• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka Ty się nie boj, ja mam taki potencjal twórczy ze nawet jak będą trzy fasolki to będą trzy najcudniejsze pary skapretuch :-D Oj szybko Ci zleci do 07.04 i pewna jestem,ze Tobie się udało na pewno w tym cyklu, przy takiej ilości pecherzykow byłoby dziwne gdyby było inaczej :)

Ja chyba natomiast nie testuje w ogole. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens w tym miesiącu.
Strasznie wieje dziś. Glowe mi urwalo prawie jak wracałam z pracy :x Boze niech już będzie wiosna....ale taka na zewnątrz a nie tylko w kalendarzu :crazy:

Nuuska ciesze sie ze jestes taka pelna wiary i nadziei. Ja wole na razie nie przesadzac,w czwartek mam wizyte o 18 to na USG wszystko sie rozstrzygnie :] wtedy bede spekulowac czy sie udalo czy nie:) U nas snieg,co to za wiosna z takim mrozem. Na BN nie bylo sniegu w zamian byly kaluze a teraz Wielkanoc i snieg...

Ocieplenie klimatu daje o sobie znac...

Staram sie ywlaczac myslenie,zeby moj mozg odpoczal. Duzo ciaz sie pojawia po takim wlasnie odpuszczeniu...
No w sumie jak w tym miesiacu beda nici to juz nie wiem,chociaz w zeszlym miesiacy zarodek zle sie zagniezdzil. Oby sytuacja sie nie powtorzyla bo taka @ jak mialam teraz nie zycze nikomu. Bol straszny dwie nieprzespane noce,i to krwawienie jakby swinie zarzynano:confused2:

Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

No dziewczyny jakby mi sie udalo to moje dzieciatko/dzieciatka mialoby najwspanialsze BB ciotki :-D

Nuuska ciesze sie ze jestes taka pelna wiary i nadziei. Ja wole na razie nie przesadzac,w czwartek mam wizyte o 18 to na USG wszystko sie rozstrzygnie :] wtedy bede spekulowac czy sie udalo czy nie:) U nas snieg,co to za wiosna z takim mrozem. Na BN nie bylo sniegu w zamian byly kaluze a teraz Wielkanoc i snieg...

Ocieplenie klimatu daje o sobie znac...

Staram sie ywlaczac myslenie,zeby moj mozg odpoczal. Duzo ciaz sie pojawia po takim wlasnie odpuszczeniu...
No w sumie jak w tym miesiacu beda nici to juz nie wiem,chociaz w zeszlym miesiacy zarodek zle sie zagniezdzil. Oby sytuacja sie nie powtorzyla bo taka @ jak mialam teraz nie zycze nikomu. Bol straszny dwie nieprzespane noce,i to krwawienie jakby swinie zarzynano:confused2:

Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

No dziewczyny jakby mi sie udalo to moje dzieciatko/dzieciatka mialoby najwspanialsze BB ciotki :-D

No pewnie, ze się uda. Nie masz nawet co myslec inaczej. W zeszłym miesiącu nie wyszlo po Twojej myśli, ale pomysl tak - w końcu się udało. Doszlo do zapłodnienia choć zarodek zle się zagniezdzil. Ale w końcu cos się ruszylo. Cos zaczyna się dziac. Był jeden pęcherzyk - teraz były trzy. Byle tak dalej, bo to swiadczy o tym, ze reagujesz na kuracje jak należy a nawet lepiej i jesteś nadzieja dla takich duszyczek jak ja, bo wiemy ze to działa i może pomoc :happy: A jeśli nawet cos ( odpukać ) to wiosna jak się ostatnio dowiedziałam ma się duuuzo pozytywnych myśli, organizm inaczej reaguje na bodźce, poza tym wiosna to czas na "płodzenie" :-D

Ale jestem zla..wrrr. Moj m jutro jedzie gdzies pod londyn do pracy, wroci pojutrze w nocy...
I pewnie znajac zycie przegapie ten najlepszy moment :-(

W doope misia.

witaj tysia123 :) przed owu? w trakcie? czy może jak my z dnia na dzien zbliżasz się do testowania:)
hihihi
akuku nie trac wiary, my tez w odpuścilismy w owulke i dzien po przez to cholerne szkolenie...

Oglądacie meczyk? .....

Kasiol, po owu. To znaczy o ile była. Wydaje mi sie że tak. Niestety nie mierze temeratury. Testowanie około 5-6 kwietnia.
Ale bym chciała żeby w tym cyklu sie udało......Wkurza mnie moja praca i chetnie poszłabym na zwolnienie.

Tak doczytałam że chyba więszkość z nas będzie testowac pod koniec pierwszego tygodnia kwietnia ;) Oj, będzie sie działo ;)

reklama
tysia123 to u mnie zupelnie odwrotnie chciałabym pracować jak najdłużej:) oczywiście najpierw musi się udać, a dalej dobrze rozwijać, bo ryzykować nie zamierzam dla "kariery":) a ja właśnie czekam na -mam nadzieje dobre wieści od kuzynki- która dzisiaj testuje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry