiecznego.

Co do trojaczkow to hormon nie musi byc wyzszy. To nie ma znaczenia bynajmniej ginek tak twierdzi. Ale nie wiem... ja w tym cyklu czekam cierpliwie do 7 kwietnia i wtedy zatestuje. Nie predzej. Co ma byc to bedzie. Po jutrze mam wizyte to bede widziec czy pekly pechole;-) Mam nadzieje ze nie przerosly bo 13 dc juz byly duze a owulka byla 15 w dwa dni mogly jeszcze urosnac. Oby pekly.

Nuuśka pokaż te pomiary:))) Owu może się przesunęła... Ja miałam w tamtym cyklu dopiero w okolicach spodziewanej @. A który masz dzień cyklu?

no wlasnie nie robilam pomiarow jeszcze w tym cyklu :| i bardzo zaluje, ale tyle problemow na raz naroslo, ze po prostu zapomnialam. Ale od kwietnia ostro zaczynam mierzyc.

patu$ka no przy tych Twoich trzech pecherzykach watpie zeby jakies badanka byly Ci potrzebne :D Na pewno sie udalo, a jak termpka rosnie to dobry znak :) Oj oby mnie sie udalo, teraz nie mam nadziei, ale w kwietniu juz musi sie udac. Musi musi i koniec.

Na allegro kosztują 1 zł albo 1,40:) Lepsze coś koło 3-4 do 6 zł:)

Patuśka pęcherzyki pękają ok 25 mm, Twoje miały ok 20 rosną 2 mm na dobę, więc jakieś dwa trzy dni po wizycie u gina powinny pęknąć...

No ja postanowilam sie nie nakrecac w ogole. Ale juz cycuchy daja znac. Sutki zaczynaja bolec i swedziec. Mam nadzijee ze na USG w czartek zobacze ze wszystkie ladnie pekly,a co dalej to zobaczymy.

Paulinka u mnie w sotatnim cyklu mial 20 mm i pekl tego samego dnia.

Troszke sie zmartwilam czy jak sa 3 to czy wszystkie ladnie pekna,ale nie ma co schizowac pojutrze sie dowiem

reklama
No ja postanowilam sie nie nakrecac w ogole. Ale juz cycuchy daja znac. Sutki zaczynaja bolec i swedziec. Mam nadzijee ze na USG w czartek zobacze ze wszystkie ladnie pekly,a co dalej to zobaczymy.

Paulinka u mnie w sotatnim cyklu mial 20 mm i pekl tego samego dnia.

Troszke sie zmartwilam czy jak sa 3 to czy wszystkie ladnie pekna,ale nie ma co schizowac pojutrze sie dowiem

Jak w nastepnym cyklu bedziesz miec wiecej niz jeden porzadny to ja poprosze jeden :-Dbo moje chyba za malo "podlewam" bo wcale nie chca rosnac :-(oby w nastepnym cyklu ladnie urosly choc jeden

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry