Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj szybko Ci zleci do 07.04 i pewna jestem,ze Tobie się udało na pewno w tym cyklu, przy takiej ilości pecherzykow byłoby dziwne gdyby było inaczej 

Nuuska ciesze sie ze jestes taka pelna wiary i nadziei. Ja wole na razie nie przesadzac,w czwartek mam wizyte o 18 to na USG wszystko sie rozstrzygnie :] wtedy bede spekulowac czy sie udalo czy nieU nas snieg,co to za wiosna z takim mrozem. Na BN nie bylo sniegu w zamian byly kaluze a teraz Wielkanoc i snieg...
Ocieplenie klimatu daje o sobie znac...
Staram sie ywlaczac myslenie,zeby moj mozg odpoczal. Duzo ciaz sie pojawia po takim wlasnie odpuszczeniu...
No w sumie jak w tym miesiacu beda nici to juz nie wiem,chociaz w zeszlym miesiacy zarodek zle sie zagniezdzil. Oby sytuacja sie nie powtorzyla bo taka @ jak mialam teraz nie zycze nikomu. Bol straszny dwie nieprzespane noce,i to krwawienie jakby swinie zarzynano![]()
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
No dziewczyny jakby mi sie udalo to moje dzieciatko/dzieciatka mialoby najwspanialsze BB ciotki![]()
A jeśli nawet cos ( odpukać ) to wiosna jak się ostatnio dowiedziałam ma się duuuzo pozytywnych myśli, organizm inaczej reaguje na bodźce, poza tym wiosna to czas na "płodzenie" 
No i to jest super myslenie.
Czyli dziewczyny spinamy posladki i sie nie poddajemy! chyba kazda chce zostac BB ciocia;-)