• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka w swoim suwaczku , też masz trzy jajeczka:) hehheh co za bieg okoliczności :)
czekoladka czekamy na zdjęcie fasolinki:)
a ja dzis zamówiłam testy, obym dała rade nie testować za wcześnie tym bardziej ze to 10 są:)

hej ja dziś miałam skok.
jutro się okaże czy to w końcu była owu czy jednak nie.:tak:
tak czy siak wczoraj staranek nie było , bo zasnęłam :zawstydzona/y: dzisiaj też nie będzie, więc i tak po ptakach...
co ma być to będzie ale na nic nie liczę:sorry::no:

czekoladka wklejaj zdjęcie :)
:tak:
Patuśka ojj ja co miesiąc mam sny że jestem w ciąży albo, że sikam na testy :confused2::laugh2::-p:zawstydzona/y:

kurcze głowa mnie boli :( no już nie wiem co mam ze sobą robić, leków nie biorę żeby tempki nie zaburzać.

dziewczyny postaram się wejść wieczorem naprawdę nie mam siły dzisiaj :( aż mi się w głowie kręci :angry::angry:

Patusjak a tempke mierzyłaś o tej 5.30 zanim wstałaś z łóżka ??
bo jak tak to dodaj 0,1 (bo mierzyłaś godzinę za wcześnie) i wtedy jest ok :) ale właśnie takie wahania są normalne jak się wcześniej wstanie czy później pójdzie spać :)

Ostatnia edycja:
patu$ka rozmawiałam dziś ze znajoma lekarka bo przez przerwę swiateczna, mojej gin nie ma niestety teraz. Dowiedzialam się,ze te hormony o których piszemy sa jak najbardziej refundowane przez NFZ wystarczy żeby gin dala Nam na Nie skierowanie i wykonywane sa bez problemu :)

patu$ka rozmawiałam dziś ze znajoma lekarka bo przez przerwę swiateczna, mojej gin nie ma niestety teraz. Dowiedzialam się,ze te hormony o których piszemy sa jak najbardziej refundowane przez NFZ wystarczy żeby gin dala Nam na Nie skierowanie i wykonywane sa bez problemu :)

Oooo to musze sie swjojego zapytac jak to jest w koncu.

aaaaa 246.jpgto moje usg :-)

Załączniki

• aaaaa 246.jpg
    aaaaa 246.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
czekoladka21 sliczna fasolcia :) Oby zdrowo rosla :)

patu$ka pytałam potem dla pewności jeszcze Naszej pielęgniarki - potwierdzila . Wszystkie takie badania sa refundowane, ale ważne jest to żeby skierowanie było od specjalisty czyli w tym wypadku ginekologa. Internista nie może np. wystawić takiego skierowania. Ale sa refundowane, wiec jeśli ktokolwiek będzie kazal Ci za Nie placic, kopnij go w cztery litery i powiedz żeby sam sobie placil bo Tobie się należa takie badania bezpłatnie jeśli jestesc ubezpieczona ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry