• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Oj tak, najgorsze sa te dni kiedy tracimy wiare i nadzieje, we wszystko. Ja wtedy patrze na zegarek i mowie - Na szczescie jeszcze tylko tyle do konca i juz bedzie nastepny dzien. Na pewno lepszy i radosniejszy od poprzedniego. Musimy w cos wierzyc prawda ? Wiec wierzmy w same dobre rzeczy, zeby jak najwiecej Naszego zycia bylo Nimi wypelnione.

patu$ka no ba :-DBB ciocia to brzmi dumnie. Jak zafasolkujesz pierwsza masz ode mnie najladniejsze skarpeteczki dla przyszlego BB dzieciatka :-)

mam to samo z tym myśleniem - "byle do wieczora bo jutro na pewno będzie lepiej" :)

patu$ka
ja też nie lubię jeździć na ryby szczerze mówiąc, a mój mąż od czasu do czasu z moim bratem jeździ.

A jak tak czytam o jedzeniu to głodna się robię, a tu jeszcze 2,5 godziny w pracy... ale dzisiaj mój mąż ma wolne także siedzi w kuchni i pichci :D więc mam nadzieję, że po tym dobrym obiedzie będzie u mnie mega poprawa humoru:)

reklama
No moj maz w sezonie letnim to kilka razy w tygodniu,moj ojciec calymi dnaimi bo tak sie skalda ze mieszkamy nad jeziorem :tak:;-)

Kasiol ale masz ładny wykresik:) Dokładnie nie widzę, bo nadal mi się nie otwiera, ale z daleka bardzo ładnie się prezentuje:))))

A która pierwsza testuje? Kasiol czy Patuśka? A może Akuku? Znowu lista by się przydała...

paulinka88 nie wiem co ja robie źle:( bo ja moge wejść na każdy wykres a na swój tylko jak sie zaloguje hmmm
ja testuje 6 kwietnia :) szybko zleci :)

dodałam link do tabeli :)

Ostatnia edycja:
Kasiol ja mam te 10 i są jakieś dziwne... Cień mi pokazują cały czas... W czasie @ też robiłam jeden żeby zobaczyć czy to wada testu czy rzeczywiście wcześniej cień był i znowu cień był, więc felerne jakieś trafiłam...

Patuśka zobacz na mój wykres jak byś mogłą i powiedz czy ta moja tempka nie za wysoka jak na @. Się chyba do metody termicznej nie nadaję:( Przecież jak teraz jest 36,8 to w ciąży chyba powinno być jakieś 38... Masakra. A i trzymam kciuki za Twoje trzy pęcherzyki:) Żeby ładnie popękały i za 12 dni były śliczne dwie kreski. Swoją drogą przy trojaczkach to hormonu powinno być już wtedy strasznie dużo:)))))

Akuku co tam słychać? Jak Alex i Victor? Czekają już na zajączka???

Nuuśka przegapiłam chyba- owu była?

90-natka jak Cię pocieszę to w tamtym roku miałam cykl 72 dni i znam Twój ból:(

Paulinka a czekaja czekaja :D:D

dziewczyny ja teaz mam dzis dola juz ;/;/;/

u mnie owu jeszcze nie bylo, wiec nie wiem kiedy bede testowac i czy wogle :(
pewnie odloze staranka, i wtedy bedzie owu i znowu doopa blada :(

bylam w pracy dzis na nadgodzinach i zmecozna jestem.

mykam do dzieci pa

reklama
zebys wiedziala do swiat moment potem po swietach mam urodziny to akurat bylby prezent jakby na tescie II kreseczki sie pojawily;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry