Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tysia123 to u mnie zupelnie odwrotnie chciałabym pracować jak najdłużejoczywiście najpierw musi się udać, a dalej dobrze rozwijać, bo ryzykować nie zamierzam dla "kariery"
a ja właśnie czekam na -mam nadzieje dobre wieści od kuzynki- która dzisiaj testuje
![]()
Bedzie ciekawie za dwa tygodnie:] :-)
U mnie byl taki piekny wykresik ale sie zaburzyl dzis
Tysia heloł, dawno cie nie bylo

Cześć dziewczyny.Byłam w poniedziałek i słyszałam już serduszko mojego dzidziusia, ciąża rozwija sie prawidłowo ale jest krwiak , lekarka mówiła o tym tak spokojnie i że mój organizm chciał by była miesiączka i temu tam jest.Pytałam się czy to groźne mówiła że nie trzeba sie tym przejmować dała mi na receptę duphaston 2 razy dziennie.I właśnie nie wiem czy wiecie cos na ten temat coś.A i jeszcze powiedziała że jakby były jakieś krwawienia czy plamienia to przyjmie mnie bez kolejki narazie nie mam czegoś takiego choć boje sie bardzo.Była tak spokojna i nawet uśmiechała sie jak robiła usg.Więc nie wiem czy mam się martwić czy nie. Hmmm.........
Zobacz załącznik 548048to moje usg :-)
Kochana Ty sie na prawde nie zalamuj, masz dwoch wspalnialych synow i musisz dla Nich byc silna. ale przede wszystkim masz prawo do spelniania swoich marzen. Mala fasolka byla jednym z Nich wiec walcz o Nia. W zeszlym miesiacu mialas samoistne poronienie wiec cos w koncu sie poruszylo, cos zaczelo isc na +. Zrobisz oczywiscie jak bedziesz uwazala ale nie poddawaj sie, bo moze akurat teraz kiedy "wylaczysz"sie od mierzenia tempki, sprawdzania sluzu i staranek los sprawi Ci niespodzianke 
o ktorej masz dzis wizytke u gina ? Trzymam mocno &&&&&&&&&&& za male fasolcie :-)